-
Aaliyah ♥ 4ever
najlepsi studenci zaczynaja studia juz we wrzesniu :) dlaczego ... ? bo lubia szkołe :) hehe
nie ma jak to w wolne wakacyjne wieczory pouczyc sie statystyki :D
a jak tam u was ?? -
Bilu
nie chce zapeszac ale zanosi sie ze pierwszy raz w moim studiowaniu(8semestr) dam rade w 1ym terminie :D -
Anonim
Jak ktos lubi wpadac we wrzesniu, to zapraszam na rachunkowość finansową do Więclawa :) chyba sie zapowiada... :/ -
Anonim
Gaśnice nie kracz- piszalem dzis zalegle kolokwia z finansowej i wciaz nie mam wynikow... -
-
Alex
a ja wam nie powiem co mam we wrzesniu :P ( jestem na 1 roku :P zgadujcie sami :P )
-
Haras
-
Aaliyah ♥ 4ever
-
Anonim
-
Nevermore
historia gosp. II - jutro wyniki ze staty - aaaaa, a w srode z maty...ehhh...ciezki zywot studenta -
>KONIO<
-
Anonim
-
Krzysiek
Stata we wrzesniu lepiej wchodzi; ))) pozdro dla wszystkich co ujeb*** state... jest nas sporo :P -
La Reine
makro 2, ps, pz...to tak na rozgrzewke :)))
przyznaje sie...olewalam caly semestr i nawet nie chcialo mi sie podejsc do tych egzaminow...pozdro dla wszystkich obibokow :))) -
Aaliyah ♥ 4ever
-
l
stata, matma i praca z hist:D juz sie nie moge doczekac;)))
do zobaczenia! -
Bilu
Jednak sie nie udało... Pieprzony joachim uwalił mnie z symulacji. nie cierpie gościa; ( -
kizia
a ja stwierdziłam,że teraz jest słonko,piwko,dobre imprezy i przełożyłam całe OSIEM na wrzesień; >
a przez wakacje mam ambitny plan napisać mgr; >
gdzie mi sie tam będzie spieszyć.... -
Bilu
robilem tak pare razy( przekładałem po 5-6 egz) i wierz mi: bedziesz żałować, żałować okrutnie; ) -
kizia
wiem :/
ale co tam :D
ważne,że teraz np. mogę iść na piwko,a nie zakuwać prawo :P -
agent D081
masz racje - w cieply dzionek na piwo isc to podstawa!!!! w taką pogode zakuwac....grrrrr
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne