• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martusia:D

Duuużymi krokami zbliżają sie zawody, już nie moge się doczekać. II Runda Pucharu Polski w Bydgoszczy :] nareszcie się ze wszystkimi zobacze( prawie ze wszystkimi, buziak Miś) Już nie moge się doczekać
  • Gosiek :)

Slyszalam,ze II runda ma byc tez we Wroclawiu!Bydgoszcz ma jakies problemy!
  • Domi

no prosze ja tez sie nie moge doczekac! wo koncu to pierwsze moje takie zawody. moze mnie nie zbijecie za bardzo;P
    Bydgoszcz ma problemy? a to ci nowosci....
  • Misiek

heh pupa bedzie sina:P

Też coś słyszała o tej Bydgoszczy, ale podobno ma się nic nie zmieniać, sama nie wiem ale w sumie to mi obojętne byle by wyjechac :) hehe. Domi będą twoją matką chrzestną :p obiecuje dopilnować twoich chrzcin :D
    Gosia co trenujesz? pistolek czy karabin?
  • Domi

o nie nie nie!!! zestaw poduszkowy zajmuje duzo miejsca a tego w busiku naszym nie jest zawiele wiec... moze odpuscic by tak jakies tam wcale nie takie obowiazkowe chrzciny....:P
  • Gosiek :)

Karabin trenuje!a z pucharem to sie pewnie okaze w najblizszym czasie!Chyba,ze ktos juz cos wie?A Ty Marta co trenujesz?

II Runda jest napewno w Bydgoszczy, a ja trenuje pistolet
  • Domi

pistolet dobra rzecz:)

No ba.. :) pewnie że dobra... własnie się na trening wybieram ale jakoś nie moge się wybrać ponad tydzien nie byłam trener mnie chyba udusi i w Bydgoszczy będę obecna ale duchem :D hehe
  • Misiek

kiedy macie bydgoszcz??

Misiu skarbie wejdź sobie na stronke pzss-u i sobie sprawdż :p ( 12-15 maj)
  • Misiek

:D
  • Domi

marta ladnie to tak celowac do ludzi? coregulaminu sie nie czytalo uwaznie....hehe;P
  • Shrek!

Oo jakies mordki znajome :D
  • Shrek!

a ja w bydgoszczy nei zagoszcze :( jebana szkola...
  • Misiek

o prosze i Tomuś jest :D
  • Domi

jak to Doroszkiewicz mowi: "jak ci szkola przeszkadza w trwningach to... najwyzszy czas rzucic te szkole" :P
  • Misiek

heh mi nigy tak nie powiedzial:] 'jesli treningi przeszkadzaja ci w nauce to nie trenuj" taq mi mowil:]
  • Domi

Martusia słyszałam iż śmigasz z nami do Zielonej?? no jestem pod... wrazeniem i sie usmiecham;P
  • 1
  • 2
| |

He he, pod tą nazwą nie ukrywam nic innego, tylko strzelectwo sportowe (i nie tylko). To trochę m...

Miejsca grona (0)