SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aaliyah ♥ 4ever

najlepsi studenci zaczynaja studia juz we wrzesniu :) dlaczego ... ? bo lubia szkołe :) hehe

nie ma jak to w wolne wakacyjne wieczory pouczyc sie statystyki :D

a jak tam u was ??
  • Bilu

nie chce zapeszac ale zanosi sie ze pierwszy raz w moim studiowaniu(8semestr) dam rade w 1ym terminie :D
  • Anonim

Jak ktos lubi wpadac we wrzesniu, to zapraszam na rachunkowość finansową do Więclawa :) chyba sie zapowiada... :/
  • Anonim

Gaśnice nie kracz- piszalem dzis zalegle kolokwia z finansowej i wciaz nie mam wynikow...
  • Alex

a ja wam nie powiem co mam we wrzesniu :P ( jestem na 1 roku :P zgadujcie sami :P )
  • Haras

mnie też czeka kampania :P
  • Aaliyah ♥ 4ever

pewnie stata :) hehe
  • Anonim

a moze drugi jezyk?
  • Nevermore

historia gosp. II - jutro wyniki ze staty - aaaaa, a w srode z maty...ehhh...ciezki zywot studenta
  • >KONIO<

ja to mam nadzieje ze u wieclawa poojdzie...
  • Anonim

ja tez sobie wbijam do wuwua we wrzesniu :-)
  • Krzysiek

Stata we wrzesniu lepiej wchodzi; ))) pozdro dla wszystkich co ujeb*** state... jest nas sporo :P
  • La Reine

makro 2, ps, pz...to tak na rozgrzewke :)))
    przyznaje sie...olewalam caly semestr i nawet nie chcialo mi sie podejsc do tych egzaminow...pozdro dla wszystkich obibokow :)))
  • Aaliyah ♥ 4ever

stata 4 ever :))
  • l

stata, matma i praca z hist:D juz sie nie moge doczekac;)))

do zobaczenia!
  • Bilu

Jednak sie nie udało... Pieprzony joachim uwalił mnie z symulacji. nie cierpie gościa; (
  • kizia

a ja stwierdziłam,że teraz jest słonko,piwko,dobre imprezy i przełożyłam całe OSIEM na wrzesień; >
    a przez wakacje mam ambitny plan napisać mgr; >
    gdzie mi sie tam będzie spieszyć....
  • Bilu

robilem tak pare razy( przekładałem po 5-6 egz) i wierz mi: bedziesz żałować, żałować okrutnie; )
  • kizia

wiem :/
    ale co tam :D
    ważne,że teraz np. mogę iść na piwko,a nie zakuwać prawo :P
  • agent D081

masz racje - w cieply dzionek na piwo isc to podstawa!!!! w taką pogode zakuwac....grrrrr
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)