-
doslaw
-
Lady Dandy
-
doslaw
a masz moze pytania/ zestawy jakie byly?
ciekawy jestem czy na SGH i WSPiZie robi takie same.. a my mamy za pare dni dopiero egzam -
Lady Dandy
:)
Wiesz....Egzamin wygląda tak,że jest 50 zestawów z teorii - w każdym przynajmniej 4 odpowiedzi,a zdarza się,że jest ich nawet 7 - i musisz wskazać fałszywą,a do tego rozwiązać 10 zadań.NA wszystko dał nam 75 minut i uwierz,ledwo zdążyłam przeczytać wszystko jeden raz....
Dlatego pytań nie jestem w stanie podać,mogę tylko powiedzieć,że niektóre się powtarzają z egzaminów z lat ubiegłych,ale są trochę pozmieniane - generalnie trzeba przejść cały podręcznik,łącznie z załącznikami.Jak chcesz,to daj maila,dostałam jakieś testy z lat ubiegłych,nie wiem,czy to coś Ci pomoże,ale jeśli chcesz,to nie ma problemu. -
-
doslaw
no no, nam tez wlasnie mowil, ze tak wygladaja u niego egzaminy... widac nie straszyl, a prawde mowil
myslalem, ze moze pare osob u was zrobilo zdjecia telefonami tych testow, no ale jak bylo tak malo czasu, to nawet pewnie nie mieli by kiedy
-
Lady Dandy
może ktoś robił.....On w sumie powiedział coś takiego,że egzamin w drugim terminie "będzie taki sam,tylko 'skombinowany' " cokolwiek to miało znaczyć....Więc może ktoś ma zdjęcia. -
eLe meLe Dudki
-
Ivi
podpisuję sie pod przedmówcą.... czy mieliście już egzamin z finansów a jeśli tak to czy ktoś jest w posiadaniu testów? :) -
Ivi
-
Mike
Ja też mam jakieś testy, gdyby jednak ktoś z Sghu przypomniał sobie, lub miał coś co było na egzaminie będziemy dozgonnie wdzięczni :) -
nikt nie robil zdjęć??????? podzielcie się z wspiz :)
Jakby jednak okazało się ktoś robił : madzia.flower@wp.pl -
Aga:)
-
Anonim
PILNIE potrzebne zdjęcia tegorocznego egzaminu :)
jak by ktoś miał to: 15693@wspiz.edu.pl
pozdrawiam -
Trzpilu™ 蘇 揚
Koźmiński zwraca się z oficjalną prośbą o jakiekolwiek materiały z tegorocznego egzaminu. Jutro cześc kierunków ma pierwszy egzamin i nastała panika wraz z wieścią,że pytania są poważnie zmienione w stosunku do lat ubiegłych; )
WRZUCAJCIE CO MACIE :) -
Dej Dej
-
Ivi
-
Inka
>www.release.com.pl napisał
>Ja też mam jakieś testy, gdyby jednak ktoś z Sghu
>przypomniał sobie, lub miał coś co było na egzaminie
>będziemy dozgonnie wdzięczni :)
skad wiedzialam ze tu bedziesz :P lepiej sie ucz! -
eLe meLe Dudki
-
ANIA
witam ponawiam temat,,
czy mozecie mi przesłac testy z finansów od prof samojlika z ubiegłych lat, biore wszystko co macie; ) mój adrs elemeno@interia.eu
z gory więlkie dzięki !! -
Moni$
Bardzo proszę o jakieś testy z finansów na maila : m339@poczta.fm z góry dziekuję !
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne