-
Mariano Italiano :P
tzn chodzi mi dokładnie o to ile przed treningiem(czy na pusty zołądek), i po treningu jak wezme to musze cos odczekać zeby cos normalnego zjeść; p ?? -
Anonim
-
habba babba
-
Długi/ Pompa
Dziala ale na dluzsza mete ( pol roku ) suplementacji tym srodkiem zeby bylo widac jakies efekty, co czyni ten produkt strasznie nie oplacalnym , lepiej zainwestowac w jakas dobra kreatyne. -
-
! Szymonek !
>Łukuś; ]] napisał
>hmb nie działa
- chyba jak je wciagasz nosem
hmb jest odrzywka ktora podobnie jak glukozamina trzeba stosowac przez dlurzszy czas zeby zobaczyc konkretny efekt...
kup jak najwieksze opakowanie o jak najwiekszym sterzeniu i dawkuj np dokladajac 1 kasulke wiecej niz jest na opakowaniu po 3 miesiacach powinien byc efekt
wg mnie hmb to odrzywka ktora podobnie jak glutamine i aminokwasy mozna stosowac nawet przez pol roku lub wiecej nawet
-
√℮gªS
-
Gruby
>√℮gªS napisał
>nie odrzywka , a ODŻYWKA
Jak widać stosowanie HMB ma dość poważne efekty uboczne xD -
Michał
po jaki chuj odsylasz goscia na sfd.pl jesli pyta tutaj ?
Do autora ? Czego spodziewasz sie po HMB ? Jaki jest Twoj cel ? -
Anonim
HMB działa ale przy dłuższym stosowaniu , jak twoim celem jest redukcja a przy tym nie chcesz stracić mięśni to jest OK ale fajerwerków nie będzie -
Butelka
-
Tak wiec hmb bede brał tzn juz zacząłem brać i bede brał przez 3-4 miesiące, aktualnie jestem na cyklu redukcyjnym i nie chce stracic masy miesniowej, po za tym hmb bardzo dobrze rzezbi i ogolnie fajna sprawa, wcinam do tego jeszcze resztke aminokwasów ktora mi została... ale moje pytanie nie dotyczy tego czy brac, tylko jak brać ... tak więc?? -
efekty HMB nie są oszałamiające, chociaż nie oszukujmy się, że każdy kupując jakiś nowy, rozreklamowany produkt oczekuje wielkich przyrostów. Suple działają jak jest dieta, przyjmuje się je systematycznie, prowadzi się zdrowy tryb życia(nad używanie alkoholu) i dawkuje się je w odpowiedni sposób.
HMB stosowany jest raczej jako antykatabolik, szczególnie kiedy nie możemy sobie pozwolić na trzymanie optymalnej diety, co do dawkowania to minimum 3g, ale wydaje mi się, że należało by tą dawkę co najmniej podwoić albo i potroić aby osiągnąć jakieś widoczne rezultaty(biorąc pod uwagę to, że ceny tego suplementu spadają, wcale nie jest to głupie posunięcie), do tego dodać argininę w konkretnych porcjach i czekać na efekty... -
Diabel Wedla
>Łukuś; ]] napisał
>hmb nie działa
jak mowisz z autopsji to nie jest to dziwne. -
Panowie ja to wszystko wiem :)) na jednych działa na innych nie ... wiem tez co to hmb :)) chodzi mi o to ze na opakowaniu i stronach internetowych napisane jest w dni nietreningowe rano naczczo i wieczorem przed snem wiec spoko , i napisane jest rowniez w dni treningowe przed i po treningu tak wiec chodzi mi o to czy brać bezpośrednio przed treningiem, czy 15,30,45 min przed treningiem, i napisane jest ze po treningu no to wiadomka raczej bezpośrednio :)) ale chodzi mi o to ile minut po zażyciu moge cokolwiek zjeść :)) ?? -
Cezary
-
nie interesuje mnie ilość... ehhhh... prosze dokladnie przeczytać to co napisałem -
Cezary
-
Gruby
Proponowałbym rano od razu po przebudzeniu i od razu po tren. W końcu to antykatabolik. Ktoś tu gdzieś pisał(chyba RTZ), że HMB się szybko wchłania więc chyba już 20 min po dawce będzie ok.
To taka wersja oszczędna. Oczywiście jak Ci nie szkoda kasy i wątroby to możesz brać 4x dziennie. -
✯ L'ombelico del mondo ✯
>Długi/ Pompa napisał
>Dziala ale na dluzsza mete ( pol roku ) suplementacji tym
>srodkiem zeby bylo widac jakies efekty, co czyni ten produkt
>strasznie nie oplacalnym , lepiej zainwestowac w jakas dobra
>kreatyne.
że niby po kreatynie są efekty????
i nie mam na myśli spompowania wodą... -
✯ L'ombelico del mondo ✯
>Mariano Italiano :P napisał
>tzn chodzi mi dokładnie o to ile przed treningiem(czy na
>pusty zołądek), i po treningu jak wezme to musze cos
>odczekać zeby cos normalnego zjeść; p ??
nie musisz, nie ma większego znaczenia kiedy weźmiesz, ważne, żeby było w 3 porcjach