-
Anonim
Jak ktoś jeszcze nie wie to informuję: powoli organizujemy Mistrzostwa Grona w Siatkowce - wszyscy chętni mile widziani, więcej na ten temat na gronie SIATKÓWKA,zapraszam -
najważniejsze już mam...
-
Gudo
-
najważniejsze już mam...
-
-
Anonim
nie moze byc inaczej skoro nikt nie chce sie podjąć tematu, gdybym mieszkał w wawie Mistrzostwa juz by były a tak to..... -
Paula
-
Anonim
jak bedzie pare druzyn to ja mam sale jak cos prosze sie zgłaszac!!! Mam nadzieje ze to wypali, chyba ze ktos lubi plazowke to tez mam pare pomysłów w wawie i okolicach. -
Emilia Krasińska
No to w takim razie ja też się na to zgłaszam!!!!!i plazówka to też świetny pomysł!!!:D -
najważniejsze już mam...
Dzikun=>> a co to za różnica skąd jesteś? Dla zapaleńców siatkówki nawet Poznań jest blisko =P -
Anonim
taaa,chcialbym w to wierzyć,może ktoś by przyjechał,kilka osób.Łatwiej mi i kilku zapaleńcom przyjechać do Wawy niż kilkudziesięciu osobom do Pozka
-
Anonim
ja bym sie na to pisaaaaaał... dawno nie gralismy w siatke tak moim skladem z kims ciekawym:PPP ja moge zorganizowac dwa sklady. -
Piotrusss
ja tez sie na to pisze ...hehe fajnie by bylo zagrac starym skladem chociaz ten nowy tez jest nie zly ... pozdro -
Łukasz
ja sie zglaszam jak cos zetrzy druzyny moglbym wyczaic .......jak bedzie wiadomo wiecej to dajcie znac tutaj