-
dawid gehrke
witam mam 13 lat ważę około 50 kg wzrost 1m 60 cm zaczęłem rok temu chodzić na siłownię na początku na klatę podnosiłem około 30 kg na biceps 14 kg teraz na klatę podnoszę 45 kg na biceps 26 kg ale od początku każdy z rodziny i przyjaciół straszył mnie że nie urosnę będę stał w miejscu i właśnie chciałem się spytać czy to prawda podnosząc takie ciężary w moim wieku grozi mi to że nie urosnę ? -
Persona non Grata
Moim zdaniem jak nie będziesz robił siadów, ciągów, wyciskania żołnierskiego i innych ćwiczeń obciążających kręgosłup to urośniesz. -
Danny
Wszyscy z doświadczenia wiemy ile nasi wujkowie, ciocie, dziadkowie itd. wiedzą na temat suplementacji i treningów. Wszystko to zło, wszystko to sterydy, od wszystkiego się nie rośnie. Także podejdź z dystansem do tego co mówią.
Z tym wpływem ciągów i siadów na wzrost też podobno różnie bywa. Spotkałem się ze skrajnie różnymi opiniami (z jednej strony obciążony kręgosłup, z drugiej znacznie większe wydzielanie hormonu wzrostu, pobudzony kościec). W każdym razie od wyciskania i ćwiczeń na biceps na pewno wzrostu nie zatrzymasz. -
norko
moje pierwsze wyciskanie to było chyba w granicach 40-45 kg w wieku 15 lat
teraz mam 17 i cisnę 94kg na klatkę; p
pozdro wszystkim wariatom !! -
-
Anonim
-
Dudson
-
Piotr/ Goro
ja w wieku 14 lat zaczynajac historie z silownia wyciskalem 60kg wazac 55 kg ,pozniej pol roku cwiczen na moich 1 zawodach szkolnych wycisnelem 101 kg z waga 65,5kg teraz po roku cwiczen wyciskam 120 wazac 77kg ,
wzrost - 176 cm
waga - 77kg
biceps - 38,5
przysiad 140kg
martwy - 157kg
jak narazie zaczynam swoja historie z silka , pozdro -
MisZ misza? Miszaaaa!? Mi mi ?
Ale z was koksy :D ja w 1 LO zaczałem od 40 kg(wazyłem 66). cwiczać intensywnie rok przy praktycznie stałej wadze kolo 68kg dociagnalem do 95kg podnoszonego na raz kombinujac przy tym jak cholera :D poźniej przestałem cwiczyć i teraz znów się napinam ale jeszcze nie nadrobiłem tych 2 lat straconych. -
budeeek
-
Skminiacz Perski
Ja mam 14 lat ćwicze od roku ale systematycznie zaczełem ćwiczyć od kwietnia gdy zaczynałem ćwiczyć wczerwcu zeszłego roku zaczynałem od 33kg!!! a tera 80kg !!! chłopaki nie bierzcie zadnych gówien typu Hmb i creatyna jak już to dobrą bo np .Olimp 1250 mówili wszyscy że git w chu. a to jest scierwo po tym łapa mięknie i siły prawie nic wiem bo stosowałem to przez 1miesiąc a wrzcajac do efektów to jeszcze dodam że zaczynałem to kabel miał 30 a tera jest 34,5 i obwud klatki w tej chwili wynosi żeby nie skłamać 99-100cm, wita tera aż tak nie jest tera ważna ważna jest Siła???
pzdr.Skminiacz. -
Anonim
ja brałem 130 na pierwszym treningu
ale kumpel dał mi nitrobolona i zażywałem gajnera przyszło mi 9 kg masy i 10 kg na na biceps
teras kupie kilogram białka i zrobie cykl na białku.. licze na 2 cm w bicepsie -
DATO GIGAURI
-
Dudson
>budeeek napisał
>a ja nie brałem ani nie biore, bo potem nie staje
>
>dobranoc
to jedynie tobie, hah. -
Łukasz Fajne
SIema WSZYSTKIm... JA troche i naczej zaczne temat... MIałem 15 lat Brałem 70kg, 40kg- 27x
TERaz Mam 16 nie ćwiczyłem wogole I BIORE 38kg 40kg nie wyciąhne i Ch*j mnie szczeli!!! Jak ktoś wie co sei mogło stać dajcie znać... ( teraz waże 65kg wczesniej 60kg) 182cm wczesniej teraz 185... Pomóżcie plxxx!!!!!!! -
Jakubek
-
Szafran
>Szafran napisał
>Zaczynałem 3 miesiące temu
>
>klata: 50kg
>Przysiad: chyba to było koło 70-80kg
>martwy ciąg: 140kg
Po tym poście miałem sporo przerwy ( kontuzja )
Wróciłem w listopadzie
Po przerwie wziąłem na klatke 80 kg. Waga 73 kg
Aktualny rekord to: 130kg przy wadze 80 kg
Łączny staż jak się wszystko weźmie do kupy to będzie z 10 miesięcy :) -
Graczyk
>Szafran napisał
>>Szafran napisał
>>Zaczynałem 3 miesiące temu
>>
>>klata: 50kg
>>Przysiad: chyba to było koło 70-80kg
>>martwy ciąg: 140kg
>
>Po tym poście miałem sporo przerwy ( kontuzja )
>Wróciłem w listopadzie
>Po przerwie wziąłem na klatke 80 kg. Waga 73 kg
>
>Aktualny rekord to: 130kg przy wadze 80 kg
>
>Łączny staż jak się wszystko weźmie do kupy to będzie
>z 10 miesięcy :)
w 10 miechów siła na klate skoczyła ci o ponad 150% ? to na jakich koksach ty jechałeś XD -
Bohen
-
anderson silva
Na początku na klatę 40 kg, ważyłem 65, 180 cm. Teraz ważę 80 kg, na klatę biorę 90 kg kilka powtórzeń, ostatnio zakupiłem na hellhound.pl No shotgun i z tym specyfikiem chce dojść do setki, lub chociaż 95! Wcześniej robiłem cykl na xpandzie xtreme pump, polecam każdemu, kto chce zwiększyć gęstość mięsni. -
Persona non Grata
Słaba reklama było napisać, że teraz ważysz 95 i bierzesz 140 to może ktoś by się skusił :P