-
Rtz
-
..:::M@Niek::..
-
Rtz
-
-=MadneSS=-
>Mariano Italiano :P napisał
>tzn chodzi mi dokładnie o to ile przed treningiem(czy na
>pusty zołądek), i po treningu jak wezme to musze cos
>odczekać zeby cos normalnego zjeść; p ??
nie brac, czyli jw ^^ -
-
-=MadneSS=-
Znam typa co na redukcje ze spalaczem bral po 10-12 gram to mowil ze byl jakis efekt, ale to profesionalista i stosuje HMB w stalej suplementacji i zwieksza na czas redukcji, wlasnie jak kolega pisal jako antykat...
Ale jak by nie patrzyc to strata kasy ^^ juz lepiej glutamina nawet wychodzi. A ogolnie stweirdzili podczas badan ( na sfd jest temat fajny) ze dziala tylko na poczatku na poczatkujacych, a na osoby profesionalnei sie zajmujace tym sportem raczej efekt byl nie zauwazalny.... ^^
Wez tego nie jedz :P sprzedaj komus i kup mono albo cos -
Anonim
>Mariano Italiano :P napisał
>tzn chodzi mi dokładnie o to ile przed treningiem(czy na
>pusty zołądek), i po treningu jak wezme to musze cos
>odczekać zeby cos normalnego zjeść; p ??
Na opakowaniu masz napisane, kiedy brać. A z tego co wiem, to można brać kiedy się chce. I przed posiłkiem i po, i przed treningiem i po. Na pewno jedna tabletka na czczo i jedna przed snem. -
Rtz
-
Anonim
Nic o dawkach nie pisałam, tylko że na pewno można brać 1 na czczo i 1 przed snem, a reszta jak wyjdzie, panie "dorosły".; -) -
Marcin Szczyp
hmb to najlepszy specyfik wsrod odzywek. daje trway miesien bez rozpadu tkanki, miesien tworzony jest na grube lata. ja kiedys bralem chodzilem na silke i mialem duzy efek ale po dlugim czasie stosowania, min pol roku trzeba brac by stezzenie w organizmie bylo odpowiednie. naturalnie ten zwiazek wystepuje tylko w szpinaku w mikro ilosciach.polecam.szczegolnie z olipma. -
Dark M
Nie wierzę, że dzięki HMB ktoś coś osiągnie w tej zabawie. To dobry supel , ale na przystawkę. Jego działanie to bardziej efekt marketingu.
Ktoś mówi, bierz rok, to zobaczysz. Ciekaw jestem, czy Ci , co mówią o pół roku czy roku, brali jedynie samo HMB. Skąd Wasza pewność , że HMB daje efekt, a nie suple brane równolegle?
Ja uważam, że działa to , czego efekty widać szybciej i dotyczy to znacznie węższej grupy suplementów w której HMB raczej nie ma. -
DiX Doktór Psychodela
jak będę mieć dietę i cieżko trenować, również będę pewny, że jak dziennie zjem tik taka to po roku czasu będę mieć efekty -
Marek rajman
Moim zdaniem hmb to nie opłacalny zakup, ponoć ma być to środek na rzeźbę, ja tam wolę porządny trening aerobowy, dietę na redukcję i ewentualnie jakiś spalacz tłuszczu na wspomaganie, np. ripped freak widziałem ostatnio, że jest całkiem niedrogi, na hellhound.pl za 119 złotych można go kupić.