-
obstawiamy wyniki kolejnych spotkań naszej i nie tylko naszej reprezentacji!!!! -
POLSKA - SERBIA i CZ. to będzie prawdziwa uczta siatkarska - 3:2 dla nas!!!! nie zapominajcie, że gramy w Łodzi, zwycięstwo należy się nam.................:P -
izka-belka
-
Piotar
tez chce 3;2 dla nas:) po pierwsze dlatego ,ze wygramy a po drugie ,ze bedzie na co popatrzec:) i mecz bedzie dlugi:D -
-
Anonim
-
a co powiecie na meczyk WŁOCHY - ROSJA????????????ja obstawiam 3-1 dla ROSJI -
Bazio
-
@nteee
będzie 3:2 dla Rosji oni tam mają cały zwierzyniec więc Włosi nie dadza im rady chociaż sercem jestem z nimi -
Anonim
.. ja mam nadzieję, że wcześniejsze wyniki na korzyśc Serbów tym razem będą dla nas ... chociaż wysilku multum trzeba będzie .. ale gramy u siebie no i w koncu od czego są tacy kibice jak my; ) -
wiedziałem że Rosja wygra to spotkanie, ale Włosi nie wygrywając nawet 1 seta trochę się ośmieszyli. Chociaż biorąc pod uwagę ich ostatnie dwie porażki, można by powiedzieć że ich forma jest stabilna....................:P -
jestem ciekawy postawy Portugalczyków w potyczce z Brazylijczykami, ciekawe czy kogoś zaskoczą:)
-
-
Anonim
no ja bardzo lubie siatkówke<<<<<<<<<<<jest zajebisa gra>>>>>>>>>>>>>>>>> -
Anonim
no to mamy znów ten sam wynik ... tyko po raz kolejnu ma korzyść Serbów :( -
Krzysio:)
o...:)ja bez siatkowki zyc nie moge:)i niedlugo nie moge doczekac sie...bo jade do Katowic na meczyk:)12 sierpnia z USA zajebiscie bedzie:) -
Anonim
-
Anonim
YES! a jednak jest ten piękny wynik i dla nas :) Serbia pokonana !!!!!!!!!!!! -
BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WKOŃCU POKAZALIŚMY KLASE :) TO BYŁA PRAWDZIWA DRUŻYNA!!! OBY TAK DALEJ.
-
Anonim
-
Bazio
Za to kocham siatkówkę. Reprezentacja w piłkę nozną nigdy nie potrafiłaby wygrać z jedną z najlepszych drużyn na świecie. BRAWO