-
Domin
kto z was nosi zegarek na prawej ręce i z jakiego powodu ? wiem ze to idiotyczne ale chodzi o grubszy zakład... -
Anonim
-
Anonim
wlasnie!!!
jak smiesz poruszac tak blachy i absurdalny temat na forum tak szanowanej i elitarnej uczelni jaka jest nasza esgiehowa kuznia ekonomicznych talentow !?!?!?!
a tak na serio to ja nosze na prawej... "bo lubie i ch..." :D poprostu tak mi wygodniej i nie rozumiem czemu to innych dziwi.. zreszta na lewej mam juz co innego :P -
Anonim
-
-
Anonim
oj ale wy jesteście najeżdzacie na kogoś z byle powodu......
a ja Ci powiem
mój kolega nosił zegarek na prawej ręce bo na lewej mial uczulenie -
Anonim
a i jeszcze kolezanka nosi na prawej ale to dlatego ze jest jej tak wygodnie -
kizia
ja noszę na prawej bo jakoś wygodniej :]
zresztą udowodniono,że ludzie cześciej patrzą w prawą stronę no i chyba coś w tym jest :] -
Anonim
ekhm, chyba nie wszyscy to zauwazyli, ale z tym najezdzaniem to bylo ironicznie, tak dla smiechu :P
<mozna sie smiac> -
Gracjan
Elo!
No co wy. Zegarek powinno nosić się na lewej ręce.
Wynika to z tego, że klasyczne zegarki kiedyś i teraz także (oprócz wieśniackich elektronicznych) się nakręcało lub przynajmniej regulowało czas, a owe pokrętełko było właśnie po prawej stronie zegarka, więc prawą łapką można go wygodnie nakręcić.
Osobiście noszę zegarek w kieszeni w telefonie. Po prostu mam za chude ręce i większość zegarków musiałbym nosić na łokciu:)
pozdro -
Anonim
to moze trzeba sobie bylo skrocic pasek czy bransoletke od zegarka:) hehe -
Domin
myślałem ze zgłosi się ktoś leworęczny, sam jestem mańkutem ale zegrek mam tak jak praworęczni na lewej ręce -
Anonim
no no...dobry temat Domin...pewnie dlugo myslales co tu wykombinowac zeby sie udzielic na forum:) -
kizia
odnośnie chudych rąk to fakt...można skrócic branzoletkę,albo dobrac sobie odpowiedni pasek; >
ja osobiście uwielbiam masywne zegareczki,czesto meskie,a mam chude łapki,ale jakoś nic mi nie spada :] -
o oł
-
Maciek
Ja jestem leworęczny... I noszę zegarek rzeczywiście na prawej ręce. Wzięło się to od komunii, gdzie dostałem pierwszy raz zegarek. Jako, że był na pasku, łatwiej mi się zakładało go lewą ręką. I tak już zostało. Przyzwyczajenie zwyczajne :). Ale mi to jakoś problemu nie robi.
Pozdro -
Green Eyes
Mój kolega nosi na prawej bo jak sam twierdzi to mu dodaje inteligencji :D (ludzie myślą, ze jest leworęczny a ponoć leworęczni inteligentniejsi są itd) -
Anonim
od ilus lat moim zegarkiem jest komorka...ale to tylko dlatego ze moj zegarek ktory niby byl waterproof jednak okazal sie ze nie jest tak do konca waterproof...nie przetrzymal proby basenu na warszawiance i przestal chodzic...nigdy nie chcialo mi sie go naprawic...
BIG UP! -
Anonim
to ja będę nosił dwa zegarki... na obu rękach... ale będę wtedy jenteligentny uhuhuh... -
Anonim
wtedy to raczej bedziesz brany za zlodzieja albo ze niezlego niggasa:) buehehe:) real hustler!! -
Anonim
:D tylko jeszcze musiałbym w samoopalacz albo solarium dość poważnie zainwestować... a Snoop i tak by powiedział:
-He is not a real P.I.M.P.... He don`t drive a Cadillac buahahahaha
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne