-
Anonim
Mogli by zrobić jakiś Fast Food :p np. Mc Donalds mógł by stać koło piekarni PSS czemu by nie ? -
adam
Aha mogliby postawic, wolne miejsce jest i dosc blisko centrum...
Ale juz kiedys ponoc mieli stawiac Lidla czy Kauflanda na Ciechanowieckiej obok centrum ale panowie szefowie z ronda arhelanu czy zlotkowski sprzeciwili sie, bo dla nich bylaby to za duza konkurencja... a wladze miasta z burmistrzem na czele przychylili sie do nich, bo w koncu kto rzadzi w Siemiatyczach? Nasze kochane wladze miasta
I pewnie tak samo byloby z McDonaldem bo zaraz inne bary, puby sie sprzeciwili i poszli ze skarga do burmistrza a dalej kazdy moze sobie dokończyc historyje...
-
>>>M'a'ł'y<<<
W naszym kochanym miescie moze powstac tylko sklep z odzierza urzywana :) A o McDonald moza se tylko pomarzyc:P -
Anonim
racja... chociaż co do takich lokali... najpierw przenieśli pizzerie, potem na jej miejscu postawili inna a teraz znowu zamkneli [?] tak wiec jest tylko 1 ?! ale siemiatycze coraz bardziej sie rozbudowuja... tam na miejscu sokola co ma byc? -
-
adam
Na miejscu Sokoła mają chyba Lidla postawic...
I z tego co slyszalem to burmistrz juz sie wciekal ze wlasciciel Sokoła odsprzedal ta posesja na budowe Lidla
I mi sie wydaje ze siemiatycze sie wcale nie rozbudowuja mimo ze nie naleza do najbiedniejszych miast... Juz tyle sie gadalo o różnych rzeczach, ze bedzie to i tamto i nic sie nie robi totalnie nic... Mowie wiem te miasto za kilkanascie lat bedzie zwykla malutka miescina do ktorej sie juz nikomu nie bedzie chcialo wracac, chyba ze na wakacje Wszyscy młodzi ludzie wyjada na studia i tam pewnie juz zostana a starsi... moze znajda sobie miejsce w Belgii jak juz zrobilo to kilka tysiecy Siemiatyczan... -
Anonim
-
Nie potrzeba mi wiele ft. Emil B
Mc ludzie o czym wy piszecie... taka restauracja to koszt rzędu.... 200 tys $ taaak dolarów wiec jakieś 600tys PLN!!! prócz Daniluka kto ma wolne 0,5 bańki?? :)) bo ja nie; ) (jeszcze) swoją drogą podaję link do info:
http://www.franchising.info.pl/main... -
armata
Jakby ludzie postawili w siemiatyczach makdonalda, to 50 % społeczeństwa, by na tym ucierpiało pod względem większej otyłości ^^
Chociaz, mozna pomarzyc :D -
Anonim
-
armata
-
Anonim
-
Anonim
-
armata
a co tu nie ma kogo tuczyć? ^^
myślisz, że w siemiatyczach są same grubasy? -.- -
Anonim
-
armata
to nie było celowo do ciebie, tylko do tego kogoś nade mną.; p co się wpisał ^^ -
Anonim
-
armata
-
mkali tracer
-
=BYDLAK=
co kurwy piszecie co wam to da ?? jak i tak nic nie wybyduja nie zrobia bo ta wioska to dziura bez dna ... !!! jak chcecie zeby jakis sklepik przynajmniej byl to idzie do brumistrza albo se sami zrobicie hamy cya all
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siemiatycze
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem