-
Grono.Net
Jestem bardzo ciekaw jak wygladaja wasze "warunki" siatkarskie
Ja zaczne
Mój wzorst : 185cm(troche zaniski jak na siatkówke) ale jakos sobie radze heh
ale jesli chodzi o atak i blok to nie wiem .
-
Kadit
u mnie ze wzrostem jest srednio(195cm) zasieg mam beznadziejny kolem 3.05m:-/ to brzmi zalosnie ale staram sie jak moge zeby to poprawic:-) -
RaFałEk
-
Anonim
ja mierze tylko 180cm, ogólnie lubie sobie pograć jednak z moim wzrostem pod siatką nic nie zdziałam jeżeli by była powieszona wymiarowo -
-
Anonim
no to was zgnębię:) ja płeć słaba ale mam 181:) ale zasięg słabybo 236 tylko:( ale w ataku łapię 290:) -
RaFałEk
słaba, ale piekna:P to pewnie te dlugie nogi;] kurcze jestes wyzsza niz ja. pewnie dlatego zawsze msze wystawaiac.Ale nadrabiam blokiem. -
Makiave(L)
wy nazekacie ja mam raptem 178cm wzrostu ale zato wyskok rowny 70cm. na domiar zlego lecze kontuzje skrecona kostka:( -
Anonim
A ja mam 186 cm wzrostu i łapię piłkę w ataku gdzieś na 3,05, a jak mam dobry dzień to może i troszkę więcej; ) generalnie nie narzekam, piłeczka obraca się jak marzenie :P -
Czerwo
Ja nic ciekawego nie moge powiedziec. Wzrost i zasieg takie sobie.Odpowiednio 191 wzrost,a wyskok okolo 60,ale nie wiem czy czasami okolo 3,15 nie frune -
Anonim
no nogi aż do samej ziemi;) ale ja wam zazdroszczę tego skoka- ja z moim marnym 55 a wy tu po 70:( to jest właśnie ten drobny minus siatki dziewczyn:( -
Czerwo
Daga nie martw sie!! Znam kilka dziewczat grajacych w siateczke i dalyby wszystko za Twoj wyskok :) -
Anonim
hehe bo na tle dziewczyn może nie jest najgorzej ale jak nas porównaćz facetami to marnie wypadamy na waszym tle- no i braki sił niestety- nie jesteśmy tak efektowne, dlatego na meczach nie ma takich tłumów jak u facetów a klubów jak na lekarstwo:( -
Anonim
ja powiem krotko mam okolo 63 cm dosieznego !!! Pozdro a mam 185 cm wzrostu:) -
Anonim
184 cm --- 313 cm (to zasieg z czasów świetności:) - ostatnio nie sprawdzałem)
PS
moim skromnym zdaniem w siatkówce ważniejszy jest atak od bloku ... co za tym idzie ważniejsza jest wysokść "łapania" piłki a nie dosiężny który za dużo nie odzwierciedla!; ) -
Anonim
Ja mam 186 cm,a za najlepszych czasów łapałem 314,teraz może będzie ze 308,9-dawno nie sprawdzałem. -
Grono.Net
mam zaledwie 1.70, ale na szczescie jakos nadrabiam wyskokiem. w ataku łapie 2.60, mysle ze to w miare przyzwoity wynik, chociaż moge grać swobodnie z facetami na ich siatce:) -
Anonim
Hey, nie wiem jak zmierzyć zasięg w ataku, moge jedynie powiedziec że siatke mam pod pachą -> wzrost 188 :)
Wera gratulacje!!:)) Chiałbym Cie zobaczyć jak grasz:P -
Mr Nobody From Nowhere
-
Osik
Clawie, chyba troche przesadzilas/es. Przeciez z takim wzrostem to sie ma zasieg 257cm bez odrywania nog od ziemi - skoro reka ma ok. 60cm!! Ja mam 185cm wzrostu, ale zasiegu nie mierzylem. Wiem tyle, ze mam o wiele wiekszy w ataku, niz w bloku - niewiem dlaczego, ale jakos do bloku ledwo co doskakuje, a w ataku mam dosyc ladny wyskok. -
Mr Nobody From Nowhere
No i Wlasnie o To Mi Chodzilo... Nie Podalem Ile MAm DO Ataku..... To Jest Zasieg Stojac.... Do Ataku LApie 330cm. Pozdro:]