-
**PoZZiomKa** "Sesto Senso"
Wpisujcie tutaj najbardziej zabawne, oryginalne bądż dziwaczne teksty Waszych prowadzących, zasłyszane na zajęciach; -) -
kulmas
-
Anonim
Facet od Zoologi "Pantofelek to ma w sumie przerabane, bo wszyscy go wpierniczaja" albo... pokazujac na jeden ze slajdow: "Oooo! A tu mamy impreze pantofelkow :>" -
Anonim
Facet od Ekologii: "Nasz Polski Wrobelek Elemelek z Marszalkowskiej, wybral sie do Ameryki w poszukiwaniu swojej Pani Wroblekowiej Elemelkowej z Chicago..."
itd... - ahhh te studia, potrafia w glowie poprzewracac... :> -
-
Anonim
Babeczka od Anatomii do doroslych ludzi: dzieciaczki... dziecko pokaz... itd - wkurzajace troche.. :/
I druga z tego samego przedmiotu: dowcip sytuacyjny, przenosi czy czaszki, czy jakiegos psa obdartego ze skry i slodziutkim glosikiem: no tu mamy pieska, tam jest swina, podaj krowke... :/
paraliz... a na stolach same, jadace formalina, "czesci".. :] -
kulmas
Ms. Bolo.
Panienka do profesora; co mam zrobic, zeby miec 4. - Striptiz.
Ile kosztuje bilet na euro gastro: pol litra i kilo kiełbasy.
Ja wiem ze to jest trudne i tego nikt nie rozumnie.
Pani dr. na koniec semestru: to z mojego przedmiotu jest zaliczenie, a nie egzamin- Po co ja was tak meczylam.
Wogole to sporo tego bylo, ale jak sie spi na wykladach to ciezko spamietac. A i tak najlepsi sa wykladowcy co strasza, ze polowe ojebia a i tak im to nie wychodzi.
No i absolutne hity:
' jak ma pani cos ciekawego do powiedzenia to mozemy sie zamienic na miejsca'
' no i prawa strona znowu gada' -
Anonim
Gosc od Ochrony Srodowiska-sadzac po tekstach jest chyba stalym bywalcem Utopii :)
"Kochanii chlopcy"
"Przepraszam za tem oje zamaszyste ruchy"
"Poprawe kolokwium dziewczynki pisza na auli a chlopcow zapraszam do mojego gabinetu" -
Kobi - etka
typ od anatomii: generalnie czlowiek jest jedną wielką rurą :D
typ od chemii: jaki mięsień powoduje wzwód członka? - okrężny ust... :) -
Dunadan
"Prosze przestac mi przeszkadzac, tam w górze... jezus maria, co pani tam chłopakom pod ławką robi?!" - wykład z meteo.
"X* ma tę cechę rozpoznawczą że nie ma cech rozpoznawczych" - zajęcia z zoologii
"za pierwszym podejściem zda połowa zdawających. Za drugim zda połowa z tej połowy. Za trzecim połowa z połowy z połowy. I tak dalej. Odpadną z 6-7 osób." - wykład ze statystyki. ( i tak rzeczywiście było... )
--
* - X, to jakiś ptak... zapomniałem jaki :P -
Anonim
A absolutna mistrzyni to byla pani od cwiczen z socjologii,ludzaco podobna do ksiezniczki Fiony ze Shreka;)
Podczas czytania nam folii na cwiczeniach zaczynalo jej sie odbijac i kilka razy przerywala mowiac"nie no ja przepraszam,ale nie moge jednoczesnie mowic i trawic.nie powinnam byla jesc dwoch kanapek na przerwie..." -
MARLA
-
kulmas
Z wnozczika- my tez mamy socjologie- znaczy sie podstawy. Nie mowiac ze nasza pani dziekan jest po socjologii(chyba:->).
A Fiona była zajebista i te jej historie o kochanku z zagramanicy.%-) -
Anonim
Kurcze,o tym nie slyszalam;)ale za to opowiadala nam jak chciala sobie kupic motor;D
-
Amiya
najlepszy text na cwiczeniach z dietetyki: sercem człowieka jest watroba- bo w niej zachodza najwazniejesze procesy.na to ja do kolezanki;KOCHAM CIE CALA MOJA WATROBA! buahahahaa -
Anonim
-
Amiya
dziwne, nie slyszalam,zeby mowili o mnie na miescie swinia :P
pokemony rulez!!! -
Zuz
"miedzy nami jest szyba..nie widzicie jej, ale ona jest-taaaka przezroczysta!!!" szanowna kobieta od anatomii -
Joanna S.
"...a japoński jest zdecydowanie japoński, i jest... japoński."
Fakultet "Turystyczne walory roślinności w krajobrazie", bardzo miły siwy pan doktor :) Pan dr omawiał modrzew japoński... -
Mumsi
-
ILV
synu wissisz na krawedzi przepasci na jedny m paluszku i teraz od ciebie zalezy czy sie podciagniesz czy nie - stry zgarbiony kwazimodo
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne