Siatkówka [17805]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • крудж

Juz w przyszly weekend po przerwie na ligowe pakiety powracaja druzyny PlusLigi, sezon zapowiada się niezwykle ciekawie, głownie przy znacznym wyrównaniu się skladów zespołów. Jakie są wasze oczekiwania i przewidywania wobec nadchodzacego sezonu?
  • Anonim

Oczekuje, że Skra nie zostanie Mistrzem Polski!!!
  • крудж

>.Katarzynka. napisała:
    >Oczekuje, że Skra nie zostanie Mistrzem Polski!!!

hehe czyli podobnie jak w poprzednim roku i jeszcze poprzednim i jeszcze 4 innych latach:D
  • Bobek

Będzie ciekawie właśnie dlatego, że nic nie można przewidzieć :) Skra niby ma nazwiska, ale w większości bez formy (Wlazły, Woicki) lub wiekowe (Falasca, Antiga). ZAKSA ma mocny i wyrównany skład, którego najważniejszym elementem jest Zagumny bez formy. Resovia dopiero się kompletuje na dobre i też nie są zgrani. JW straciło dwóch kluczowych zawodników i pytanie czy uda się poskładać drużynę na nowo.
    Liczę na zmasowany atak AZSów w strefę tuż za podium, a może jakaś mała sensacja... ? Oprócz tego mam przeczucie graniczące z pewnością, że po tym sezonie Kubiak i Konarski wskakują do kadry A.
  • Patrycja

AZS OLSZTYN !! ma wygrać
  • Anka.

A ja oczekuję, że zostanie; )
  • anka

a ja bym chciała, żeby Zaksa coś zwojowała więcej, wreszcie :D
    wieczna "hegemonia" Skry już nudzi :D
  • M.

chciałabym, żeby ten sezon przynosił więcej emocji i więcej niespodzianek,a na koniec AZS PW!
  • zizu zizu

Wspaniała obrona Antti Siltali, Plusliga 2010/11
  • Sobi

hmm.. oby Skra nie miała już MP; >
    i oby AZS PW dotarła do pierwszej szóstki; )
  • Oldżi

>Olka. napisała:
    >hmm.. oby Skra nie miała już MP; >
    >i oby AZS PW dotarła do pierwszej szóstki; )

zgadzam się w 100% :), fajnie by były gdyby Politechnika w końcu coś ugrała, jak narazie zapowiada się obiecująco ^^
  • zizu zizu

10.11.2010, Resovia Rzeszów - Kędzierzyn-Koźle 3:2
  • Angelika Erdman

Skra Bełchatów; **
    Dobrze, że Mariusz Wlazły już wrócił do swojej formy : )
  • Agniecha !

Szkoda że Resovia przegrała...a Grozer z formy wypadł..aż mi go szkoda było.Po prostu nic nie wychodziło mu ! :[
  • - Gorzata -

jak by ktoś miała bilet na mecz skra-politechnika warszawska (27.11.2010) a nie mól by z jakiś przyczyn iść to proszę o kontakt.
  • M.

jak widać sezon jest pełen niespodzianek, przykładem jest choćby dzisiejszy mecz resovii albo piątkowy politechniki, martwi mnie to że może być to spowodowane szybkim tempem rozgywek i ogromna eksplaatacją zawodników
  • marek

politechnika wygra zobaczycie
  • FIOŁEK

polecam mecze politechniki! ostatnio byłem jak grali z zaksą i na prawde warto:)
  • (: B :)

czy zgadzacie się ze mną, że aktualnie polska liga zalicza się do pierwszej trójki na świecie?
  • j

http://www.otwartaliga.pl
  • 1
  • 2
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)