-
...:::Stolar:::...
Jeśli jesteś zainteresowany/-a grą w siatkówkę za free to zapraszamy w poniedziałki i czwartki na sale szkoły podstawowej nr. 92 na Warszawskim Żoliborzu. Adres: Przasnyska 18a. W razie pytań z chęcią odpowiem.
Mile widziane Panie jak i panowie z umiejętnością gry :) -
Anonim
-
xawery
Można chodzic na zajęcia do Mos WOLA , zajęcia sa bezpłatne, a płaci sie tylko składke członkowską 10 zł miesiecznie.
Polecam, świetny klub siatkarski ! -
Gibon
-
-
ღ:*P@t!:*ღ<3
-
monia:)))
a nie wiecie, gdzie można wynająć jednorazowo boisko do siatki czy halę? będę wdzięczna za informacje :) -
Gibon
jednorazowo to nie bardzo, z własnej praktyki wiem, że większość szkół nawet jak wynajmuje to chce podpisać umowę, więc z tym krucho... -
monia:)))
kurcze:( a tak chciałam ze znajomymi ze studiów spotkać się i pograć ale widzę, że słabo:( ale dzięki za info:) -
Anonim
Ja bym była jak najbardziej zainteresowana grą w poniedziałki:)
jeśli jest to dalej aktualne to proszę o odpowiedź:) -
Ewelinka
-
Tomek
Można wynająć jednorazowo salę na SGGW na Ursynowie (przy skrzyżowaniu Ciszewskiego/Anody) ok 1 km od stacji metra Stokłosy. KOszt za godzinę to 75 zł -
~ *:Ania:* ~
-
~ *:Ania:* ~
-
d-.-b Paweł d-.-b
Ewentualnie można wynająć jeden sektor na hali na Tarchominie ( Białołęka ), 40 zł wieczorem osoby uczące się do 19 roku życia, powyżej 19, 45zł. To jest na ulicy Światowida 56 lub na hali na ulicy Strumykowej 21 za 50zł za godz. Te dwie hale są od siebie oddalone jednym przystankiem autobusowym . Jeśli chcesz jakieś dokładniejsze szczegóły to pytaj :) -
bohdan sławiński
Mieszkam na sadach żoli. - bardzo chętnie bym się przyłączył, w obydwu "terminach" Jeśli to dalej aktualne, daj proszę, znać...
pozdro
bogdan
e-mail: bslawinski@op.pl -
Anonim
też bym bardzo chętnie pograł w siatkówkę w warszawie, jeżeli ktoś wie gdzie co i jak bardzo proszę o kontakt: wojdzia01@wp.pl
Pozdrawiam, Rafał; )