Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Książę ZE bajki ?!

przetestowalam juz kilka fryzjerek siedleckich, kogo Wy polecacie??
  • Anonim

Wiesz gdzie jest dobry fryzjer......na ulicy Browarnej....tam w tym nowym bloku Q-Le' naprawde swietny a jeszcze lepszy no ale znacznie drozszy w Atolu na samej górze.....:D
  • Książę ZE bajki ?!

a czy te panie nie przeniosly sie przypadkien z ce-ce?? slyszalam ze warto przejsc sie do salonu edyta, jest gdzies przy dawnej pepsi....hmmmm
  • Anonim

wiesz chyba tak przeniosły sie sie....wiesz co do tego salony Edyta to nie wiem nie bylam tak ja chodze do Atola na gorze naprwde watro isc......polecam...
  • Ifka ŚliFka

ja ten problem mam nie od dzis
    EDYTA jest na Kraszewskiego bylam w tym salonie i o dziwo nawet wyszlam zadowolona, najlepiej tam strzyga Edyta-właścicielka i Ewa
    na unitów podlaskich przy przystanku jest tez ponoc niezly fryzjer ale ja nie bylam zadowolona z kolei moja kumpele ostrzygli tam rewelacyjnie takze w duzej mierze to chyba kwestia tego jaki dzien ma fryzjerka i czy chce jej sie troche wysilic i cos wykombinowac
    moja kumpela jezdzi do fryzjera....az do Łukowa(albo do Łosic???) do salonu prowadzonego przez dwóch młodych kolesi-chłpaki tna na prawde fajnie tyle ze daleko:(
  • Anonim

uuu trzeba sie wybrac do tych kolesi ja tez słyszalam ze faceci dobrze scinają.....oj wybiore sie.... :D ale narazie i tak zostaje przy Atolu:D
  • Ifka ŚliFka

a jak w Atolu cenowo sie przedstawia?chodzi mi o samo strzyzenie
  • Anonim

samo strzyzenie to tak z 50 zł....; )
  • Ifka ŚliFka

to troche sporawo
  • Anonim

no wlasnie wczesniej pisalam ale naprawde warto......; -) a i od razu mozna sobie panokietki zrobic...... :D a to to lubią;-)
  • Anonim

Plac Tysiaclecia (tutaj obok garnizonu) Pan fryzjer. Wszystkie moje znajome wychodza od niego zadowolone. Odwazny, i potrafi posluchac; -)
    Polecam bardzo, bardzo.
  • Lysyy

Ja byłam w atolu.. no i zadowolona jestem... i kiedys bylem u Edyty jak miala jeszcze na mazurskiej... wszystkie polecam..

tylko ze mojej fryzury nie da sie spierd..ić :D
  • Anonim

LySyy buahahhha Ty "byłaś"?? oj oj cos nie dobrego sie z Tobą dzieje....; -)
  • Lysyy

No bo pytanie do plci pieknej... wiec sie wypowiadam jak plec piekna :D
  • Anonim

A no fakt zapomniałam :D
  • Ifka ŚliFka

a na Placu Tysiąclecia to gdzie konkretnie???
  • Anonim

Plac tysiąclecia to tutaj przy Kościele Garnizonowym na skrzyżowaniu Kilińskiego i Sienkiewicza, w tym miejscy gdzie są takie malutkie pawiloniki sklepowe suknie ślubne, suknie wieczorowe, coś dla dzieci i między tymi jest salon fryzjerski Colette; -)
    Jak coś to mam nr tel i można się z nim telefonicnzie umówić na strzyżenie oczywiście; p No i trzeba się umawiać - zajęty bardzo jest. I jak się zapisujecie to mówcie, że do niego, bo z nim pracuje jeszcze fryzjerka.; -)
  • Anonim

Aha no i zobaczyłam, że o cenach tutaj też się mówi. U tegoż fryzjera strzyżenie od 30 do 35zł. Studenci chyba mają zniżki.; -)
  • maryczka

chyba sie zglosze po ten numer;p

ja tam chodze do grzesia na starowiejską...salon Gracja...tylko do Grzesia, a nie do jego mamy...
  • Anonim

A ten Grzesio to tez chyba o nim cos slyszalam; p
    Tez odwazny i czasem robi po swojemu?; p
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)