-
Piotrek.
-
.::Pudzian::.
rozegranie albo libero...Kocham gubic blok i przyjmowac zagrywki:P
Niestety na takie pozycje pozwala moj dosc skromny wzrost:( only 178:/ -
Anonim
mam podobny problem do Twojego, niestety ja mam tylko 170 cm wzrostu ale gram na pozycji- atakujacy. Dzieki Bogu ze potrafie wysoko wyskakiwac. =] ja sie w sumie ciesze ze moge grac w cos co sprawia mi przyjemnosc a przy tym swietnie sie bawie i moge sie wykazac nie tylko przed trenerem ale także przed calą szkola a poza tym bardzo Ci zazdrosze bo zawsze chcialam grac na pozycji libero -
Asia
Ja od samego początku gram na rozegraniu :) W sumie mam 172 wzrostu i czsami atakuje jednak wole rozgrywac :) No i mam nawet dobry blok :) -
-
zołza
-
Anonim
-
.::Pudzian::.
ja jakos nie lubie atakowac...moze dlatego ze nie potrafie.Zreszta moja bolaczka zawsze byl wyskok ktory mam katastrofalny.Dlatego tez gral na takich a nie innych pozycjach;] -
Anonim
najpierw na rozegraniu teraz na libero.
a ostatnio ataki mi idą :D ja tam jestem uniwersala hehe :D
ale jak ja kocham przyjmować piłki i ze rzucać po mnie :D ach :D -
dj_słupekk
A ja w drużynie jestem środkowym. To są jaja - mam 182 cm wzrostu i 315cm w ataku:P. Tak naprawde to wolałbym skrzydło, albo rozegranie, niestety nie będzie mi już to dane. -
Ewka :)
-
Bolek
ulubiona pozycja to przyjmujący, tylko przyjęcie mogło by być lepsze :) -
..>Andzia<..:D
osobiscie preferuje atak(182cm)...jesli chodzi o odbior to tez dobrze sie w nim czuje...niestety rozegranie nie jest moja mocna strona..:) -
Piotrek.
no ja tez mam problem ze wzrostem mam tylko 168 cm no moze cos jeszcze urosne a moja ulubiona pozycja to atakujacy jak gramy w szkole to kazdego zetne bo mam najlepszy wyskok -
Anonim
Pozycja Atakujący - 179cm - Zasięg w ataku 265cm, w Bloku 250, - No i cały czas rosnę bo mam dopiero 13lat :D a wyskok też trenuje :P -
karolas
Ostatnimi czasy rozgrywający po kontuzji kolana zakasali mi szarżowania z ostrym skakaniem.(182) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
do ataku nie potrzebny jest wzrost naprawde .... przynajmniej w damskiej liczy sie dosswiadczenie i technika... ja mam 168 i gram na prawym ataku ...