-
Anonim
Tu wrzucajcie pytania pojedyncze.
Nie w opiniach o suplach,nie w nowych watkach.
Tu.
-
Zugaj.
Hm moze głupie pytanie, ale jak mowimy o podciaganiu na drazku w szerokim uchwycie to jak szeroki uchwyt to musi byc ? :P -
Gruby
Z tego co wiem to zazwyczaj jest to szerzej niż ramiona. Sam musisz jakoś dobrać. Ja mam kąt między ramieniem a przedramieniem ok 110-120'. -
Anonim
nnie rozumiem tego pytania ja tam znam trzy uchwyty ręce złączone chwyt zwykły i szeroki!! nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie -
-
Zugaj.
No na na siłowni u mnie jest teraz taki długi drazek ze 3 metry ma. No i nie wiem czy dawac na maksa szerokie ze mam miedzy barkiem a ramieniem ze 160* czy moze troche krocej. Bo na wczesniejszym drazku co miał koło metra z czyms brałem najszezej jak sie da. No i tu pytanie gdzie w szerokim chwycie bd ta przesada :P tak mnie to zastanowiło. Czy np jak damy na maksa szeroki jaki tylko sie da to czy to lepiej wejdzie i itp :P -
Anonim
....stosuje obecnie kreatyne gainer vital max i tauryne, niedługo minie miesiąc brania...mam pytanie...czy po tym zrobić przerwę cz np kupić b12 i białko? zależy mi na budowaniu masy... -
komo
-
Michał
po chuj ta przerwa ? przeciez nie planuje konkretnego cyklu kreatynowego.
Zadbaj o pozadne zarcie, zaleznie od stazu mozesz wrzucic jakis booster przedtreningowy, ale bez kreatynowy -
>>KAMILLO<<
mam pytanie... co najlepiej zacząć brać na sam poczatek aby trochę przytyć i nabrać masy? Ćwiczę 4 miesiące na sucho i jakoś powoli mi przybywa... Ale czy najpierw zacząć od gainera? jak tak to od jakiego (żeby dał najlepsze efekty)? Bo widać na zdjęciach że dopiero mam zamiar troszke dopakować. XD -
Anonim
-
Kondzio :)
sięma a ja mam pytanie jak najlepiej zrobić brzuch=\ bo ze znajomymirobimy wszsytko klate rece barki i tp i td. ale nikt z nas niema motywacji aby zrobić brzuch... jakie ćwiczenia sa najlepsze i najbardziej przystepne :P -
Anonim
podciąganie nóg w zwisie na drążku, brzuszki, podciąganie nóg do klatki w leżeniu itp -
========
podbijam pytanie. Jak zrobić płaski brzuch ? Spotkałem się z teoriami że wystarczy zbudować mięśnie brzucha by oponka sama się usunęła (jedno wypiera drugie) a inne teorie mówią że nie wystarczą ćwiczenia - sama dieta wystarcza.
Jakie ćwiczenia robiliście na brzuch że usunęłiście te pojeb** oponę ? -
Anonim
-
Anonim
zrobic brzuch a go wyeskponowac to 2 bajki
zrobic brzuch to na ciezarach - podciaganie nog w zwisie,scyzoryki ,brzuszki i inne pierdy
wyeksponowac brzuch - aeroby ,deficyt kcal -
Anonim
-
Anonim
-
Rtz
ja wczoraj robilem nogi do klatki z obciazeniem 5kg i ostro bylo.
zastanawiam sie czy dzisiejszy +1cm w pasie to kwestia miesni czy fatu... %-))) -
Anonim
-
Rafał; )