SGH [9047]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Halo, czy moze ktos wie czy cwiczenia u nojszewskiej z mikro (jesli zaliczone pozytywnie) to zaliczaja egzamin???? Czy ktos moze w zeszym semestrze zdawal i dostal 3-3,5 z cwiczen? czy musial pisac egzamin??

Z gory dzieki za informacje, bo STRASZNIE nie chce mi sie uczyc... a egzamin juz we wtorek:(
    d.
  • Anonim

ja miłam z nią podstawy ekonomii i egzamin był banalny, jeszcze nigdy nie widziałam żeby dało się tak ściągać. Więc nawet jak będziesz miał egzamin to się nie przejmuj....
  • Anonim

Wiem, wiem, Dzieki...

Ale jak mozna nie isc na egzamin, to lepiej nie isc;)
  • siUa

cw zwalniaja z egz ale warto i tak isc bo prosty i da sie sciagac a oceny nie mozna pogorszyc
  • Anonim

a z 3,5 tez zwalnia?! jestes pewny?
  • siUa

no ja mam 3 i nie musze pisac ale i tak ide sie poprawic
  • Anonim

Dzieki stary, jestes wielki! Stawiam ci pomnik przy najblizszej okazji!!! Pozdr
    d.
  • la vie est belle!

to ja Ciebie rozczaruje...
    mam z cwiczen 3,5 a egzamin jest dla mnie obligatoryjny
    warunkiem nie pisania egzaminu jest pozytywne zaliczenie OBYDWU kolokwiów..

Pozdrawiam; )
  • lewik

e kurde... drugie kolokwium zwaliłem a mgr Próchniak powiedzial ze juz nie musze pisac examu. to jak to w koncu jest...?
  • Anonim

napislaem maila do nojszewskiej moze sie w koncu wyjasni....
  • Anonim

a u kogo robiliscie?! ja u saczuk...
  • la vie est belle!

z maila mojej babeczki od cwiczen wynika własnie, ze spaprałam 2gie kolokwium, i mimo ze mam 3,5 z całych cwiczen, egzamin pisac musze :/
    nie znam Prochniaka, ale nasłuchałam sie troche opowiesci dziwnych tresci na jego temat, i na Twoim miejscu to spytałabym Nojszewskiej

do wtorku; )
  • la vie est belle!

zdaje sie ze Saczuk
    chociaz maila ma jako Smolik,
    i odpowiada z kilkudniowym opoznieniem :/
  • Anonim

smolik to jej panienskie nazwisko... tzn to ta sama osoba...

No ona mi powiedziala ze jak mam 3,5 to na egzamin biegiem marsz! A ja mowie ze chyba jedna k zwolniony jestem (tak jest w sylabusie co na plytach rozdawala nojszewska), to ona mi na to ze jej zadanie to przekazac ocene z cwiczen nojszewskiej, a reszta to jej problem... HMmmmm dlatego sie pytam jak u innych!
    generalnie ci co u prochniaka mieli to sa zwolnieni...
  • la vie est belle!

jestem już przy modelu Bertranda wiec się we wtorek pojawię; )
  • la vie est belle!

a tak btw to nieźle jesteś zorientowany w jej nazwiskach :P
  • Anonim

Wiesz, milosc nie wybiera... Siadam kolo Ciebie;) CU
  • Anonim

Jo! gadalem z prochniakiem!! i pragne oznoajmic, ze nawet 3 z cwiczeni zalicza egzamin!!!! POZDRAWIAM
  • sennyo

Bylo na prawde uroczo. Dzieki wszystkim z Microecenomics II za na prawde piekny egzamin :)
  • Anonim

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH..... tia!
    Dołączam sie!!!!!!! NA sghu sa zajebisci ludzie, chetni do pomocy w potrzebie;) hahaahahah

Pozdrawiam ludzi dzwoniacych, odbierajacych telefony na egz!
    d.
  • 1
  • 2
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)