-
Anonim
Halo!
Ktos cos wie na temat egzaminu u tego pana? Jakas zerówka? JEsli tak to kiedy, no i oczywiscie moze ktos ma sposob aby jakos bezbolesnie to ugryźć?
d. -
Anonim
-
Anonim
-
dawid
a nie ma przypadkiem jakis prac jak np z porfela inwestycyjnego banku czy matematyki w bank i bizn ?? -
-
Anonim
?? jezu nie strasz! a wogle on cos mowil takeigo na wykladzie? Moze ktos sie wypowie bo ja nie wiem nawet jak p.prof wyglada! Ma ktos moze notatki w formie cyfrowej? Jakies ksiazki? Z gory wielkie dz! -
dawid
tak jest na jego innych przedmiotach - nie buj, ja na rynkach tez ani razu nie bylem a z a wszelkie info zz gory dzieks -
Anonim
Rynki finansowe u Nowaka prowadzi dr Jagiello - i to najwiekszy plus zajec u prof Nowakowskiego z tego przedmiotu;)
Zerowka jest za tydzien, ale jutro podobno "warto przyjsc" (majac na uwadze zblizajaca sie zerowke) -
aSiUnIa
czesc. a apropo zadan na portfel, to macie moze je choc w części zrobione ??? jakimś dziwnym tafem :P -
Anonim
A wogle byl kots dzisiaj i moze cos wiecej powiedziec o co chodzi z ta zerowka!? -
Anonim
Zerowka za tydzien. Masz 4 pytania (2 do liczenia i 2 opisowe).
Dzisiejszy wyklad... odbyl sie;) Najwazniejszy z niego to SWAP walutowy, ktory moze pojawic sie na examie.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne