SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Myśle, że taki wątek się przyda, żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum tematami o podobnej treści. Dlatego zacznę jako pierwszy.

[POSZUKUJE] mieszkania na WYNAJEM dla 3ki studentów.

metraz: 3- pokoje, najlepiej, każdy z osobnymi drzwiami, czyli bez salonu przejściowego

lokacja: najlepiej z dobrą komunikacją do SGH, PW- śródmieście, ochota, mokotów, wola.

Mieszkanie może być nieumeblowane, aczkolwiek kuchnia wyposażona.
    Dodatkowo pralka.

cena: do 1600 zl

Jesteśmy spokojnymi, schludnymi studentami. :) Oferty proszę kierowac na priv.
  • Anonim

Poszukuje wspolokatora do mieszkania 60m2, 2 pokoje.
    Blisko SGH, 5 min od stacji Racławicka i Wierzbno, 3 min do tramwaju. Spokojna okolica.
    Wyposażenie: meble, pralka, lodowka, internet.
    Łazienka i kuchnia w bardzo dobrym stanie.
    Plusem jest to ze nie trzeba placic za wakacje, ogrzewanie i woda zimna jest wliczona w czynsz. Placi sie tylko za prąd i gaz (woda podgrzewana jest piecykiem gazowym)
    Oplaty to 600zl za osobe ( ogolnie 1200 za mieszkanie) + liczniki.
    W razie pytan prosze o kontakt: 694556777 lub gg: 5749553
  • Anonim

hallo panie moderator.. możeby tak "przykleić" wątek?
  • PAULINA

czesć,
    Poszukuję spokojnej osoby do samodzielnego pokoju w mieszkaniu dwupokojowym bez własciciela ( do dyspozycji pokój z balkonem). Mieszkanie jest urządzone w wysokim standardzie, czyste; pokoje niezależne, duża kuchnia i łazienka - wyposażone. Całość ok 56 m2. Ul. Górczewska ( przy ul.Płockiej ). Przystanek obok bloku - ok 10 min. do centrum. Obecnie jest internet do podziału- do uzgodnienia o przedłuzenie (ok 35 pln miesięcznie/os. ). Wolne od ok 1.08 ( do ustalenia ). - Chętnie na dłużej - Bardzo mili własciciele.

Cena zawiera już czynsz i wszystkie opłaty licznikowe.koszt to 750 pln ze wszytkim za pokój.(opłaty licznikowe+czynsz+ wynajem...<--- w enie)

W razie potrzeby mogę przesłać zdjęcia na maila.
  • PAULINA

w enie* = w cenie
  • Anonim

Gdzie sie podział moderator pytam? Moze by tak przykleic wątek ogłoszeń etc. ?
  • ela

Poszukuje współlokatorki do mieszkania studenckiego. Osobny pokój z widokiem na Pałac Kultury. Mieszkanie jest w pełni umeblowane: lóżka, szafy, biurka, lodówka, pralka, kuchenka itd. Jest nawet balkon.
    Miesięczne opłaty to 650zł plus, jeśli przekroczy się przypisaną do zużycia ilość wody, mogą być niewielki dopłaty raz na 3 miesiące.
    Mieszkanie jest w bloku naprzeciwko Stodoły, czy 5 min od SGHu.
    Kontakt: 502 628 506 Ela

• Anonim

Mam do Wynajęcia pokoj na tarchominie 550 zł/ miesiecznie (bez dodatkowych)
  • Anonim

Do wynajecia pokój dwuosobowy w mieszkaniu studenckim na Madalinskiego, miedzy budynkiem C a W. Pokoj 22m2, jest internet, koszt 350zl + ok.40 media od osoby miesieczne. Pokoj wolny od sierpnia.
  • Ewelina

Do wynajecia pokoj na Modzelewskiego przy metrze wilanowska tylko na sierpien. Koszt calkowity 350 zl (w tym Internet)
  • Czaruś

Do wynajęcia pokój na Dębickiej (obok Wola Parku)
    400 zł miesięcznie (bez dodatkowych opłat)
    mieszkanie nowe i całkowicie wyposażone
    jest internet
  • SUMMER WINE<niah niah>

mam do wynajęcia pokój dwuosobowy dla dwoch studentów/tek na Sadybie(ul. Sobieskiego niedaleko Sadyba Best Mall i ul. Bonifacego)
    cena:750zl + rachunki
    rachunki: internet, kablówka, gaz, prąd, telefon
    współlokatorzy: w mieszkaniu mieszka juz jedna studentka europeistyki uw,
    inne:duża kuchnia, pralka, lodówka, przestronna garderoba, plastikowe okna i panele podłogowe. Dobry dojazd na uniwerek i do metra
    od kiedy: sierpień 2007

FOTKI u mnie w galeriii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ... the sky is the limit

mosskit.... bujaj sie; )
  • kRis

Ja szukam jakiegokolwiek mieszkania w Warszawie najlepiej blisko SGH lub metra.
  • Karola

a ja poszukuję osób chętnych do wspólnego mieszkania
  • Anonim

http://www.mieszkanie-na-mokotowie....

250 metrów od uczelni :)
  • allthea

>Dominik napisał
    > http://www.mieszkanie-na-mokotowie....
    >250 metrów od uczelni :)

jak dla mnie stanowczo zbyt drogo :D

tez szukam kogos fajnego do wspólnego zamieszkania. mieszkania też szukam. intensywnie :D
  • wild thing!

Karola, ja jestem chętna :D Poszukuję- narazie bez rezultatu- współlokatorek <sztuk 1 lub więcej; )>. Pokoju szukam już od końca czerwca. I nic. Łatwiej chyba wynająć całe mieszkanie, więc najpierw szukam potencjalnych współlokatorów :D Nie gryzę :D
  • eKejt

szukam pokoju samodzielnego, wyposazonego, z internetem, przy metrze, w mieszkaniu studenckim.
  • BasiaPS

jesli chcecie wynajac cale mieszkanie i znajdzie sie tam 1 malutki i niezbyt drogi pokoik, to ja sie pisze; )
    kto chetny, zapraszam na priv
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)