-
Alex
boze .....
nie uczyłem sie i wydawało mi sie ze jest bardzo trudne :p
a jak wam poszło ?? i co sadzicie o zadaniach ??
ma ktos moze te pytania ?? niech napisze ( bede sie uczył do poprawki ! a ja tylko 10 minut siedziałem wiec nie pamioetam :p ) -
Anonim
ja w ogóle nie poszedłem do Boratyńskiej na kolosa... co się robi jak się ujebie ćwiczenia?? -
Anonim
Sie podchodzi do egzaminu warunkowo, sie go zalicza, sie dostaje 3 z cwiczen :D [chyba jakos tak bylo rok temu, ale pewien nie jestem] -
Point Me At The Sky
Gdy oddawałem pracę ktoś spytał ćwiczeniowca co stanie się, jeśli nie zaliczy ćwiczeń.
Odpowiedź 'dopuścimy pana warunkowo, napisze pancoś, jak pójdzie - to dobrze, jak nie pójdzie - ma pan poprawkę'.
W skrócie --> Ukashek mądrze prawi :) Nie przejmuj się i ucz do egzaminu. A zadania imho były proste, momentami 'dziwnie' sformułowane (ad. 1) lub przyprawiające o białą gorączke w obliczeniach (ad. 5). Prawdopodobieństwo ubóstwiam, więc może to być subiektywna ocena, wśród znajomych zdania były podzielone :).
Pozdrawiam. -
-
Anonim
poszedłem dzisiaj do pani dr Boratyńskiej i przed samym egzaminem w sesji mam napisać jakiś egzamin sprzed kilku lat jako zaliczenie ćwiczeń... czyli nie tak źle... za to jedna dziewczyna przede mną miała taki sam problem i niestety musi za rok robić matmę od nowa... ach ten mój błagalny wyraz twarzy i cudowna siła przekonywania :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne