-
DiX Doktór Psychodela
Ostatnio jest głośno na temat stymulantów w stakach przedtreningowych.Stymulanty czyli to co daje "pierd**nięcie", pobudzenie i koncentracje.
Te mocniejsze stymulanty podobno obciążają, uszkadzają układ nerwowy, bardzo podwyższają ciśnienie i nie wpływają na wyniki w kulturystyce.
Coraz więcej producentów prześciga się w produkcjach "najmocniejszego" staku przedtreningowego, pojawiają się nowe mieszanki pobudzające bez informowania o skutkach ubocznych.Wiem, że producent nie bedzie robił sobie kiepskiej reklamy, chodzi o świadomość w dokonaniu wyboru, kontrolowaniu tego co się bierze.
W internecie jest bardzo mało o stymulantach np. geramina, winpocytyna...
Co o tym sądzicie?Ma ktoś więdzę na ten temat i mógłby doradzić bezpieczny stak przed treningiem? -
Kartofelek
Platki owsiane + jogurt/serek wiejski + duza lycha masla orzechowego.
Nic tak nie trzyma i kopie :}
-
Pts
I dod. kubeczek ryżu brązowego i nieśmiertelność treningowa :D
A co do staków to polecam najbardziej MF Assault. I daje kopa, trening robiony jest na 120%, chociaz brałem go 1,5 miesiaca, pod koniec zwiekszyłem dawke jedynie do 1,5 miarki, nie uzaleznia. Pompa całkiem niezła, ale w porównaniu z wytrzymałością na treningu to ło jezu. Człowiek zapomina co to zmęczenie %))) Aktualnie shock terapy. Całkiem niezły. Lepiej pompuje, ale wytrzymałość po nim jest mniejsza w porównaniu do wyżej wymienionego. -
-=MadneSS=-
Dix tak jak pisałeś we wszystkich coś jest nawet... zależy co Ci przeszkadza w nich geramina geraminą nie jest jeszcze najgorsza :D polecam w sumie coś opartego o aminokwasy z kofeiną jeżeli ta aż tak bardzo Ci nie przeszkadza nie wiem czy Purple_Wraath taki nie jest; / hmmm. Za to odradzam mesomorhpa xD aczkolwiek na kaca niezastąpiony xD byłem zniszczony po imprezie napiłem się... 15 minut i jak nowonarodzony :D hehehe -
-
Anonim
-
-=MadneSS=-
dorian jest jak najbardziej na stymulantach oparty xD właśnie chodzi o te mniej ryjące baniak :) -
Pts
>Co o tym sądzicie?Ma ktoś więdzę na ten temat i mógłby
>doradzić bezpieczny stak przed treningiem?
http://www.youtube.com/watch?v=pChU...
Najlepszy stack jaki może być %))) Oglądanie w dni nie treningowe nie wskazane %)))