SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Halo!

Ktos cos wie na temat egzaminu u tego pana? Jakas zerówka? JEsli tak to kiedy, no i oczywiscie moze ktos ma sposob aby jakos bezbolesnie to ugryźć?

d.
  • Anonim

Zerowka jest na ostatnim wykladzie. Podobno pytania opisowe.
  • Anonim

dzieki!
  • dawid

a nie ma przypadkiem jakis prac jak np z porfela inwestycyjnego banku czy matematyki w bank i bizn ??
  • Anonim

?? jezu nie strasz! a wogle on cos mowil takeigo na wykladzie? Moze ktos sie wypowie bo ja nie wiem nawet jak p.prof wyglada! Ma ktos moze notatki w formie cyfrowej? Jakies ksiazki? Z gory wielkie dz!
  • dawid

tak jest na jego innych przedmiotach - nie buj, ja na rynkach tez ani razu nie bylem a z a wszelkie info zz gory dzieks
  • Anonim

Rynki finansowe u Nowaka prowadzi dr Jagiello - i to najwiekszy plus zajec u prof Nowakowskiego z tego przedmiotu;)
    Zerowka jest za tydzien, ale jutro podobno "warto przyjsc" (majac na uwadze zblizajaca sie zerowke)
  • aSiUnIa

czesc. a apropo zadan na portfel, to macie moze je choc w części zrobione ??? jakimś dziwnym tafem :P
  • Anonim

A wogle byl kots dzisiaj i moze cos wiecej powiedziec o co chodzi z ta zerowka!?
  • Anonim

Zerowka za tydzien. Masz 4 pytania (2 do liczenia i 2 opisowe).
    Dzisiejszy wyklad... odbyl sie;) Najwazniejszy z niego to SWAP walutowy, ktory moze pojawic sie na examie.

| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)