- 1
- 2
-
Martusia:D
Duuużymi krokami zbliżają sie zawody, już nie moge się doczekać. II Runda Pucharu Polski w Bydgoszczy :] nareszcie się ze wszystkimi zobacze( prawie ze wszystkimi, buziak Miś) Już nie moge się doczekać -
Gosiek :)
Slyszalam,ze II runda ma byc tez we Wroclawiu!Bydgoszcz ma jakies problemy! -
Domi
no prosze ja tez sie nie moge doczekac! wo koncu to pierwsze moje takie zawody. moze mnie nie zbijecie za bardzo;P
Bydgoszcz ma problemy? a to ci nowosci.... -
Misiek
-
-
Też coś słyszała o tej Bydgoszczy, ale podobno ma się nic nie zmieniać, sama nie wiem ale w sumie to mi obojętne byle by wyjechac :) hehe. Domi będą twoją matką chrzestną :p obiecuje dopilnować twoich chrzcin :D
Gosia co trenujesz? pistolek czy karabin? -
Domi
o nie nie nie!!! zestaw poduszkowy zajmuje duzo miejsca a tego w busiku naszym nie jest zawiele wiec... moze odpuscic by tak jakies tam wcale nie takie obowiazkowe chrzciny....:P -
Gosiek :)
Karabin trenuje!a z pucharem to sie pewnie okaze w najblizszym czasie!Chyba,ze ktos juz cos wie?A Ty Marta co trenujesz? -
-
Domi
-
No ba.. :) pewnie że dobra... własnie się na trening wybieram ale jakoś nie moge się wybrać ponad tydzien nie byłam trener mnie chyba udusi i w Bydgoszczy będę obecna ale duchem :D hehe -
Misiek
-
Misiu skarbie wejdź sobie na stronke pzss-u i sobie sprawdż :p ( 12-15 maj) -
Misiek
-
Domi
marta ladnie to tak celowac do ludzi? coregulaminu sie nie czytalo uwaznie....hehe;P
-
Shrek!
-
Shrek!
-
Misiek
-
Domi
jak to Doroszkiewicz mowi: "jak ci szkola przeszkadza w trwningach to... najwyzszy czas rzucic te szkole" :P -
Misiek
heh mi nigy tak nie powiedzial:] 'jesli treningi przeszkadzaja ci w nauce to nie trenuj" taq mi mowil:] -
Domi
Martusia słyszałam iż śmigasz z nami do Zielonej?? no jestem pod... wrazeniem i sie usmiecham;P
- 1
- 2