Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • obstawiamy wyniki kolejnych spotkań naszej i nie tylko naszej reprezentacji!!!!
  • POLSKA - SERBIA i CZ. to będzie prawdziwa uczta siatkarska - 3:2 dla nas!!!! nie zapominajcie, że gramy w Łodzi, zwycięstwo należy się nam.................:P
  • izka-belka

i ja tez:)))))))))))))))))))))))))) )))))))))))
  • Piotar

tez chce 3;2 dla nas:) po pierwsze dlatego ,ze wygramy a po drugie ,ze bedzie na co popatrzec:) i mecz bedzie dlugi:D
  • Anonim

a ja sie boje, ze jeden przegramy.
    obym sie bała na próżno :)
  • a co powiecie na meczyk WŁOCHY - ROSJA????????????ja obstawiam 3-1 dla ROSJI
  • Bazio

A ja 3-1 dla Włochów.
  • @nteee

będzie 3:2 dla Rosji oni tam mają cały zwierzyniec więc Włosi nie dadza im rady chociaż sercem jestem z nimi
  • Anonim

.. ja mam nadzieję, że wcześniejsze wyniki na korzyśc Serbów tym razem będą dla nas ... chociaż wysilku multum trzeba będzie .. ale gramy u siebie no i w koncu od czego są tacy kibice jak my; )
  • wiedziałem że Rosja wygra to spotkanie, ale Włosi nie wygrywając nawet 1 seta trochę się ośmieszyli. Chociaż biorąc pod uwagę ich ostatnie dwie porażki, można by powiedzieć że ich forma jest stabilna....................:P
  • jestem ciekawy postawy Portugalczyków w potyczce z Brazylijczykami, ciekawe czy kogoś zaskoczą:)
  • no i mam nadzieję na dobre spotkanie w Łodzi :)
  • Anonim

no ja bardzo lubie siatkówke<<<<<<<<<<<jest zajebisa gra>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • Anonim

no to mamy znów ten sam wynik ... tyko po raz kolejnu ma korzyść Serbów :(
  • Krzysio:)

o...:)ja bez siatkowki zyc nie moge:)i niedlugo nie moge doczekac sie...bo jade do Katowic na meczyk:)12 sierpnia z USA zajebiscie bedzie:)
  • Anonim

a nie mówiłam...
    zeby druga część mojej przepowiedni sie spełniła..
  • Anonim

YES! a jednak jest ten piękny wynik i dla nas :) Serbia pokonana !!!!!!!!!!!!
  • BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    WKOŃCU POKAZALIŚMY KLASE :) TO BYŁA PRAWDZIWA DRUŻYNA!!! OBY TAK DALEJ.
  • Anonim

jak zwykle miałam racje :P
  • Bazio

Za to kocham siatkówkę. Reprezentacja w piłkę nozną nigdy nie potrafiłaby wygrać z jedną z najlepszych drużyn na świecie. BRAWO
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)