SKA [1377]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomek

dnia 17.03. w Radiostacji Elektrycznej, ul. Do Studzienki 34, odbędzie się pierwsza bitwa muzyczna: ragga/reggae/ska vs. psychobilly/rockabilly/rock'n' roll
    start 21
    wjazd:
    studenci 3zł
    inni 5zł
  • Boy Division

o moj boze ! No to niezla bitwa : )
    kto zapodaje plyty ?
  • Tomek

Mastiff Soundsystem
    tyle wiem, takie info dostałem ostatnio na koncercie, dużo mi to nie mówi
    ale trzeba sprawdzić, frekwencję zrobić, może będzie ciekawie
  • Barry the BAPTIST

Guma i Mikolaj :D puszczają muzyke
  • Boy Division

Ja nie znam nikogo z nad morza w Jamajskich klimatach jesli chodzi o Dj'ow i Selektorow
  • Barry the BAPTIST

Ale poznasz.....:D
  • Boy Division

hehehehehehe
    bedzie dobry melanz mam takie dziwne wrazenie ... Trzech Warszawskich muszkietereow :)
  • Barry the BAPTIST

No wiec jak Gdańsk to Gdańsk i atakujemy 7 i 8 kwietnia to co wawa ma najlepsze przyjedzie do trojmiasta :D
    7 Kwietnia klub Radiostacja - DJ Tytus i Pan Myszon - SKA i pokrewne
    8 kwietnia Cotton Club na starówce SKA, SKA Jazz i big bandy oraz mistrzowskie wystąpienie mistrza Soul i R&B pana Flika. Po razpierwszy w Gdańsku taka impreza, a po raz 2 w Polsce!!!! tego jeszcze nie bylo muzyke puszczą Dj Flick, Dj Tytus i skromny Pan Myszon

Stay Rebel Stay Rude STAY SMART
  • Barry the BAPTIST

czy moge prosić o relacje z Mastiff souns system ?? ile osob jak wyglądała zabawa czy ludzie dali sie rozruszać itp
  • Tomek

ludzi było raczej mało, tak około 23 dopiero się zeszło trochę wiary, rozruszało sie z kilkanaście osód (przynajmniej do północy, bo wtedy wyszedłem, zmuliłem sie piwkami po pracy)
    ogólnie beka była, bo podtopiło knajpę i na parkiecie, który jest trochę niżej niż bar było pełno wody
    wodę zgarniał dj, z pomocą kilku uczestników bibeczki, i jak już było w miarę znośnie to się w końcu zaczeło ruszać
    ogólnie mi sie tak średnio podobało, ale może miałbym leprze wrażenia gdyby, nie był po 12 godzinach pracy...
    mam nadzieję że wiecej ludzi zacznie chodzić i jakoś sie imprezka rozrusza
  • Boy Division

:|
    Myszek to wkoncu jak to sie dzieje ?
    ja tam mam dojechac na tego 8-ego sam :D ?
  • Łukasz czego szukasz

Nie martw się Flick. Mamy dla Ciebie wynajęty odrzutowiec :-P
| |

Wspaniała muzyka. Na przełomie lat 60. i 70. wykonywały ją m.in. zespoły: Prince Buster and ...

Fotki

Miejsca grona (0)