Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy wie ktoś może, czy jest w oto naszych szanownych Siedlcach jakaś instytucja lub osoba, która organizuje lekcje rysunku??
    Za jakiekolwiek informacje, będę bardzo wdzięczna.
  • Anonim

jest jakas babka;] ale dokladnie nie wiem:P
  • *GOSHKA*

Kiedyś chodziłam na warsztaty z rysunku i przez panią Merzeycką w Miejskim Ośrodku Kultury sobie załatwiałam chyba na ulicy Browarnej obok Czerwonego Krzyża w budynku, z komisem i obróbką prac obok tych małych kwiaciarni. Nie wiem czy jeszcze to jest, ale powinno.... Jak nie to różnego rodzaju kółka plastyczne np. u pana Kozaka w PGnr4
  • Posiadałka :)

w klubie "Trójka" na os. Warszawska. Pan Ireneusz Parzyszek.
  • Anonim

ja na kursy jeździłam co prawda do Wawy, ale w wakacje np, chodziłam do studentki (jednego roku ASP, drugiego PW architektury) więc jak coś to poszukaj w Siedlcach osób które studiują coś z rysunkiem co Cię interesuje, one Ci pomogą.
  • Anonim

No w sumie tego nie brałam pod uwagę, ale dzięki za info :) A jak cenowo u takich studentów??
  • Anonim

No w sumie tego nie brałam pod uwagę, ale dzięki za info :) A jak cenowo u takich studentów??
  • Anonim

W "świetlicy" na Pułaskiego są zajęcia w sekcji plastycznej
  • Anonim

ja na poczatku nie bylam zdecydowana co chcę studiować. Więc studentka z ASP brała za 4 godziny rysunku i malarstwa 120zł, mimo że już po paru spotkaniach miałam dość, to ze względu na cenę pochodziłam i stwierdziłam, że bardziej ciągnie mnie do architektury(lubię rysować rzeczy tak aby inni ludzie widzieli, że narysowalam drzewo nie kłębek nici)
    więc inna studentka z którą miałam rysunek przygotowujący do egzaminów na studia, rysunek plastyczny(plus połączenie rysunku i geometrii wykreślnej) oraz zajęcia z malarstwa akwarelowego brała 130 czy 120 zł za zajęcia czyli 4 godziny zegarowe.
    Zależy jakimi technikami chcesz się nauczyć rysować, bo między ASP a architektura jest straszna przepaść.
    Ale jezeli zalezy Ci np zeby dostac sie na studia, to jednak zachecam do zapisania się do ktorejs z weekendowych szkol rysunku w Wawie. Ja ukonczylam 2-letni kurs w jednej z nich i to naprawde zwieksza szanse.
  • Doktor Darmozjatolog

Klub Trójka na ul. Kurpiowskiej. Poniedziałek od 14 do 19 kurs malarstwa (20zł). Środa od 15 do 19 kurs z rysunku (10zł). Jeszcze jest StrychPolska, ale za półtorej godziny lekcji z rysunku chcą 15 złoty. http://www.strychpolska.pl/
  • Qe

Każdy wtorek o 17.10 w klubie "Trójka" na Kurpiowskiej u Ireneusza Parzyszka. Za darmo. I tylko jeżeli chcesz rysować rekreacyjnie, na architekturę się nie nadaje. Fajna atmosfera i facet naprawdę równy :P
  • Artur

http://www.domin.pl/
  • Iw o

mam kontakt do prywatnej osoby która prowadzi takie zajęcia jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam na priv.
  • roy'

idź do pana Kozaka, naucz się podstaw rysunku, bo tylko tyle jesteś w stanie nauczyć się jeśli skaczesz po kursach, proponuje odrabiać lekcje samemu, powodzenia !
  • Efa

Witam, poszukuję kogoś kto może mi zaoferować korepetycje z rysunku na egzamin na studia. Patrzyłam na tej Strefie rysunku , ale niestety kursu w Siedlcach nie ma, bo nie zebrało się wystarczająco dużo osób. Proszę o jak najszybszy kontakt. Zależy mi na czasie.
  • Dariusz Kowalski

Już można chodzić na zajęcia rysunku w Siedlcach organizowane przez Strefę Rysunku. Podaję adres strony: http://www.StrefaRysunku.pl
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)