-
Helen
Potrzebuję namiarów do dobrego Dentysty.
dobry:
-szybko
-bezboleśnie
-solidnie
-za rozsądną cenę
Jeżeli ktoś ma namiary na taki "ideał" była bym wdzięczna za udostępnienie ich :) -
martynka
znam dobrego ale nie taniego. ale jutro podam nr jesli byłby ktos zainteresowany -
Pestka.
Helena na niklowej jest zajebista dentystka ale musisz isć osobi.ście sie zapisac bo bardzo rzadko odbiera telefony. :) -
Ewelina
Ja polece dentystke, ktora i mi polecono:)
Pani Kamińska-szybko sprawnie, bardzo dobrze znieczula, konkretna, ale przy tym mila babka.
Ceny przecietne.
Dosyc dlugo trzeba czekac, dlatego dzwon i sie zapisuj:D
To jest pare krokow za atlasem
Derek-Dental
tel: 256445224
Adres:
Pułaskiego 63/1 -
-
Anonim
ja mam swietną dentystke na Młynarskiej,
nalezy jednak uprzedzic, ze ona nie wyrywa zębów i nie znieczula. Za to nie jest droga i naprawdę zna sie na tym, co robi. Jej plomby trzymaja się latami. Jej najwieksza wadą jest to, że strasznie duzo gada... Wystarczy na jeden zabieg iśc, a dowiesz sie całej histori jej rodziny, a w szczególności córki :) -
...Aneczka...
-
Ifka ŚliFka
dobry dentysta-nie ma takiego!
ja sie panicznie boje stomatologów:/
niestety zmuszona jestem odwiedzic takowego w poniedzialaek
ide do przychodni "Zdrowie" czy jakos tak na Kilinskiego
jak wroce dam znac co i jak -
Anonim
Bardzo dobra dentystka jest na osiedlu Romanówka ( nie pamiętam jaka to jest dokładnie ulica, ale jest to w bloku za SP nr. 12)Pióro się nazywa, naprawdę solidna i świetna babka. -
Pe
>Agatka napisała:
>ja mam swietną dentystke na Młynarskiej,
>nalezy jednak uprzedzic, ze ona nie wyrywa zębów i nie
>znieczula. Za to nie jest droga i naprawdę zna sie na tym,
>co robi. Jej plomby trzymaja się latami. Jej najwieksza
>wadą jest to, że strasznie duzo gada... Wystarczy na jeden
>zabieg iśc, a dowiesz sie całej histori jej rodziny, a w
>szczególności córki :)
chodzi o Panią Ż? :) -
Helen
reasumując:
Niklowa- chwilowo zamknięta- urlop, czy coś..
Darek- dental - Boże broń... chodziłam tam kiedyś - nigdy więcej :)
do "zdrowia" chodziła moja siostra- nie wspomina mile..
do "Aster" mój brat- płakał jak dziecko
no to Młynarska albo Romanówka
Czy ktoś coś słyszał o dentystce na ulicy Sokołowskiej - gabinet ma w bloku.. 1 albo 2 piętro ?? -
>Się pracuje się ciężko... napisał
>(...) ale jest to w bloku za SP nr. 12)Pióro się nazywa, naprawdę solidna i świetna babka.
Wiedziałem, wiedziałem...
Dlatego nigdy niczego nie rozumiałem...
:D -
Pestka.
to na florjańkiej jest jeszcze dobry dentysta. musze tylko podpytac koleżanki o kontakt z nim; ] -
Janek
niestety nie znam dokładnego adresu, a nawet nazwy ulicy, ale może jakoś znajdziesz; )
Przy katedrze skręca się w prawo jadąć OD Atola. Potem za 2 skrzyrzowaniem (to co prowadzi w lewo do takiej bialej wierzyczki przy Sokołowskiej) znowu w prawo w uliczke przy bloku (żółtym)....tylko jakim; / Tam przedostatnia klatka i numerek 22.
Ceny - ok. 100zl
Szybko
Profesjonalnie
Bardzo troszczy się o to, żeby pacjenta nic nie bolało.
Używa standardowych narzędzi, ale i lasera, który działa "przyjemniej" niż te stendardowe.
;) Jak cudem po moim opisie trafisz to będziesz zadowolona; 0 -
Michał Brzyski
każdy dentysta to sadysta!!!! :pp jeden robi to z uśmiechem drugi bez :dd ehhh nie lubię dentystów i tego ohydnego zapachu :ddd pozdro -
Janek
jest to nieprzyjemne z reguly, ale trzeba szukac czegos najlagodniejszego; )
PS: Dzisiaj mam na 14.00 oO
~ -
ஜ*KaMiLa*ஜ
>Czy ktoś coś słyszał o dentystce na ulicy Sokołowskiej
>- gabinet ma w bloku.. 1 albo 2 piętro ??
Ja tam byłam. Mam mieszane uczucia. Raczej nie polecam.
Dobrze, szybko i w miare tanio ul. 3-go Maja nazywa się to Art New Medica czy jakoś tak. Chodze tam do dr Grochowskiego. Jak do tej pory nie narzekam. Dzwonisz i praktycznie tego samego dnia moga Cię zapisać -
Ifka ŚliFka
>helena napisała:
>Potrzebuję namiarów do dobrego Dentysty.
>
>dobry:
>-szybko
>-bezboleśnie
>-solidnie
>-za rozsądną cenę
>
>Jeżeli ktoś ma namiary na taki "ideał" była bym
>wdzięczna za udostępnienie ich :)
ja już po!
i całkiem nieźle było
byłam na Kilińskiego w 'Zdrowiu'
u pani Świateckiej
miałam wypełnienie do wymiany
nic a nic nie bolało :D
cena 60 zł
/bez znieczulenia bo ja 'twardzielka' stem wiec się strzykawek bardziej boje niz maszynki borującej; P)
ogólnie moge powiedzieć że POLECAM -
ANTON
Najlepszy wg. mnie http://www.informed.com.pl/main/ind... oraz Jego żona. Świetny gabiten, fachowa obsługa, bardoz ceniony i chwalony. -
Strun@♪ ♪♪ ♪
Nie wierze,zeby z Aster Dental od Wojciecha Szewczaka ktos wyszedl niezadowolony:). Jest genialny!! Moze za rzadko sie usmiecha,ale zna sie na rzeczy. Bardzo profesjolany i dokladny,a o delikatnosci juz nie wspomne-klasa:). Nigdy nie lubilam dentystow,jka bylam mala to jednego nawet obrzygalam< lol>,a teraz latam chetniej niz na zakupy:))))
Minusy. Ciezko sie dostac,kiedys czekalam ponad miesiac na wizyte:-/. Dosc drogi. Plombeczka liczona zaleznie od wielkosci,od 90 do 150,plus znieczulenie 20 zl jak ktos jest trzesidupa jak ja:).
Generalnie polecam. -
siedlecka Paris Hilton :D
Ja polecam panią Grażynę Schneider. Przyjmuje we własnym gabinecie, ul. Wiolinowa 8.
tel. 025/ 63224435
Chodze do niej nieprzerwanie od moze 15 lat i naprawde jezeli komus zalezy na zdrowych zebach to polecam. Bardzo miło i fachowo, a kasa....coz...wychodze z zalozenia ze zęby ma się jedne na cale zycie :)
A ostatnio robilam sobie pantomogram na Pilsudskiego w Przychodni Dentystycznej DENTICA - 60zl jak ktos jest zainteresowany.
Przyjmują tam dwie dentystki, chirurg stom., ortodontka i endodonta..i protetyk jeszcze. Fajne wrazenie w srodku. Milo czysto...nie smierdzi :)
Aparat staly typowy (metalek) 1200zl - jeden łuk, natomiast estetyczny 2000zl - za jeden łuk.
To tak przy okazji gdyby ktoś byl zainteresowany :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne