-
Anonim
-
Gierappa2
-
Anonim
-
wytlumaczcie mi tylko jedna. na co wam takie podzialy?
czy tak naprawde ciezko w profil zajrzec albo spytac sie osoby ktora was interesuje ? -
-
Anonim
odkryłam nisze i chce sprawdzić czy są tu tacy ludzie!!! Niech się sami wpisują jak zechcą, ponoć jest tu aż 1849 ludzi,ale udziela się tylko garstka. -
Ra-v
-
to od razu CI powiem ze na te 1849 (juz tyle?!) regularnie wypowiada sie okolo 20, kilka osob od czasu do czasu zajrzy i cos napisze.
a pytanie bylo zadane z punktu widzenia moderatora ktory nie widzi sensu w nowo zakladanych tematach, ale wstrzymuje sie przed kasowaniem z biegu. -
Anonim
-
Anonim
>Ten brzydki, zly i szczery ... napisał
>to od razu CI powiem ze na te 1849 (juz tyle?!) regularnie
>wypowiada sie okolo 20, kilka osob od czasu do czasu zajrzy
>i cos napisze.
>
>a pytanie bylo zadane z punktu widzenia moderatora ktory nie
>widzi sensu w nowo zakladanych tematach, ale wstrzymuje sie
>przed kasowaniem z biegu.
Rozumiem,ale nie wiem dlaczego akurat mój wątek ma być dyskryminowany podczas kiedy inne o tej tematyce dobrze się tu odnajdują...
A u Pana Moderatora wieku nie można w profilu sprawdzić;PP -
bo Pan moderator ceni sobie prywatnosc jako taka. powiem tyle ze starszy od Ciebie i z tego przedzialu.
i nie mam zamiaru kogos dyskryminowac albo faworyzowac. po prostu pytam.
zobaczymy jak sie to wszystko potoczy. jak nie bedziecie mieli zadnych ale to zostawie w spokoju. -
Anonim
-
@rczi
-
Anonim
-
dyplomowana groomerka
-
Master of Puppets
hmm...to i ja się wpiszę, ale głównie z sympatii do tego czym się zajmuje założycielka tematu.; ) Bowiem do zmiany statusu singla mi niespieszno. -
Anonim
-
√ιק PrzemekGSXR
-
---kicia---
-
overdose
-
---kicia---