-
Anonim
Witam wszystkich zainteresowanych i proszę o pomoc w pewnej delikatnej sprawie .
Poznałem niedawno dziewczynę z II roku. Studjuję handel zagraniczny czy coś w tym rodzaju :-) nazywa się Ola Sokołowska i niestety straciłem do niej kontakt :- ( jeżeli któś mógłby mnie jakoś naprowadzić pomóc to bardzo proszę - oczywiście się jakoś odwdzięcze :-)) -
Ags
handel zagraniczny?? to ładne niedawno ją poznałeś..pewnie siedzi w sejmie teraz; ) -
Anonim
-
Anonim
no troszkę wiećej niż niedawno ,ale teraz mam niezły problem , zgubić kontakt - porażka; -((( -
-
Buszta Rhymes
-
Anonim
Jesli jest z SGHu, to na stronie głównej uczelni jest wyszukiwarka e-maili- może warto z niej skorzystać? -
ღ Kasia ღ
Chodzilam do Lo z Ola Sokolowska, ale Ona studiuje teraz filologie francuzka czy cos w tym stylu na UW, wiec to chyb atylko zbieg nazwisk Zycze wytrwalosci w poszukiwaniach Tej Jedynej :-) -
Ags
no handel zagraniczny to byl taki wydzial, jak sgh sie nazywalo sgpis(s) -
Buszta Rhymes
-
QEWLER
as31957@sgh.waw.pl
Wygląda na to, że to ta Ola... good luck
Wszystkich nas interesuje, czy udało ci się ją znaleźć. Więc zdaj relacje później:D -
:(
-
la vie est belle!
-
:(
-
la vie est belle!
-
Anonim
-
michas
wypozycz baner w samorzadzie i napisz duze ogloszenie - moze pomoze, a raczej nie zaszkodzi :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne