- 1
- 2
-
Anonim
Halo, czy moze ktos wie czy cwiczenia u nojszewskiej z mikro (jesli zaliczone pozytywnie) to zaliczaja egzamin???? Czy ktos moze w zeszym semestrze zdawal i dostal 3-3,5 z cwiczen? czy musial pisac egzamin??
Z gory dzieki za informacje, bo STRASZNIE nie chce mi sie uczyc... a egzamin juz we wtorek:(
d. -
Anonim
ja miłam z nią podstawy ekonomii i egzamin był banalny, jeszcze nigdy nie widziałam żeby dało się tak ściągać. Więc nawet jak będziesz miał egzamin to się nie przejmuj.... -
Anonim
Wiem, wiem, Dzieki...
Ale jak mozna nie isc na egzamin, to lepiej nie isc;) -
siUa
cw zwalniaja z egz ale warto i tak isc bo prosty i da sie sciagac a oceny nie mozna pogorszyc -
-
Anonim
-
siUa
-
Anonim
Dzieki stary, jestes wielki! Stawiam ci pomnik przy najblizszej okazji!!! Pozdr
d. -
la vie est belle!
to ja Ciebie rozczaruje...
mam z cwiczen 3,5 a egzamin jest dla mnie obligatoryjny
warunkiem nie pisania egzaminu jest pozytywne zaliczenie OBYDWU kolokwiów..
Pozdrawiam; ) -
lewik
e kurde... drugie kolokwium zwaliłem a mgr Próchniak powiedzial ze juz nie musze pisac examu. to jak to w koncu jest...? -
Anonim
-
Anonim
-
la vie est belle!
z maila mojej babeczki od cwiczen wynika własnie, ze spaprałam 2gie kolokwium, i mimo ze mam 3,5 z całych cwiczen, egzamin pisac musze :/
nie znam Prochniaka, ale nasłuchałam sie troche opowiesci dziwnych tresci na jego temat, i na Twoim miejscu to spytałabym Nojszewskiej
do wtorku; ) -
la vie est belle!
zdaje sie ze Saczuk
chociaz maila ma jako Smolik,
i odpowiada z kilkudniowym opoznieniem :/ -
Anonim
smolik to jej panienskie nazwisko... tzn to ta sama osoba...
No ona mi powiedziala ze jak mam 3,5 to na egzamin biegiem marsz! A ja mowie ze chyba jedna k zwolniony jestem (tak jest w sylabusie co na plytach rozdawala nojszewska), to ona mi na to ze jej zadanie to przekazac ocene z cwiczen nojszewskiej, a reszta to jej problem... HMmmmm dlatego sie pytam jak u innych!
generalnie ci co u prochniaka mieli to sa zwolnieni... -
la vie est belle!
-
la vie est belle!
-
Anonim
-
Anonim
Jo! gadalem z prochniakiem!! i pragne oznoajmic, ze nawet 3 z cwiczeni zalicza egzamin!!!! POZDRAWIAM
-
sennyo
Bylo na prawde uroczo. Dzieki wszystkim z Microecenomics II za na prawde piekny egzamin :) -
Anonim
HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH..... tia!
Dołączam sie!!!!!!! NA sghu sa zajebisci ludzie, chetni do pomocy w potrzebie;) hahaahahah
Pozdrawiam ludzi dzwoniacych, odbierajacych telefony na egz!
d.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne