SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Oh-la-la* ja, ja, Volkswagen

Czy ktos zna jakies lajtowe przedmioty z IV poziomu FiBy? Potrzebuje 3 zajec, na ktore niekoniecznie trzeba chodzic, a mozna je spokojnie zdac...

help;)
  • Anonim

M&A u dra Szałaja. Chodziłem na ten wykład, choć jak się okazało warto nie było. Czytane są slajdy, wykłady trwają przeciętnie 45 min- zaczynaja sie 15 pozniej, 10 minut trwa rozkladanie sprzetu, przerwa sie przedluza i konczymy zawsze wczesniej. Wszyscy zdaja- na egzaminie bylo duzo wiecej osob niz kiedykolwiek na wykladzie- wliczajac pierwszy i ostatni wyklad.
  • Anonim

Medtody wyceny przedsiebiorstw u Fierli - zaliczyc latwo bo wystarczy raz przyjsc i wpisac sie na liste jak chcesz cos wiecej niz trzy to slabo bo tzreba chodzic

Zarzadzanie strategiczne - stawicka - nie trzba chodzic ja poszedlem an pierwsze powiedzialem ze pracuje gdzies tam i nie mam czasu i przeszlo - zaliczenie jest takie ze oddajesz jedna (na 4) dwie (na 5) lub trzy (na 5,5) prace, ktorych i tak ona nie czyta wiec mozna sciagnac z netu lub wziac od kogos

Rynki finansowe - nowakowski prowadzi jagiello - w sumie warto chodzic bo wylkad ciekawy al eo nieludzkiej godzinie tj sroda 8.00 - egzamin pisemny notatki sa od kilkiu lat aktualne i latwo dostac ok. 30 straon generalnie bez stresu - podobnie fuzje i przejecia u tuzimka

Wspolpraca przedsiebiorstwa z bankiem - grzywacz - znowu ciekawy wyklad ale o 8.00 egzamin latwy mozna sciagac

poza tym rynek kapitalowy u bienia, generalnie pawlak, ubezpieczenia gospodarcze z hollym, pg wybrane zagadnienia z rosatim itd
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)