Siatkówka :) [723]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak ktoś jeszcze nie wie to informuję: powoli organizujemy Mistrzostwa Grona w Siatkowce - wszyscy chętni mile widziani, więcej na ten temat na gronie SIATKÓWKA,zapraszam
  • najważniejsze już mam...

powoli?...

to please please organizujcie szybko =D
  • Gudo

oj tak bardzo byłbym zainteresowany:D

chyba jednak organizacja będzie trwać strrrrrrrrrrasznie długo=/
  • Anonim

nie moze byc inaczej skoro nikt nie chce sie podjąć tematu, gdybym mieszkał w wawie Mistrzostwa juz by były a tak to.....
  • Paula

to i ja się zgłaszam do zespołu jakby co!:)
  • Anonim

jak bedzie pare druzyn to ja mam sale jak cos prosze sie zgłaszac!!! Mam nadzieje ze to wypali, chyba ze ktos lubi plazowke to tez mam pare pomysłów w wawie i okolicach.
  • Emilia Krasińska

No to w takim razie ja też się na to zgłaszam!!!!!i plazówka to też świetny pomysł!!!:D

Dzikun=>> a co to za różnica skąd jesteś? Dla zapaleńców siatkówki nawet Poznań jest blisko =P
  • Anonim

taaa,chcialbym w to wierzyć,może ktoś by przyjechał,kilka osób.Łatwiej mi i kilku zapaleńcom przyjechać do Wawy niż kilkudziesięciu osobom do Pozka
  • Anonim

ja bym sie na to pisaaaaaał... dawno nie gralismy w siatke tak moim skladem z kims ciekawym:PPP ja moge zorganizowac dwa sklady.
  • Piotrusss

ja tez sie na to pisze ...hehe fajnie by bylo zagrac starym skladem chociaz ten nowy tez jest nie zly ... pozdro
  • Łukasz

ja sie zglaszam jak cos zetrzy druzyny moglbym wyczaic .......jak bedzie wiadomo wiecej to dajcie znac tutaj
| |

Hej!!! :) To grono jest dla fanów siatkówki, dla graczy i oglądaczy. takze dla AntyFanów Siatki...

Fotki

Miejsca grona (0)