-
Anonim
-
Anonim
-
an.
Marecki robi zlaiczenie z obrony Biznes Planu .Nalezy go napisac w grupach;]]Ale nie wyniesiesz z a duzo z wykladow;) -
kizia
ta,na pewno nie do Pawlaka :>
gosc kurde robi egzamin w trakcie sem. kiedy każdemu najmniej chce sie uczyc! blah -
-
Anonim
Ja slyszalam ze u Pawlaka wlasnie jest latwo...jak to u niego jest z tym poziomem trudnosci? -
kizia
-
Kasia
Zaliczenie z obrony?
Ja robiłam biznes plan u Mareckiego co prawda dwa semestry temu, ale wtedy pisało się samemu lub w parach, Marecki tym się w ogóle nie interesował, przeprowadził 5 wykładów a resztę zajęć prowadziła pani ćwiczeniowiec, już w tej chwili nie pamiętam jej nazwiska i też ona sprawdzała nasze prace (było powiedziane wprost że Marecki na nie nie patrzy nawet)..żadnej obrony nie było...ale może mają do tego podejście dynamiczne i od tamtego czasu zmienili zasady :) -
Lama
proste ze do Pawlaka :>
jezeli nie chcesz sie niczego nauczyc ofkorz... w polowie sem. egzamin (mr. Pawlak udaje ze pilnuje zeby nie sciagac), pomoce naukowe co roku te same- mozesz sobie odbic od ludzi przed egzaminem. Druga polowa semestru na napisanie, tudziez skołowanie sobie biznes planu :)
pzdr. -
Cerber
Witam !
Wybaczcie ze wpakowalem sie na to grono ale mam problem.
Szukam kogos kto w ramach praktyk, chcialby zajac sie przerobieniem biznesplanu mojej firmy ... mam wszystkie materialy, ale ze jestem humanista to nie wiem jak sie za to zabrac... moze ktos z Was potrzebuje do swoich cwiczen napisac biznesplan jakiejs prawdziwej firmy ? -
Prezymslo
Ja u Pawlaka mialem. Plan od kumpla, liczby z sufitu praktycznie. Dostalem 4+. On tego nie moze czytac. -
pawlak!!!!
z egzaminem to bez przesady z nauką
notatki pod ławkę - a nawet na
i 5 murowana; )
najlepiej słowo w słowo jak w notkach :D -
kizia
-
Anonim
A ja mialem z Mareckim w sobote spotkanie.. obrona wyglada u niego tak, ze wychodzi sie na srodek i "prezentuje" przed nim i cala grupa swoj bp :) Moze zrobil to dlatego, ze mamy zajecia w auli VII to mozliwe bylo pokazywanie jakis pps'ow itp na ekranie..
Pozniej on prosi o pytania grupy do osob referujacych swoj biz plan i prosi o zaproponowanie oceny.
5 dostalismy :) -
kaTek
u pawlaka jest oki.. egzamin robi, ale mozna sciagnac no i BP oddac, ale to jak wszedzie tzn jak u kazdego :) -
.::crabby my love::.
Ja imalem u Pawlaka - tzn jeszcze mama, ale juz jest jest po wszystkim :)
Pilnuje na egzaminie - ale tak zeby kazdy napisal :)
Co do BP na papierze to można wziążć od kogoś i pozmieniać troszke - ja tak zrobiłem i był zachwycony :P.
Polecam go jesli chcecie szybko i bezbolesnie zaliczyc.
Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne