-
Anonim
Myśle, że taki wątek się przyda, żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum tematami o podobnej treści. Dlatego zacznę jako pierwszy.
[POSZUKUJE] mieszkania na WYNAJEM dla 3ki studentów.
metraz: 3- pokoje, najlepiej, każdy z osobnymi drzwiami, czyli bez salonu przejściowego
lokacja: najlepiej z dobrą komunikacją do SGH, PW- śródmieście, ochota, mokotów, wola.
Mieszkanie może być nieumeblowane, aczkolwiek kuchnia wyposażona.
Dodatkowo pralka.
cena: do 1600 zl
Jesteśmy spokojnymi, schludnymi studentami. :) Oferty proszę kierowac na priv. -
Anonim
Poszukuje wspolokatora do mieszkania 60m2, 2 pokoje.
Blisko SGH, 5 min od stacji Racławicka i Wierzbno, 3 min do tramwaju. Spokojna okolica.
Wyposażenie: meble, pralka, lodowka, internet.
Łazienka i kuchnia w bardzo dobrym stanie.
Plusem jest to ze nie trzeba placic za wakacje, ogrzewanie i woda zimna jest wliczona w czynsz. Placi sie tylko za prąd i gaz (woda podgrzewana jest piecykiem gazowym)
Oplaty to 600zl za osobe ( ogolnie 1200 za mieszkanie) + liczniki.
W razie pytan prosze o kontakt: 694556777 lub gg: 5749553
-
Anonim
-
PAULINA
czesć,
Poszukuję spokojnej osoby do samodzielnego pokoju w mieszkaniu dwupokojowym bez własciciela ( do dyspozycji pokój z balkonem). Mieszkanie jest urządzone w wysokim standardzie, czyste; pokoje niezależne, duża kuchnia i łazienka - wyposażone. Całość ok 56 m2. Ul. Górczewska ( przy ul.Płockiej ). Przystanek obok bloku - ok 10 min. do centrum. Obecnie jest internet do podziału- do uzgodnienia o przedłuzenie (ok 35 pln miesięcznie/os. ). Wolne od ok 1.08 ( do ustalenia ). - Chętnie na dłużej - Bardzo mili własciciele.
Cena zawiera już czynsz i wszystkie opłaty licznikowe.koszt to 750 pln ze wszytkim za pokój.(opłaty licznikowe+czynsz+ wynajem...<--- w enie)
W razie potrzeby mogę przesłać zdjęcia na maila. -
-
PAULINA
-
Anonim
Gdzie sie podział moderator pytam? Moze by tak przykleic wątek ogłoszeń etc. ? -
ela
Poszukuje współlokatorki do mieszkania studenckiego. Osobny pokój z widokiem na Pałac Kultury. Mieszkanie jest w pełni umeblowane: lóżka, szafy, biurka, lodówka, pralka, kuchenka itd. Jest nawet balkon.
Miesięczne opłaty to 650zł plus, jeśli przekroczy się przypisaną do zużycia ilość wody, mogą być niewielki dopłaty raz na 3 miesiące.
Mieszkanie jest w bloku naprzeciwko Stodoły, czy 5 min od SGHu.
Kontakt: 502 628 506 Ela
-
Anonim
Mam do Wynajęcia pokoj na tarchominie 550 zł/ miesiecznie (bez dodatkowych) -
Anonim
Do wynajecia pokój dwuosobowy w mieszkaniu studenckim na Madalinskiego, miedzy budynkiem C a W. Pokoj 22m2, jest internet, koszt 350zl + ok.40 media od osoby miesieczne. Pokoj wolny od sierpnia. -
Ewelina
Do wynajecia pokoj na Modzelewskiego przy metrze wilanowska tylko na sierpien. Koszt calkowity 350 zl (w tym Internet) -
Czaruś
Do wynajęcia pokój na Dębickiej (obok Wola Parku)
400 zł miesięcznie (bez dodatkowych opłat)
mieszkanie nowe i całkowicie wyposażone
jest internet -
SUMMER WINE<niah niah>
mam do wynajęcia pokój dwuosobowy dla dwoch studentów/tek na Sadybie(ul. Sobieskiego niedaleko Sadyba Best Mall i ul. Bonifacego)
cena:750zl + rachunki
rachunki: internet, kablówka, gaz, prąd, telefon
współlokatorzy: w mieszkaniu mieszka juz jedna studentka europeistyki uw,
inne:duża kuchnia, pralka, lodówka, przestronna garderoba, plastikowe okna i panele podłogowe. Dobry dojazd na uniwerek i do metra
od kiedy: sierpień 2007
FOTKI u mnie w galeriii!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
... the sky is the limit
-
kRis
Ja szukam jakiegokolwiek mieszkania w Warszawie najlepiej blisko SGH lub metra. -
Karola
-
Anonim
-
allthea
>Dominik napisał
> http://www.mieszkanie-na-mokotowie....
>250 metrów od uczelni :)
jak dla mnie stanowczo zbyt drogo :D
tez szukam kogos fajnego do wspólnego zamieszkania. mieszkania też szukam. intensywnie :D -
wild thing!
Karola, ja jestem chętna :D Poszukuję- narazie bez rezultatu- współlokatorek <sztuk 1 lub więcej; )>. Pokoju szukam już od końca czerwca. I nic. Łatwiej chyba wynająć całe mieszkanie, więc najpierw szukam potencjalnych współlokatorów :D Nie gryzę :D -
eKejt
szukam pokoju samodzielnego, wyposazonego, z internetem, przy metrze, w mieszkaniu studenckim. -
BasiaPS
jesli chcecie wynajac cale mieszkanie i znajdzie sie tam 1 malutki i niezbyt drogi pokoik, to ja sie pisze; )
kto chetny, zapraszam na priv
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne