SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rtz

dobrze
    ale te powiedzmy 90% tego nie robi
    bo kazda mysli ze od rowerka bedzie fitness

generalnie to nie interesuje mnie to
    ale taka jest tendencja,
  • b.ql

Witam, a czy mógłby ktoś podzielić się swoją opinią na temat Holmes Place w Arkadii - co oferuje ten klub, jakie są ceny, jakość i ilość sprzętu, etc. ? Technicznie rzecz biorąc to bliżej mam do Holmes Place w Hiltonie, ale tam jest ponad 2 razy drożej.
    Pozdrawiam.
  • [KBS]Kobuch

skoro wiesz ze jest 2 razy drożej to po co się pytasz o ceny? :P
  • b.ql

>[KBS]Kobuch napisał
    >skoro wiesz ze jest 2 razy drożej to po co się pytasz o
    >ceny? :P

Nie znam dokładnych, tylko rząd wielkości :) Ale cena nie jest najważniejszą rzeczą o jaką chciałbym się dowiedzieć.
  • Iff

Ja polecam Everybody Fitness przy pl, Zawiszy - bardzo przyjemny klub
  • Anonim

Tu się zgodzę z Iff... Jestem zadowolona z EFC i przede wszystkim mam do niego blisko.;)
  • Rtz

zenujaca reklama.
  • willy will

ja ćwicze w POWERHOUSE. Maja kompetentnych trenerów,a nie amatorów. Sprzet też ok, polecam.
  • robertolino

Siema!

Szukam siłowni w Warszawie odpowiedniej dla mnie, najlepiej na Bielanach lub w pobliżu. Wcześniej uprawiałem lekkoatletykę (sprinty) i chciałbym mieć podobny trening siłowy jak na treningach. A do tego potrzebuje miejsca. Szukam siłowni na której można zrobić zarzut, rwanie, przysiady ze sztangą, oraz inne ćwiczenia ze sztangą/gryfem. Wiele siłowni nie spełnia jednak tych wymagań ku mojemu zaskoczeniu dlatego proszę o radę/jakieś propozycje. Nie jestem pro, raczej amatorem, więc dobrze by było żeby atmosfera była swobodna, a nie że podchodzi jakiś mięśniak i mówi: "słaby jesteś.. dołóż 30 kilo" XD. Ja to na klatę życiówkę mam tylko 72,5 kg, a w pełny przysiadzie ze sztangą 100 kg; P

pzdr!
  • -=MadneSS=-

na AWFie masz coloseum czy jakoś tam sie to zwało wchodzisz jak przez głowne ich wejscie i idziesz w lewo do konca, obok kokkoro
  • Anonim

Witam
    Zastanawiam się nad jakąś siłownią z tanim karnetem open w okolicach Tarchomina ( pętla Nowodwory )lub bardzo bliskich okolicach dworca Wileńskiego z długimi godzinami otwarcia.
    Będę wdzięczny na namiary z orientacyjnymi cenami.
  • Karol

"Tkkf BLYSKAWICA" na pradze pln ul 11- Listopada polecam
    Karnet miesieczny 90zl
    pon pt od 9 do 22
    sob od 9 do 20
    ndz Zamkniete
    chodziłem tam 2lata
    pzdr
  • Matekk

a cos w centrum? okolice Grzybowskiej?
  • Dariusz Książek

TKKF Herkules
    ul. Dąbrówki 9/11 przy rondzie Waszyngtona
    Miesiąc 70zł, 3 miesiące 180zł.
    Pn-Pt 11-21 Sb 12-15
    Pełny sprzęt, dobra atmosfera, najlepszy klub jeżeli zależy komuś na trójboju i sile.
  • Piotrek

Możecie polecić jakąś fajną, niedrogą siłownie w Centrum, ewentualnie przy jakiejś stacji metra? Miło by było gdyby był tam do dyspozycji trener/instruktor
  • donx donx

ja sobie chwalę siłkę s4 na nowowiejskiej w centrum
  • U_C_I_N

Sprzedam super odżywki na masę, prosto z USA. Sprawdzone i godne polecenia! http://www.gnc.com/product/index.js...
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)