-
raindrops
Druga edycja wyjątkowego eventu NLS i Speed Dating w Szkole Głównej Handlowej już 11 marca 2010
Wciąż jesteś singlem? A może chcesz jeszcze bardziej polepszyć jakość Twojego związku?
Zainwestuj w naprawdę przydatne umiejętności i...
...odkryj nowe możliwości
Daj się uwieść na http://www.nls.waw.pl
no chyba, że wierzysz tym, którzy wciąż sądzą, że ilość wiedzy wkutej do głowy przekłada się stricte na bycie atrakcyjnym...
ufaj tylko specjalistom....;) -
Turquise
-
jan szlachecki
Witam serdecznie, gorąco polecam Ci niebywała wręcz elitarna szkołę, to Wyższa Szkoła Uwodzenia Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego odbyłem tam łącznie pięć różnych szkoleń z rozwoju osobistego a także uwodzenia(to ich specjalność)i jestem bardzo usatysfakcjonowany poziomem merytorycznym oraz atmosferą na samym szkoleniu w Krakowie(ach ten magiczny Rynek Główny). Trenerzy pomocni, zadowoleni z życia, profesjonalni w każdym calu. Jeśli chodzi o programowanie neurolingwistyczne oraz hipnotyczne uwodzenie NLS nauczyłem się więcej niż wcześniej u Andrzeja Batki.
Zwłaszcza Marek Sienkiewicz rozsiewa wręcz magiczny wpływ na ludzi, już jego obecność to Wywieranie wpływu i Hipnoza: -) Nic dziwnego skoro szkolił oddziały specjalne i oficerów wysyłanych na misje do Afganistanu. Ogólnie szkolenia w http://www.wyzszaszkolauwodzenia.pl pomogły mi się rozwinąć duchowo lepiej mi się prowadzi rozmowy, prezentacje, czuje większy wpływ na ludzi a jednoczenie większy respekt. Wstajesz rano i czujesz, że wszystko jest możliwe. Szkolenia bardzo pomocne w pracy z ludźmi.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne