-
eq
raz. z kolegami zbieramy teama i brakuje nam paru. jak ktos by chcial pograc i jakis poziom soba reprezentuje to niech mi wysle wiadomosc. szczegolnie mile widziani sa bramkarze.
dwa. juz wczesniej te ligi ponoc byly. ktos moze powiedzec jak to wygladalo. jaki poziom? jaka atmosfera?
trzy. na stronie (http://www.sghowa.liganova.pl) pisza: "organizatorzy postanowili nadać rozgrywkom oficjalny charakter i przygotować je tym razem w pełni profesjonalnie." wiec jak to sie ma do tego, ze sedziujemy sobie sami? (arbitrzy sa fakultatywni wedle regulaminu) -
michas
jak na razie jest tylko jedna drużyna zarejestrowana, więc masz szanse na wicemistrzostwo sgh, a to brzmi dumnie :D -
agent D081
atmosfera? normalne mecze; poziom - niezły, trzeba dużo biegać :)
Z tego co się orientuję, wysłali zapytanko do gosport bodajże - może będą nagrody... -
Krzysiek
-
-
agent D081
-
Anonim
Jak coś, to ja kiedyś na bramce stałem, ale już parę lat na tej pozycji nie grałem, więc nie wiem jaki poziom prezentuję, no ale jakbym trochę pogral, to może by część umiejętności wróciła. Poza tym moj stary strój bramkarski... :) jak go wkładam, to mogę iść do jakiegoś klubu dla pedałów najwyżej, więc bym musiał ekwipunek zdobyć; /
Ostatnio jednak jak już grałem w piłkę, to w polu (dobra gra głową :P), ale to też nie tak niedawno :) teraz tylko kosz...
No, ale jak coś, to napiszcie jakieś szczegóły? Szczególnie ważne, kiedy to ma być, bo maj niestety będę miał bardzo prze..je..bany, bo wcześniej prawie nic się nie robiło.... -
agent D081
tak w ogole to w piatek byl deadline jesli chodzi o zglaszanie squadu, ale jesli team jest niepelny, to chyba mozna sie dopisywac
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne