-
Bartłomiej :)
Nalezy przygotowac wlasny skecz, parodie albo pokazac cos co juz bylo :) Zapraszam -
-
Gonti
-
Anonim
-
-
Także tego ..
a cóż to za kabaret??
jakiego typu kabaret i jakiego typu skecze robicie? -
Nalezy zaprezentowac cos, co nas rozsmieszy i zaskoczy. Kabaret dopiero powstaje i szukamy wlasciwych ludzi. -
Gonti
>Słoneczko napisała:
>Gonti ty sie nie nadajesz do kabaretu!!
ja nawet nie mam zamiaru :PP -
Anonim
-
Anonim
a ja jak się wyrobię to czemu nie..
mam trochę tekstów jeszcze ze studiów..
coś tam się wystawiało..
nie wiem czy dam radę na spotkanie ale jak szukacie ludzi do współpracy to może jakiś kontakt.. -
-
kabaretqa :)
ja bardzo chętnie bym się zgłosiła..
Ale dowiedziałam się dopiero teraz o tym Castingu wiec nie wybieram się...może pospotykam się z kabareciarzami i wkrótce porobię sama jakiś Casting? :) hehe zobaczymy... w każdym bądź razie:
Wszystkim powodzenia życzę:)
Niech śmiech będzie z Wami!
-
Anonim
-
Artur
-
Łabędź
Napiszcie o efektach castingu - czy powstanie pierwszy w Siedlcach kabaret? Zapotrzebowanie jak najbardziej jest... -
ヴォイテック
-
>Łabędź napisał
Zapotrzebowanie jak najbardziej jest...
występów też brak... :))
ale o ile mnie pamięć nie myli na tegorocznej Siedleckiej Nocy Kabaretowej był jakiś kabaret z Siedlec :)
-
Łabędź
>kabaretqa :) napisała:
ale o ile mnie pamięć nie myli na tegorocznej Siedleckiej
>Nocy Kabaretowej był jakiś kabaret z Siedlec :)
Owszem była próbka kabaretu... ale podkreślam próbka... niezobowiązujący jednorazowy projekt, a nam potrzeba kabaretu z prawdziwego zdarzenia. Przynajmniej na poziomie musicalu "Szoł Biznes", który wypadł całkiem sympatycznie.
-
Ố╚ Ẹ К
-
Nareszcie powstala 7 osobowa grupa kabaretowa z Siedlec :) Kto nie przyszedl na Casting trudno jego strata :P A co do szol bisnesu, Michal M tez w nim jest :) Niedlugo o nas uslyszycie :P
Pozdrawiam~! -
no szkoda, że nie zgłosiłam się wcześniej w każdym bądź razie może kiedyś się na deskach spotkamy?? :)
no ale mam nadzieję oczywiscie że konkurencji nie będzie ^^
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...