- 1
- 2
-
t m
Czy może mi ktoś powiedzieć skąd wziąć pytania do pracy zaliczeniowej z Matematyki w bankowości i biznesie oraz Portfela Inwestycyjnego Banku (oba wykłady u Nowakowskiego). Z góry dzięki -
mmorelka
dobre pytanie....
sie wreszcie wybralam na ten wyklad - MWBiB
ale ciagle mowia ze "zadania beda juz za tydzien" ....i tak od miesiaca...a Nowakowski przepadł.... :/ -
t m
bez sensu, przecież za tydzień trzeba je oddać :[ może Nowakowski popadł w depresję że go nie wybrali rektorem i zaszył się gdzieś na jakimś pustkowiu -
mmorelka
chyba tak...
za tydzien?????no co Ty gadasz....
hehe, raczej nieaktualne, bo dzisiaj jakas laska ktora prowadzila w zastepstwie wyklad (masakryczny zreszta jak dla mnie) powiedziala ze moze za tydzien beda zadania... :)
a orientujesz sie moze jak bylo w poprzednich sesmestrach? trudne zadania/ nietrudne/ te same moze ciagle... :) -
-
t m
podobno w zeszłym semestrze były tak łatwe zadania że prawidłowe ich rozwiązanie zabierało maksymalnie godzinę, przynajmniej tak mi napisał dzisiaj jeden z gronowiczów. -
mmorelka
haha, to moze pan profesor nowakowski zalozyl ze zadania rozda w srode o 11.40 i do 18 trzeba je bedzie w katedrze zostawic rozwiazne skoro takie latwe :D
-
mmorelka
-
t m
mam prośbę, jak będziesz coś wiedziala mogłabyś tutaj napisać?? z góry dzięki -
mmorelka
-
t m
-
Anonim
ej, a moze Nowak nie bedzie juz nic dawal tylko przepisze oceny z zaliczen? -
Anonim
-
Alicja
tylko ze z MwBiB nie ma cwiczen...; -)
W Katedrze mi we wtorek powiedzieli, ze zadania beda na pewno za tydzien na wykladzie. Pozyjemy zobaczymy. Ja tez slyszalam, ze zazwyczaj sa latwe, tyle ze oceny sa potem losowe... -
t m
-
t m
i ciekawe czy nad prawidłowym przebiegim losowania czuwa Komisja Gier i Zakładów :) -
Anonim
ja bylam na tym, mam notatki wszystkie sxerowane od kolezanki, jak ktoś ładnie poprosi to pożyczę, praca jest pracochłonna ale chyba nie warto za bardzo sie starac bo i tak oceny są z nieba. -
(Anna) Paulina
oceny sa faktycznie z kosmosu bez wzgledu na poziom pracy.w poprzednich semestrach zadania dyktowal ok.2 tygodni przed ostatnimi zajeciami wiec dziwne ze w tym roku sie spoznia... -
mmorelka
hello, a wiec wreszcie pojawil sie psor razem z zadaniami :D pewnie juz zainteresowani o tym wiedza, ale obiecalam cos napisac jak beda niusy tak wiec to robie:)
zadania sztuk 3 na pierwszy rzut oka chyba nie sa trudne.....
-
t m
-
mmorelka
hello,
czy macie moze rozwiazane zadanie nr 1???
albo przynajmniej wzor z wykladow na to cudo?? jesli ktos by byl taki mily dac mi jakas wskazowke, ma u mnie piwo a nawet dwa!!!
DZIEKI......
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne