-
Pts
Co do kawy to teraz bardzo sceptycznie podchodzę. Jest to spowodowane m.in. Ciężkim treningiem skończonym o 19 a postem napisanym o pięknej godzinie 2:30 co dla regeneracji miecha nie jest zbyt dobre %] o shoku słyszałem rożne opinie. Jedni mówią, ze taki sobie, a inni, ze po treningu chodzby mury sraly a skały skakały to głowy nie podrapiesz. Najwyżej dojde metoda prób i błędów do czegoś niezbyt mocnego co będzie wspomagalo trening. Thx za pomoc:))) -
Lechu.
Dix-temat mocnych przedtreningowek jest ostatnio kompleksowo walkowany dzieki czemu mozna juz wyszukac wyniki badan przed i po (nawet na polskich forach; ] )
Wg mnie na produkty animala szkoda pieniedzy.. Witaminy to witaminy i tyle. Od siebie moge ci bardzo polecic Olimpowskie vita-min multiple sport.. Bardzo je sobie chwale m.in dlatego ze poprawia mi sie po nich cera(zapewne cynk) a i cena jest bardzo ok.
Co do shocka to chyba powielany temat innych ,,dawnych klasykow'' tj starsze partie wrecz cudowne natomiast z nowszymi wypustami juz nie jest tak extra :) -
-=MadneSS=-
ok testowałem to http://www.themusclemaximizer.com/f...
co wam wysyłałem, troche zjebałem z jednym ale nvm
ale hmmm jak normalna dieta działa co zauważyłem mimo waleniu takiej ilości wegli przed snem i rano straciłem z 3% bf przy nabraniu 2kg myśle suchej masy, do osiągniecia i bez tego jak najbardziej ale jak ktos nie wie jak sie zabrać do tego to polecam :) -
-=MadneSS=-
-
-
-=MadneSS=-
-
GHOST
sprzedaj, jedna pucha to mało ... a za ta kase kupisz cos lepszego; -) -
donJAZYResko
-
Graczyk
siema mam problem, ponad 2 tygodnie temu nabawiłem sie kontuzji nadgarstka w prawej ręce na siłowni, nic mi nie spuchło jedynie mocno bolało przez pare dni, pojechałem na izbę przyjęć, lekarz zrobił mi prześwietlenie i powiedział że to tylko drobny uraz stawu, przepisał maść Reparil Gel i powiedział żeby 2 tygodnie nie ćwiczyć i przejdzie. 2 tygodnie minęly ale nadal boli ale tylko gdy podnoszę coś tą ręką.
Poszedłem wczoraj na siłke i poćwiczyłem małymi cięzarami, najbardziej boli mnie gdy robię biceps na sztandze. Myślę żeby pojść jeszcze do jakiegoś lekarza może przepisze jakieś leki żeby sie szybciej zregenerowało. Pomóżcie, ja już nie moge wytrzymać bez siłki, tym bardziej że mieśnie zaczynają mi flaczeć; ( -
Anonim
>-=MadneSS=- napisał
>dostałem animal testa jadł ktoś to ? sprzedac czy jeść
>? xD
Sprzedać. -
donJAZYResko
>Patryk Syndykat napisał
>>-=MadneSS=- napisał
>>dostałem animal testa jadł ktoś to ? sprzedac czy
>jeść
>>? xD
>
>Sprzedać.
lol! Bo? -
Kartofelek
Kolego Graczyk.
1) Nie dziwię się że boli cię nadgarstek na sztandze. Sprawdzałeś łamaną i prostą? Różna budowa nadgarstka u osób powoduje to, że niektórzy powinni łapać tylko za łamaną
2) Zainteresuj się Klawiterapią. W najprostszym opisie - kuciem (nie do krwi) chorego miejsca. Zrób sobie kilka takich sesji:
bierzesz 5-6 wykałaczek w pęczek czy coś na wzór. Kujesz chory nadgarstek robiąc w około niego "dziurki/sitko" na skórze. Mocno, ale nie przebijając skóry. Ma nieco podrażnić skórę, która niech zrobi się nieco czerwona. Rób to pulsująco - czyli przykładasz do skóry, naciskasz i po 2s puszczasz. I całą czynność powtarzasz.
Jak zrobisz tak przed treningiem to na treningu nie powinno nic boleć.
Oczywiście w 1 dzień to nic nie da. Kilka dni takiego "podrażniania" i powinno przejść.
A czemu takie podrażnienie ma niby pomóc? Na logikę sam znajdziesz odpowiedź. W głowie szukaj pod hasłem "czemu służy krew".
Wiem że powyższy opis głupi brzmi, ale metoda ta nieraz mi bardzo pomogła (też miałem problem z nadgarstkiem). Także nie jedna sportowa gwiazda z niej korzysta, chociaż w praktyce jest ona bardziej zaawansowana. Taka podstawa jednak wystarczy do samo leczenia :)
Jak coś to pisz. -
Marcinos
Witam.
Szukam dwóch silnych mężczyzn w wieku 20-25 lat do pracy fizycznej jednorazowej. Szczegóły na priv. -
Marcinos
Poszukuję dwóch silnych chłopaków w wieku 20-26 lat do eksperymentu z użyciem siły fizycznej. Oferuję atrakcyjne wynagrodzenie za pół godziny pracy. Czekam na zgłoszenia w parach. -
-=MadneSS=-