-
Lukas.
Cze wszystkim, Mam ogromną prośbe i pytanie gdzie może trenować siatke dwóch chł. z 92 rocznika?? Interesuja nas trningi w okolicach Pruszkowa lub tej strony Wawy. -
<Monika>
NP.UKS PLAS WARSZAWA jest tego klubu strona http://www.plas.waw.pl -
Anonim
Czy istnieje jakaś drużyna w Pruszkowie która przyjmie 21 letnia zawodniczkę; ) poziom nawet dobry
Pozdrawiam, piszcie na prv -
weronika
a czy jest sens zakładać dla każdego klubu strone czy tu jest czy tu jest klub ??poprostu google.pl i jedziecie a jak nie to szukać tu tematów bo naprawde są i nie trzeba już nowych zakładać! -
-
Anonim
-
Mart
a, ze tak zagaję jako nieznajomy na tym gronie...a zarazem materialista... i beznadziejny siatkarz-szmaciarz- a ile kasy się tam płaci miesięcznie (kwotę możecie zaiste zaokrąglić)... -
Anonim
chłopcy? hmm... z tego co wiem to MOS Wola, KS Metro i MKS MDK Warszawa. Spróbuj może w MDKu... Zagumny jest wychowankiem :D -
Anonim
hehe a dziewczyny ?; ) jesli chodzi o wawe to mokotow,centrum bardziej w te strone cos jest ?:) nie za daleko bo dojazdy .. -
Anonim
-
Karla.
A w Pruszkowie gdzie można trenować - oprócz Znicza?!=]
Jakby ktoś pytał, to 95 rocznik.. -
Anonim
A jest jakas druzyna z pruszkowa ktora gra rekreacyjnie??? wiek powyzej 20 ? -
Anonim
Nieiwem czy powyzej 20 lat, ale jest w podstawówce 8 lub UKS ósemka Pruszkó sie zwie -
szymon
z tego co wiem to ósemka w Pruszkowie poszukuje dobrego rozgrywającego -
Anonim
-
TRUSIA
-
Karol Kwiatkowski
Jeżeli ktoś chce pograć rekreacyjnie to zaprasza do Pruszkowa. Spotykamy się od 3 lat. Gramy dla siebie. Poziom? Trzeba zobaczyć. Dla jednych niski dla innych (raczej w mniejszości) za wyskoki. Gramy w poniedziałki o 20 w szkole przy ul. Jasnej Wejście od Plantowej).
I jeszcze jedna sprawa. Chcemy trochę podnieść poziom gry. Zatem szukamy człowieka znającego się trochę na siatkówce, aby nam pomógł. Jeżeli znacie kogoś lub sami możecie nam pomóc do proszę o kontakt.
Zapraszam
Kontakt
kwika@gazeta.pl
-
Anonim