SIATKÓWKA [3609]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lukas.

Cze wszystkim, Mam ogromną prośbe i pytanie gdzie może trenować siatke dwóch chł. z 92 rocznika?? Interesuja nas trningi w okolicach Pruszkowa lub tej strony Wawy.
  • <Monika>

NP.UKS PLAS WARSZAWA jest tego klubu strona http://www.plas.waw.pl
  • Anonim

Czy istnieje jakaś drużyna w Pruszkowie która przyjmie 21 letnia zawodniczkę; ) poziom nawet dobry
    Pozdrawiam, piszcie na prv
  • weronika

a czy jest sens zakładać dla każdego klubu strone czy tu jest czy tu jest klub ??poprostu google.pl i jedziecie a jak nie to szukać tu tematów bo naprawde są i nie trzeba już nowych zakładać!
  • Anonim

ja proponuję dla chłopaków KS METRO-WARSZAWA
  • Mart

a, ze tak zagaję jako nieznajomy na tym gronie...a zarazem materialista... i beznadziejny siatkarz-szmaciarz- a ile kasy się tam płaci miesięcznie (kwotę możecie zaiste zaokrąglić)...
  • Anonim

chłopcy? hmm... z tego co wiem to MOS Wola, KS Metro i MKS MDK Warszawa. Spróbuj może w MDKu... Zagumny jest wychowankiem :D
  • Anonim

hehe a dziewczyny ?; ) jesli chodzi o wawe to mokotow,centrum bardziej w te strone cos jest ?:) nie za daleko bo dojazdy ..
  • Anonim

A okolice bródna, targówka??? szukam jakieś dobry klub :P
  • Karla.

A w Pruszkowie gdzie można trenować - oprócz Znicza?!=]
    Jakby ktoś pytał, to 95 rocznik..
  • Anonim

A jest jakas druzyna z pruszkowa ktora gra rekreacyjnie??? wiek powyzej 20 ?
  • Anonim

Nieiwem czy powyzej 20 lat, ale jest w podstawówce 8 lub UKS ósemka Pruszkó sie zwie
  • szymon

z tego co wiem to ósemka w Pruszkowie poszukuje dobrego rozgrywającego
  • Anonim

Ks Metro Warszawa
  • TRUSIA

grodzisk mazowiecki - sparta.
  • Karol Kwiatkowski

Jeżeli ktoś chce pograć rekreacyjnie to zaprasza do Pruszkowa. Spotykamy się od 3 lat. Gramy dla siebie. Poziom? Trzeba zobaczyć. Dla jednych niski dla innych (raczej w mniejszości) za wyskoki. Gramy w poniedziałki o 20 w szkole przy ul. Jasnej Wejście od Plantowej).
    I jeszcze jedna sprawa. Chcemy trochę podnieść poziom gry. Zatem szukamy człowieka znającego się trochę na siatkówce, aby nam pomógł. Jeżeli znacie kogoś lub sami możecie nam pomóc do proszę o kontakt.

Zapraszam

Kontakt
    kwika@gazeta.pl
  • Anonim

Ks Metro
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)