-
Rtz
dobrze
ale te powiedzmy 90% tego nie robi
bo kazda mysli ze od rowerka bedzie fitness
generalnie to nie interesuje mnie to
ale taka jest tendencja, -
b.ql
Witam, a czy mógłby ktoś podzielić się swoją opinią na temat Holmes Place w Arkadii - co oferuje ten klub, jakie są ceny, jakość i ilość sprzętu, etc. ? Technicznie rzecz biorąc to bliżej mam do Holmes Place w Hiltonie, ale tam jest ponad 2 razy drożej.
Pozdrawiam. -
[KBS]Kobuch
-
b.ql
>[KBS]Kobuch napisał
>skoro wiesz ze jest 2 razy drożej to po co się pytasz o
>ceny? :P
Nie znam dokładnych, tylko rząd wielkości :) Ale cena nie jest najważniejszą rzeczą o jaką chciałbym się dowiedzieć. -
-
Iff
Ja polecam Everybody Fitness przy pl, Zawiszy - bardzo przyjemny klub -
Anonim
Tu się zgodzę z Iff... Jestem zadowolona z EFC i przede wszystkim mam do niego blisko.;) -
Rtz
-
willy will
ja ćwicze w POWERHOUSE. Maja kompetentnych trenerów,a nie amatorów. Sprzet też ok, polecam. -
robertolino
Siema!
Szukam siłowni w Warszawie odpowiedniej dla mnie, najlepiej na Bielanach lub w pobliżu. Wcześniej uprawiałem lekkoatletykę (sprinty) i chciałbym mieć podobny trening siłowy jak na treningach. A do tego potrzebuje miejsca. Szukam siłowni na której można zrobić zarzut, rwanie, przysiady ze sztangą, oraz inne ćwiczenia ze sztangą/gryfem. Wiele siłowni nie spełnia jednak tych wymagań ku mojemu zaskoczeniu dlatego proszę o radę/jakieś propozycje. Nie jestem pro, raczej amatorem, więc dobrze by było żeby atmosfera była swobodna, a nie że podchodzi jakiś mięśniak i mówi: "słaby jesteś.. dołóż 30 kilo" XD. Ja to na klatę życiówkę mam tylko 72,5 kg, a w pełny przysiadzie ze sztangą 100 kg; P
pzdr! -
-=MadneSS=-
na AWFie masz coloseum czy jakoś tam sie to zwało wchodzisz jak przez głowne ich wejscie i idziesz w lewo do konca, obok kokkoro -
Anonim
Witam
Zastanawiam się nad jakąś siłownią z tanim karnetem open w okolicach Tarchomina ( pętla Nowodwory )lub bardzo bliskich okolicach dworca Wileńskiego z długimi godzinami otwarcia.
Będę wdzięczny na namiary z orientacyjnymi cenami. -
Karol
"Tkkf BLYSKAWICA" na pradze pln ul 11- Listopada polecam
Karnet miesieczny 90zl
pon pt od 9 do 22
sob od 9 do 20
ndz Zamkniete
chodziłem tam 2lata
pzdr -
Matekk
-
Dariusz Książek
TKKF Herkules
ul. Dąbrówki 9/11 przy rondzie Waszyngtona
Miesiąc 70zł, 3 miesiące 180zł.
Pn-Pt 11-21 Sb 12-15
Pełny sprzęt, dobra atmosfera, najlepszy klub jeżeli zależy komuś na trójboju i sile.
-
Piotrek
Możecie polecić jakąś fajną, niedrogą siłownie w Centrum, ewentualnie przy jakiejś stacji metra? Miło by było gdyby był tam do dyspozycji trener/instruktor -
donx donx
-
U_C_I_N
Sprzedam super odżywki na masę, prosto z USA. Sprawdzone i godne polecenia! http://www.gnc.com/product/index.js...