SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mihau<that's just the way it is>

Elo! Ma ktos jakies przecieki?? <lol>
  • Anonim

ja mam taki ze bedzie ciezko :)
    ale 0 mam motywacji do nauki cala sobote czytam pierwsza czytanke z BP1 pt wirtschaftsysteme und wirtschaftordnungen; ">
  • Cube

Pocieszę Was:
    Przez 6 semestrów, za każdym razem i w wielkich bólach walczyłem o swoje 60 punktów na zaliczenie zajęć. Na pierwszym semestrze aż dwa razy (nie mogłem pani Galas nakłonić, żeby dodała mi brakujące 2 punkty).
    A na egzaminie dostałem 4 lekką ręką.
    Tak więc nie taki egzamin z niemca trudny!
    Powodzenia!!!
  • mihau<that's just the way it is>

dzieki!! Wzruszylem sie :D! pozdr
  • Anonim

ta a po egzaminie napisze - ze przez pierwze pol roku wracalem i siadalem do ksiazki z niemieckiego - bez wyolbrzymiania - musiaalem w pol semestru nauczyc sie niemieckiego na poziomie sredniozaawansowanym

jakos sie udawalo.
    na 2 semestrze jak mi lektorka wpisywala 3,5 to 2 razy liczyla bo nie wierzyla ze przez rok taki postep.

potem mi zmienili lektorke na Dorote M. wiec tak 3 sie mialo jako tako. ciezko bylo ale nie dalem sie

i teraz dorota bedzie na egzaminie.Odprawila okolo 40 % mojej grupy tylko przez 2 lata podczas ktore z nia mialem.

wiec ja SIE KURWA BOJE TEGO EGZAMINU

przepraszam
    unioslem siem

czekam na kolejne lajf story
  • michello

ee, co wy, latwy jest ten egzamin. ja mialem przez cale studia albo 3 albo 3,5 na koniec. a egzamin zdawalem we wrzesniu, po 2-miesiecznym pobycie w usa. calkiem bylem przestawiony na angielski, wiec ustny poszedl mi fatalnie, zdania calego nie moglem wypowiedziec. na pisemnym bylo lepiej, cos tam powpisywalem, troche sciagnalem. no i zaliczylem na 3.
    moim zdaniem z tym egzaminem jest tylko taka psychoza, ze trudny i ze w ogole tyle osob nie zdaje - to zeby zmotywowac ludzi do nauki chyba. a jak ktos uczyl sie choc troche na zajecia w semestrach, to zda bez problemu.
    POWODZENIA ! ! !
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)