-
Tomek
dnia 17.03. w Radiostacji Elektrycznej, ul. Do Studzienki 34, odbędzie się pierwsza bitwa muzyczna: ragga/reggae/ska vs. psychobilly/rockabilly/rock'n' roll
start 21
wjazd:
studenci 3zł
inni 5zł -
Boy Division
-
Tomek
Mastiff Soundsystem
tyle wiem, takie info dostałem ostatnio na koncercie, dużo mi to nie mówi
ale trzeba sprawdzić, frekwencję zrobić, może będzie ciekawie -
Barry the BAPTIST
-
-
Boy Division
Ja nie znam nikogo z nad morza w Jamajskich klimatach jesli chodzi o Dj'ow i Selektorow -
Barry the BAPTIST
-
Boy Division
hehehehehehe
bedzie dobry melanz mam takie dziwne wrazenie ... Trzech Warszawskich muszkietereow :) -
Barry the BAPTIST
No wiec jak Gdańsk to Gdańsk i atakujemy 7 i 8 kwietnia to co wawa ma najlepsze przyjedzie do trojmiasta :D
7 Kwietnia klub Radiostacja - DJ Tytus i Pan Myszon - SKA i pokrewne
8 kwietnia Cotton Club na starówce SKA, SKA Jazz i big bandy oraz mistrzowskie wystąpienie mistrza Soul i R&B pana Flika. Po razpierwszy w Gdańsku taka impreza, a po raz 2 w Polsce!!!! tego jeszcze nie bylo muzyke puszczą Dj Flick, Dj Tytus i skromny Pan Myszon
Stay Rebel Stay Rude STAY SMART -
Barry the BAPTIST
czy moge prosić o relacje z Mastiff souns system ?? ile osob jak wyglądała zabawa czy ludzie dali sie rozruszać itp -
Tomek
ludzi było raczej mało, tak około 23 dopiero się zeszło trochę wiary, rozruszało sie z kilkanaście osód (przynajmniej do północy, bo wtedy wyszedłem, zmuliłem sie piwkami po pracy)
ogólnie beka była, bo podtopiło knajpę i na parkiecie, który jest trochę niżej niż bar było pełno wody
wodę zgarniał dj, z pomocą kilku uczestników bibeczki, i jak już było w miarę znośnie to się w końcu zaczeło ruszać
ogólnie mi sie tak średnio podobało, ale może miałbym leprze wrażenia gdyby, nie był po 12 godzinach pracy...
mam nadzieję że wiecej ludzi zacznie chodzić i jakoś sie imprezka rozrusza -
Boy Division
:|
Myszek to wkoncu jak to sie dzieje ?
ja tam mam dojechac na tego 8-ego sam :D ? -
Łukasz czego szukasz