SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • podrurze krztaucą:)

zawalilam poprawke z teworii przedsiebiorstwa a na pierwszy termin nie poszlam:(
    czy jest ktos kto moze sie ze mna podzielic swoja wiedza w tej dziedzinie?
    czy wystalczy napisac podanie i przedstawic zwolnienie lekarskie na recepcie?
    dlugo sie czeka na odpowiedz dziekanatu?
    o ile moze zostac przedluzona sesja?

• Anonim

piszesz podanko, przedstawiasz zwolnienie lekarskie i powinni to uwzglednic i pozwolic ci jeszcze raz zdawac jako ze nie bylas na pierwszym terminie. potem ustalasz sobie termin zdawania z wykladowca i jest gitara.

ja tak keidys zrobilem z prawym cywilnym czy czyms takim i sie powiodlo:)

BIG UP!
  • Anonim

i powodzenia z dziekanem bo to on będzie panem twego losu
  • Anonim

a czy ktos z Was moze wie, kiedy najpóźniej można składać to podanie, bo ja bym chciala ejszcze pobyc na feriach czy koniecznym jest natychmiastowe zrywanie sie do Warszawy?

A do ktorego dziekana warto skladac te podania? Ktory oprzychylny?

wlasnie bylam w dziekanacie i uprzejma jak nigdy pani z okienka poinformowala mnie, ze podania o przedluzenie sesji mozna skladac do konca tygodnia. (czy lacznie z sob i niedz tego nie wiem).
    przedluzenie sesji dla osob ktorych podania zostana przyjete przy dobrym wietrze moze byc do konca lutego.
    a wiec jest nadzieja, ze moje ferie zostana uratowane:)
    pozdrawiam.
  • Wojtek

i tak wszystko w rekach mareckiego i jesgo pieczatki z napisem ODMAWIAM
  • Anonim

to zalezy w ktorym dizekanacie jestes czy w sd czy w sp czy moze w zaocznym. wiec nie zawsze to jest up to marecki:)

BIG UP!
  • Grono.Net

w studium podstawoym jednak dowiedzialem sie ze podania o przedluzenie sesji mozna skladac dopiero od 16 lutego przez tydzien??

moja inf dotyczy zaocznych. chyba, ze babka troche niedoinformowana...
  • Anonim

słuchajcie, wiem z doswiadczenia ze w sd TRZEBA SKŁADAĆ jak najszyciej!!!!!

czy wczesniejsze/pozniejsze zlozenie podania ma wplyw na do kiedy przedluza ci sesje?
    tzn. im pozniej zlozysz tym dalszy termin konca sesji?
    bo ja kombinuje na wszystkie sposoby jak sobie ferii nie spie...
  • Anonim

no wlasnie cos mi sie zdaje ze chyba rowniez i ja musze takowe podanie wyskrobac niestety. wiedzialem ze mnie dopadnie ta grypa w tamtym tygodniu- tak od piatku do np czwartku:) hehe.

udalo sie!!!! sesja przedluzona!!
    to juz polowa sukcesu, teraz tylko troche w notatkach posiedziec i powinno byc dobrze.
  • Anonim

wiem, ze juz po sesji, ale ma ktos moze notatki z historii mysli ekonom. od Kloca. są mi naprawde potrzebne.
  • A.

Odświeżam jakiś stary wątek z 2005r., ale temat trochę inny.
    Czy ktoś składał jakieś podania o zmianę terminu egzaminu w sesji letniej albo żeby go zdawać indywidualnie, przenieść na wrzesień nadal jako pierwszy termin czy co, z racji dwóch kierunków? Czy coś takiego przejdzie? Z czym to się je? Jakieś porady, doświadczenia? I tak już za późno na pewno :/
    Ale na przyszłość bym się chętnie dowiedziała.
    Dzięki, pozdrawiam!
  • Nevermore

Jesli chcesz przenosic na wrzesien i nie podejdziesz do I terminu to masz w sumie dwa wyjscia - albo dogadac sie z wykladowca, albo zalatwic sobie zwolnienie lekarskie na okres I terminu. Ale wydaje mi sie, ze lepiej pogadac z prof. co i jak.
  • A.

Dzwoniłam przed chwilą do dziekanatu i pani powiedziała mi, że jeśli chcę, mogę iść dopiero na drugi termin i jeśli mi dobrze pójdzie, to wszystko ok i to nie wpływa na średnią. A jeśli źle mi pójdzie, to wtedy dopiero piszę podanie, że miałam egzaminy na UW i dostanę następny termin. I co, tak rzeczywiście jest?
  • .

Kiedyś miałem tego samego dnia 2 ceglaste egzaminy. W sumie to żaden powód, ale mi się udało otrzymać oficjalne przyzwolenie na to, że ten we wrześniu, to będzie mój pierwszy termin.
  • Sweet dreams

a wie ktos moze (ze starszych rocznikow) kiedy sa podawane do wiadomosci studenow terminy egzaminow w sesji wrzesniowej?
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)