-
W tym wątku można pisać, gdy poszukuje się kogoś do grania. By lepiej się poszukiwało, propunuje wpisywać miasto i orientacyjne daty.
-
Anonim
Mamy tutaj wątek odnoście chętnych do gry w siatkówkę. Rozchodzi mi się o bardziej zorganizowane granie niż na boisku asfaltowym. Zapewne istnieje jakaś amatorska liga siatkówki i chciałbym "załapać" się do ekipy by pograć z kimś na podobnym ( nie za wysokim ) poziomie. Mieszkam w warszawie od niedawna i nie za bardzo się orientuję jeszcze w ulicach, więc proszę o konkretniejsze wiadomości niż nazwy ulic. Jeśli ktoś gra w takiej drużynie i potrzebuje chętnych do gry proszę o kontakt :-)
Ewentualnie chętny jestem także poodbijać piłkę w niezorganizowanej drużynie ot tak po to by się rozwijać i miło spędzić aktywnie czas :-) -
RogalJR
-
C'mon
-
-
henio
-
C'mon
>Une epoke formidable... napisał
>Chętni do gry w plażówke na przyzwoitym poziomie:)
zapomnialem dodać... pisać na priv:) -
Tomek :)
-
Anonim
Kolego możesz napisać coś więcej... Np gdzie to dokładnie bo tak jak pisałem wyżej nie za bardzo znam warszawę. Poza tym czy jest to boisko na otwartym powietrzu czy może jakaś sala sportowa? -
Zuźka; P
w poznaniu by sie coś nie znalazło? tak amatorsko? ktoś gdzieś moze gra?albo tak spontanicznie, od czasu do czasu? -
O.
>ancymon napisał
>Kolego możesz napisać coś więcej... Np gdzie to
>dokładnie bo tak jak pisałem wyżej nie za bardzo znam
>warszawę. Poza tym czy jest to boisko na otwartym powietrzu
>czy może jakaś sala sportowa?
to jest na woli... przy zajezdni autobusowej... dojezdzaja tam: 129, 154, 155, 159... przystanek pustola... hala ("reduta")... nie zadne otwarte powietrze.
http://www.osir-wola.pl/
-
Anonim
koło warszawi tak samo by się cos znalazło!!zawsz koło 18 do 22 jak ktoś chętny to zapraszam!! -
Anonim
>olka napisała:
>>ancymon napisał
>>Kolego możesz napisać coś więcej... Np gdzie to
>>dokładnie bo tak jak pisałem wyżej nie za bardzo znam
>>warszawę. Poza tym czy jest to boisko na otwartym
>powietrzu
>>czy może jakaś sala sportowa?
>
>to jest na woli... przy zajezdni autobusowej... dojezdzaja
>tam: 129, 154, 155, 159... przystanek pustola... hala
>("reduta")... nie zadne otwarte powietrze.
> http://www.osir-wola.pl/
>
No to już dobrze brzmi :-)
Mieszkam na mokotowie, ale sądzę, że trafię tam :-)
W jakie dni tam można pograć? I czy nie będzie problemu z nadmiarem chętnych? -
O.
poniedzialek-piatek. jak z sobota i niedziela nie mam pojecia. co do chetnych... kto ich wie;)
dojechac mozesz na dwa sposoby - od strony gorczeskiej (raczej trafisz;)), tam przystanek jana olbrachta i w/w autobusami do pustola, albo od strony wolskiej (i dalej tak samo). -
adi'
A jest tam jakiś rygor przedziału wiekowego? Bo na większości sali w ramach wakacji, wpuszczają jedynie do 19 roku życia, a ja jak widać, troche nie łapie sie w ten przedział; ) -
O.
>adi' napisał
>A jest tam jakiś rygor przedziału wiekowego? Bo na
>większości sali w ramach wakacji, wpuszczają jedynie do
>19 roku życia, a ja jak widać, troche nie łapie sie w ten
>przedział; )
teoretycznie jest wlasnie do 19, bo to w ramach lata w miescie, ale jak jest na redutowej w praktyce... ciezko powiedziec. trzeba pojsc i sprawdzic;) na obozowej trzeba bylo tylko wpisac sie na liste (imie, nazwisko, klasa, szkola), zadnych legitymacji nikt nie sprawdzal. wiec musisz probowac:) -
ღஜPatiஜღツ
>ancymon napisał
>>olka napisała:
>>>ancymon napisał
>>>Kolego możesz napisać coś więcej... Np gdzie to
>>>dokładnie bo tak jak pisałem wyżej nie za bardzo znam
>>>warszawę. Poza tym czy jest to boisko na otwartym
>>powietrzu
>>>czy może jakaś sala sportowa?
>>
>>to jest na woli... przy zajezdni autobusowej... dojezdzaja
>>tam: 129, 154, 155, 159... przystanek pustola... hala
>>("reduta")... nie zadne otwarte powietrze.
>> http://www.osir-wola.pl/
>>
>
>
>No to już dobrze brzmi :-)
>Mieszkam na mokotowie, ale sądzę, że trafię tam :-)
>W jakie dni tam można pograć? I czy nie będzie problemu z
>nadmiarem chętnych?
dla mnie oki.................. -
Anonim
No właśnie w kwestii wieku mam też pytanie. Ja nie jestem najmłodszy i nie wiem czy na 19-latka wyglądam, więc nie wiadomo czy mnie wpuszczą na salę :-)
Może ktoś zna jakieś miejsce bliżej mokotowa oraz takie gdzie towarzystwo będzie starsze -
Tomek :)
na redutowa przychodza starsi :D dzis faciu powiedzial ze nie powinien mnie wpuscic ale wpusci bo moglbym sciemnic wiek :D naprawde dobrzy chodza jak dobry dzien jest to klubowicze graja xD Ja tam gram z klubowiczkami :P -
Anonim
Tomek w jakie dni są starsi na sali i można by przyjść pograć?
W przyszłym tygodniu powinienem mieć czas, więc spokojnie mogę spróbować swoich sił :-) -
Marcin Jaskółowski
Bardzo chetnie pograłbym w siatkówke jednak narazie nie ma predyspozycji moze kiedys ...