Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wolicie grę na plaży czy na hali? Piszcie czemu. Pozdrawiam
  • kAMi

Mi to w sumie obojętnie, ale bardziej przepadam za halą, mniej latania a ciekawsze akcje wychodzą :). W plażówce denerwują mnie co niektóry przepisy.
  • Anonim

Prawda, przepisy niektóre są do bani. Z wystawianiem palcami jest lipa. Ale ja na szczęcie już potrafię jako tako. Nie gwiżdżą mi już niesionej ani podwójnej. Wolisz na hali ale plaża się strasznie przydaje. Ćwiczysz przyjęcie, wystawę, obronę, blok, atak. I to jest piękne że w każdej akcji dotykasz piłki. A na hali nie w każdej akcji to Ci się uda. I na piachu przede wszystkim poprawiasz skoczność i koordynację ruchową.p;
  • kAMi

Ojj czy nie w każdej, jestem rozgrywającym :P. Fakt na plaży poprawiasz skoczność, szybkość, przyjęcie, atak i blok, ale z tego wszystkiego to przedostatniego zbytnio nie lubie ; f (wiem dziwny jestem). Na plaży grasz bardziej technicznie, niż siłowo i to mi się jedynie podoba :). Fakt rozgeranie palcami tam denerwuje, dlatego jak gram na plaży to wystawiam dołem.
  • Anonim

No nie w każdej, chyba że masz takich zajebistych przyjmujących że wcale sęków nie łapią. Ale jak już ktoś tego sęka złapie to nieraz nie zdążysz do wystawy i wystawia ktoś inny. A na plaży ktoś kto nie przyjmuje to j musi wystawić lub przebić z drugiej. Mogę sie pochwalić że nawet na World Tourze mi palców nie gwizdali. Ale i tak staram się większość dołem wystawiać, bezpieczniej; p
  • Magdulka

Moze dlatego ze nie gram zawodowo w siatke , to bardziej lubie plazówke.Milo spedza sie wtedy czas ze znajomymi,bo to swietna zabawa i umiejetnosci siatkarski schodza na dalszy plan :D,
  • patryksz

zgadzam się z wami na plaży są przepise niektóre wkurzające ale nie wiem czemu wole grać na plaży
  • Mały szary człowiek...

ja lubię grać na plaży jak i na hali...
    każdy rodzaj grania w siatkę uczy czegoś i przynosi radoche; ]

jak byłem mały to grałem przez trzepak na podwórku; ] ... to było coś
  • Autsajder!

PLAZOWKA SPOCZKO ALE LEPSZA NORMALNA;P;D A WY JAK MYSLICIE??
  • Anonim

bardziej lubię grać na hali (chociaż upadek bardziej boli :/), bo nie lubię plażówki :D po pierwsze: nie lubię grać na piachu, a po drugie przepisy są beznadziejne.. no i z piachu jest słabsze odbicie
  • Anonim

preferuję plażę, bo:
    -nie trzeba wiele cm:)
    -trzeba kombinowac
    -jest bardziej meczaca
    -zazwyczaj na slonku
    -z jednym partnerem/partnerka latwiej zgrac sie niz z 5
    -nie musze wystawiac palcami:)

itp, itd...kocham plaze!!!!
  • Anonim

Ja też jestem za plaza. Niestety mam okazje pograc tylko w wakacje i to też musze do ojca pojechac.;/ może wie ktoś czy w warszawie lub okolicach można trenowac?
  • Anonim

wiem, ze mozna w lodzi na pewno hehe wawy nie znam;P
    skoro u mnie mozna w stolicy tym bardziej, powodzenia!:)
  • Anonim

thx. czekam na jakeigos znawce ze 100licy:D może sie jakiś wypowie:)
  • krazY

W WAKACJE Wsiadasz na starzyniaku do autobusu do pułtuska albo Ostrołęki(OK 6 zl) wysiadasz w Serocku (ok 1 h jazdy...)i zawsze po południu ktos gra... a bliżej musiałbym popytać...
  • Bezczelna juz niemałolata :)

W lato ... basen na moczydle , oraz na ulicy Antoniewskiej .. gra rekreacyjna .. koszt na moczydle to 10 zeta za cały dzien ( cena biletu na basen )
    Antoniewska ok 30 zeta za godzine boisko
  • Anonim

wolę na plaży,dlatego że jak upadnę na piach to mnie nie boli
  • NaLa15

jasne ze na plazy!
  • Anonim

wsmie to tu i tu sie dobrze gra:) ale moim zdaniem na plazy sie wiecej nauczysz bo grasz w 2:)a zasady są całkiem niełe przynajmniej hest troche trudniej niż na hali:)
  • Anonim

ja jestem z okolic wawy;) i sproboje ci kolego pomuc;) z tego co slyszałem to organizowane są od Maja turniej w siate na plazy:P piasku:)ale dokladnie nie iwme gdzie ja sam sie bede dowiadywa:) pozdrawiam MSQ TY tez jak cos bedziesz wiedział daj znac;)to moje gg 1353605 jbc
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)