SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich zainteresowanych i proszę o pomoc w pewnej delikatnej sprawie .
    Poznałem niedawno dziewczynę z II roku. Studjuję handel zagraniczny czy coś w tym rodzaju :-) nazywa się Ola Sokołowska i niestety straciłem do niej kontakt :- ( jeżeli któś mógłby mnie jakoś naprowadzić pomóc to bardzo proszę - oczywiście się jakoś odwdzięcze :-))
  • Ags

handel zagraniczny?? to ładne niedawno ją poznałeś..pewnie siedzi w sejmie teraz; )
  • Anonim

jak sama się nie odzywa to pewnie nie chce... :D
  • Anonim

no troszkę wiećej niż niedawno ,ale teraz mam niezły problem , zgubić kontakt - porażka; -(((
  • Buszta Rhymes

Handel zagraniczny???????????????????

• Anonim

Jesli jest z SGHu, to na stronie głównej uczelni jest wyszukiwarka e-maili- może warto z niej skorzystać?
  • ღ Kasia ღ

Chodzilam do Lo z Ola Sokolowska, ale Ona studiuje teraz filologie francuzka czy cos w tym stylu na UW, wiec to chyb atylko zbieg nazwisk Zycze wytrwalosci w poszukiwaniach Tej Jedynej :-)
  • Ags

no handel zagraniczny to byl taki wydzial, jak sgh sie nazywalo sgpis(s)
  • Buszta Rhymes

moze jest kolezanka Jozka Oleksego, zdaje mi sie, ze on to skonczyl
  • QEWLER

as31957@sgh.waw.pl
    Wygląda na to, że to ta Ola... good luck
    Wszystkich nas interesuje, czy udało ci się ją znaleźć. Więc zdaj relacje później:D
  • :(

skonczyl sie temat z panna z sztni teraz ola fajnie :)))))))))))))))
  • la vie est belle!

biedni ludzie potrzebują mitów..; )
  • :(

co masz na mysli ??
  • la vie est belle!

to co napisałam
    ani więcej ani mniej
  • Anonim

dziękóweczka za pomoc , chyba się udalo :-))
  • michas

wypozycz baner w samorzadzie i napisz duze ogloszenie - moze pomoze, a raczej nie zaszkodzi :)
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)