-
Kamil
http://www.enneagram.pl/
Określ swój typ osobowości, znajdź idealnego partnera...
Mój typ 4w5
Szukam 2...:) -
Anonim
-
Kamil
-
Anonim
4w5 co najleprze 2 lata temu tez mi tak wyszlo, nic sie nie zmienilem... -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
kreska
-
Marecki
-
omc mgr St. szeregowy Sałatka
-
Anonim
kiedys dawno temu to robiła i wyszło mi to samo co teraz :) 4w5 więc jestem jak Van Gogh (odetne sobie ucho?) albo jak Kurt Cobain (popelnie samobojstwo?) :P
Jak postępować ze mną
praw mi dużo komplementów. Wiele dla mnie znaczą
wspieraj mnie jako przyjaciel i partner. Pomóż mi kochać i doceniać siebie
szanuj mnie za mój wyjątkowy dar widzenia i moją intuicję
mimo, że nie zawsze lubię gdy się mnie pociesza gdy mam melancholijny nastrój, to jednak ktoś mógłby mnie trochę rozweselić
nie mów mi, że jestem przewraźliwiona lub zbyt przeczulona!
o :D -
Anonim
-
Anonim
>..:: Młody ::.. napisał
>Nie ma to jak byc 4w5 :)
mam małe pytanie skoro masz dziewczyne to co robisz na tym gronie ? -
Anonim
tu kilka osób ma 2 połówke a i tak się wpisują :) moze im sie tu podoba :D -
Anonim
-
BenEk
hmm.. mówiąc szczerze to ten test dla mnie jest.. mało konkretny. jak mogę odpowiedzieć na pytanie:
Generalnie ludzie:
A) chcą dobrze, ale w rzeczywistości mnie nie rozumieją
B) są niekonsekwentni i nie zawsze mnie wspierają
mając do dyspozycji jedynie takie odpowiedzi. Dla mnie ludzie są zajebisci i zaiste chcą dobrze ale co to ma wspólnego z nierozumieniem mojej osoby :)) bez sensu:) -
Kamil
>BenEk napisał
>hmm.. mówiąc szczerze to ten test dla mnie jest.. mało
>konkretny. jak mogę odpowiedzieć na pytanie:
>Generalnie ludzie:
>A) chcą dobrze, ale w rzeczywistości mnie nie rozumieją
>B) są niekonsekwentni i nie zawsze mnie wspierają
>mając do dyspozycji jedynie takie odpowiedzi. Dla mnie
>ludzie są zajebisci i zaiste chcą dobrze ale co to ma
>wspólnego z nierozumieniem mojej osoby :)) bez sensu:)
to pytanie pozwala określić Twoje podejście do ludzi, a co za tym idzie, określenie Twojego chrakteru, temu służy właśnie ten test...
tak poza tym trochę offtopic:) -
Sekciarz
7w8
Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań.
Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska.
-
alt
-
Emi!
Matka Teresa też?
a tyle razy się zapierałam że niewiele nas łączy...
Tak, ten test na 100% jest zbyt mało konkretny... ; P