Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ifka ŚliFka

jakie polecacie siedleckie szkoły nauczające języka hiszpańskiego?

chodzi mi o naukę od podstaw
    interesuje mnie kurs w grupie 4-8 osób
  • Anonim

w British School jest obecnie kurs wakacyjny hiszpanskiego.
    jestem w grupie narazie tylko 3 os.; )
    wiecje inf. - gg p.Harmozy : 3600421
  • Anonim

Może od tego roku szkolnego rusza jakaś grupa podstawowa?
  • Anonim

rowniez chetnie bym sie gdzies na hiszpanski zapisala od tego roku szkolnego do podstawowej.
  • Anonim

Rozejrzałam się trochę i są możliwości, ewentualny problem może pojawić się przy zebraniu grupy choćby 4-5 osobowej:|
  • Paweł

W Broadwayu powinno być w tym roku ponownie, uczy miły Meksykanin
  • Karolinka Karolak

Jeśli chcecie zapisać się na kurs hiszpańskiego dam wam dobrą radę. Spróbujcie przygotować sobie jakieś podstawy żeby nie zaczynać zupełnie od zera. Nie musicie uczyć się żadnych struktur gramatycznych, wystarczy nauka choćby podstawowych słów tylko po to żebyście nie marnowali czasu na kursie na naukę słów. Nauczyciel nie będzie mógł wam przekazać żadnej gramatyki jeśli nie będziecie znali chociaż kilku podstawowych słówek. Polecam skorzystanie z fiszek multimedialnych. Jest to bardzo przyjemna a zarazem skuteczna metoda nauki.
    http://fiszkoteka.pl/tag/59-hiszpan...
    Tutaj macie na przykład słówka hiszpańskie. Najważniejsze jest tutaj to, że razem ze słówkiem można uczyć się prawidłowej wymowy, ponieważ każde słowo można odsłuchać a nawet pobrać w formacie mp3 na swój komputer.
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)