-
rozczarowana
Już od 20 listopada!
Miłą niespodzianką jest powrót do reprezentacji Winiara i Zagumnego. Niestety zabraknie Daniela Plińskiego :( niepokojąca jest też kontuzja pleców Bartka Kurka oby tylko nie było to nic poważnego bo bez niego to będzie źle :) -
Anonim
Będzie źle lub też dobrze, boisko zweryfikuje wszystko. Poczekamy, pokibicujemy. -
rozczarowana
-
Pszczółka
z całego serca kibicuję chłopakom, bo na to zasługują:)
pokazali we wczorajszym meczu że potrafią walczyć:)
-
-
Bukiet Roślin Trujących
-
Pszczółka
-
rozczarowana
mecze były fantastyczne tylko szkoda że nie mogę ich oglądać na żywo :(
Oby tylko zmęczenie ich za szybko nie dopadło...
Dzisiaj nawet Bartek Kurek wszedł na boisko, szkoda tylko że była to zmiana zadaniowa i równie szybko boisko opuścił :) ale ten jego uśmiech kiedy podążał do ławki dla rezerwowych...bezcenny :P -
Pszczółka
ja niestety nawet w telewizji obejrzec nie mogłam bo zajęcia nie pozwalały :/
ale zwycięstwa siatkarzy zawsze mnie uskrzydlają:)
A miny Kurka zawsze są bezcenne :P -
rozczarowana
Oni wszyscy mają takie świetne minki :D zwłaszcza po wygranej akcji, po prostu mimowolnie uśmiecham się do ekranu :P nie idzie się nie cieszyć razem z nimi.
Kubiak się dzisiaj popisał tą obroną na stoliku sędziów :) bo było efektowne ale i niebezpieczne tylko szkoda że stracili ten punkt :( -
Pszczółka
-
rozczarowana
zapewne polecą jeszcze powtórki :) w końcu były to spektakularne zwycięstwa :P
Czy ten turniej nie mógł być w jakimś innym kraju bo godziny transmisji są nietrafione. Ja dzisiaj zdążyłam obejrzeć pierwszy set do połowy przed wyjściem do szkoły, a później powtórka ale to nie to samo co mecz na żywo :( -
Pszczółka
ja dzisiaj na uczelni siedzialam od 8 do 18 wiec cały dzień z głowy:( jutro znowu na 8 wiec mecz tez mnie ominie:(
bede z chłopakami sercem:) -
Bukiet Roślin Trujących
Ja oglądałem po trochu mecz, szykując się do wyjścia, też, więc wiele nie widziałem, o końcówki 1 seta do końca 4... A jutro zobacze, jak da radę... :P -
rozczarowana
Ja jutro będę oglądać powtórkę, ale jakoś dziwnie późno leci bo jakoś po 21, ale najbardziej nie lubię oglądać meczu znając wynik, tak jak dzisiaj i wczoraj, przez pewną miłą osobę która musiała się pochwalić tym że zna zwycięzce :) -
Pszczółka
-
rozczarowana
ja też co jak co ale jeśli chodzi o sport to zawsze jestem wiernym kibicem i wielką optymistką :) w swoim życiu to już niekoniecznie -
Bukiet Roślin Trujących
-
Pszczółka
na siatkarzy można zawsze liczyć:) wiernie im kibicuję:) mogą do zera przegrać seta ale zawsze bede stac za nimi murem:) -
rozczarowana
ja po przegranym meczu jestem zła, ale po kilku godzinach mi przechodzi i zawsze z wielką radością idę na następny i wiernie im kibicuję :D -
Bukiet Roślin Trujących