-
mihau<that's just the way it is>
-
Anonim
ja mam taki ze bedzie ciezko :)
ale 0 mam motywacji do nauki cala sobote czytam pierwsza czytanke z BP1 pt wirtschaftsysteme und wirtschaftordnungen; "> -
Cube
Pocieszę Was:
Przez 6 semestrów, za każdym razem i w wielkich bólach walczyłem o swoje 60 punktów na zaliczenie zajęć. Na pierwszym semestrze aż dwa razy (nie mogłem pani Galas nakłonić, żeby dodała mi brakujące 2 punkty).
A na egzaminie dostałem 4 lekką ręką.
Tak więc nie taki egzamin z niemca trudny!
Powodzenia!!! -
mihau<that's just the way it is>
-
-
Anonim
ta a po egzaminie napisze - ze przez pierwze pol roku wracalem i siadalem do ksiazki z niemieckiego - bez wyolbrzymiania - musiaalem w pol semestru nauczyc sie niemieckiego na poziomie sredniozaawansowanym
jakos sie udawalo.
na 2 semestrze jak mi lektorka wpisywala 3,5 to 2 razy liczyla bo nie wierzyla ze przez rok taki postep.
potem mi zmienili lektorke na Dorote M. wiec tak 3 sie mialo jako tako. ciezko bylo ale nie dalem sie
i teraz dorota bedzie na egzaminie.Odprawila okolo 40 % mojej grupy tylko przez 2 lata podczas ktore z nia mialem.
wiec ja SIE KURWA BOJE TEGO EGZAMINU
przepraszam
unioslem siem
czekam na kolejne lajf story -
michello
ee, co wy, latwy jest ten egzamin. ja mialem przez cale studia albo 3 albo 3,5 na koniec. a egzamin zdawalem we wrzesniu, po 2-miesiecznym pobycie w usa. calkiem bylem przestawiony na angielski, wiec ustny poszedl mi fatalnie, zdania calego nie moglem wypowiedziec. na pisemnym bylo lepiej, cos tam powpisywalem, troche sciagnalem. no i zaliczylem na 3.
moim zdaniem z tym egzaminem jest tylko taka psychoza, ze trudny i ze w ogole tyle osob nie zdaje - to zeby zmotywowac ludzi do nauki chyba. a jak ktos uczyl sie choc troche na zajecia w semestrach, to zda bez problemu.
POWODZENIA ! ! !
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne