- 1
- 2
-
Juz w przyszly weekend po przerwie na ligowe pakiety powracaja druzyny PlusLigi, sezon zapowiada się niezwykle ciekawie, głownie przy znacznym wyrównaniu się skladów zespołów. Jakie są wasze oczekiwania i przewidywania wobec nadchodzacego sezonu?
-
Anonim
-
>.Katarzynka. napisała:
>Oczekuje, że Skra nie zostanie Mistrzem Polski!!!
hehe czyli podobnie jak w poprzednim roku i jeszcze poprzednim i jeszcze 4 innych latach:D -
Bobek
Będzie ciekawie właśnie dlatego, że nic nie można przewidzieć :) Skra niby ma nazwiska, ale w większości bez formy (Wlazły, Woicki) lub wiekowe (Falasca, Antiga). ZAKSA ma mocny i wyrównany skład, którego najważniejszym elementem jest Zagumny bez formy. Resovia dopiero się kompletuje na dobre i też nie są zgrani. JW straciło dwóch kluczowych zawodników i pytanie czy uda się poskładać drużynę na nowo.
Liczę na zmasowany atak AZSów w strefę tuż za podium, a może jakaś mała sensacja... ? Oprócz tego mam przeczucie graniczące z pewnością, że po tym sezonie Kubiak i Konarski wskakują do kadry A. -
-
Patrycja
-
Anka.
-
anka
a ja bym chciała, żeby Zaksa coś zwojowała więcej, wreszcie :D
wieczna "hegemonia" Skry już nudzi :D -
M.
chciałabym, żeby ten sezon przynosił więcej emocji i więcej niespodzianek,a na koniec AZS PW! -
zizu zizu
-
Sobi
hmm.. oby Skra nie miała już MP; >
i oby AZS PW dotarła do pierwszej szóstki; ) -
Oldżi
>Olka. napisała:
>hmm.. oby Skra nie miała już MP; >
>i oby AZS PW dotarła do pierwszej szóstki; )
zgadzam się w 100% :), fajnie by były gdyby Politechnika w końcu coś ugrała, jak narazie zapowiada się obiecująco ^^ -
zizu zizu
-
Angelika Erdman
Skra Bełchatów; **
Dobrze, że Mariusz Wlazły już wrócił do swojej formy : ) -
Agniecha !
Szkoda że Resovia przegrała...a Grozer z formy wypadł..aż mi go szkoda było.Po prostu nic nie wychodziło mu ! :[ -
- Gorzata -
jak by ktoś miała bilet na mecz skra-politechnika warszawska (27.11.2010) a nie mól by z jakiś przyczyn iść to proszę o kontakt.
-
M.
jak widać sezon jest pełen niespodzianek, przykładem jest choćby dzisiejszy mecz resovii albo piątkowy politechniki, martwi mnie to że może być to spowodowane szybkim tempem rozgywek i ogromna eksplaatacją zawodników -
marek
-
FIOŁEK
polecam mecze politechniki! ostatnio byłem jak grali z zaksą i na prawde warto:) -
(: B :)
czy zgadzacie się ze mną, że aktualnie polska liga zalicza się do pierwszej trójki na świecie? -
j
- 1
- 2