Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • **PoZZiomKa** "Sesto Senso"

Wpisujcie tutaj najbardziej zabawne, oryginalne bądż dziwaczne teksty Waszych prowadzących, zasłyszane na zajęciach; -)
  • kulmas

Połowa z was tu obecnych i tak nie zda.
  • Anonim

Facet od Zoologi "Pantofelek to ma w sumie przerabane, bo wszyscy go wpierniczaja" albo... pokazujac na jeden ze slajdow: "Oooo! A tu mamy impreze pantofelkow :>"
  • Anonim

Facet od Ekologii: "Nasz Polski Wrobelek Elemelek z Marszalkowskiej, wybral sie do Ameryki w poszukiwaniu swojej Pani Wroblekowiej Elemelkowej z Chicago..."
    itd... - ahhh te studia, potrafia w glowie poprzewracac... :>
  • Anonim

Babeczka od Anatomii do doroslych ludzi: dzieciaczki... dziecko pokaz... itd - wkurzajace troche.. :/

I druga z tego samego przedmiotu: dowcip sytuacyjny, przenosi czy czaszki, czy jakiegos psa obdartego ze skry i slodziutkim glosikiem: no tu mamy pieska, tam jest swina, podaj krowke... :/
    paraliz... a na stolach same, jadace formalina, "czesci".. :]
  • kulmas

Ms. Bolo.

Panienka do profesora; co mam zrobic, zeby miec 4. - Striptiz.
    Ile kosztuje bilet na euro gastro: pol litra i kilo kiełbasy.
    Ja wiem ze to jest trudne i tego nikt nie rozumnie.
    Pani dr. na koniec semestru: to z mojego przedmiotu jest zaliczenie, a nie egzamin- Po co ja was tak meczylam.
    Wogole to sporo tego bylo, ale jak sie spi na wykladach to ciezko spamietac. A i tak najlepsi sa wykladowcy co strasza, ze polowe ojebia a i tak im to nie wychodzi.

No i absolutne hity:

' jak ma pani cos ciekawego do powiedzenia to mozemy sie zamienic na miejsca'
    ' no i prawa strona znowu gada'
  • Anonim

Gosc od Ochrony Srodowiska-sadzac po tekstach jest chyba stalym bywalcem Utopii :)

"Kochanii chlopcy"
    "Przepraszam za tem oje zamaszyste ruchy"
    "Poprawe kolokwium dziewczynki pisza na auli a chlopcow zapraszam do mojego gabinetu"
  • Kobi - etka

typ od anatomii: generalnie czlowiek jest jedną wielką rurą :D
    typ od chemii: jaki mięsień powoduje wzwód członka? - okrężny ust... :)
  • Dunadan

"Prosze przestac mi przeszkadzac, tam w górze... jezus maria, co pani tam chłopakom pod ławką robi?!" - wykład z meteo.
    "X* ma tę cechę rozpoznawczą że nie ma cech rozpoznawczych" - zajęcia z zoologii
    "za pierwszym podejściem zda połowa zdawających. Za drugim zda połowa z tej połowy. Za trzecim połowa z połowy z połowy. I tak dalej. Odpadną z 6-7 osób." - wykład ze statystyki. ( i tak rzeczywiście było... )
    --
    * - X, to jakiś ptak... zapomniałem jaki :P
  • Anonim

A absolutna mistrzyni to byla pani od cwiczen z socjologii,ludzaco podobna do ksiezniczki Fiony ze Shreka;)
    Podczas czytania nam folii na cwiczeniach zaczynalo jej sie odbijac i kilka razy przerywala mowiac"nie no ja przepraszam,ale nie moge jednoczesnie mowic i trawic.nie powinnam byla jesc dwoch kanapek na przerwie..."
  • MARLA

ktora pani z socjologii?hmmm
  • kulmas

Z wnozczika- my tez mamy socjologie- znaczy sie podstawy. Nie mowiac ze nasza pani dziekan jest po socjologii(chyba:->).
    A Fiona była zajebista i te jej historie o kochanku z zagramanicy.%-)
  • Anonim

Kurcze,o tym nie slyszalam;)ale za to opowiadala nam jak chciala sobie kupic motor;D
  • Amiya

najlepszy text na cwiczeniach z dietetyki: sercem człowieka jest watroba- bo w niej zachodza najwazniejesze procesy.na to ja do kolezanki;KOCHAM CIE CALA MOJA WATROBA! buahahahaa
  • Anonim

przepraszam za kolokwializm - swinia (o zwierzatku)
  • Amiya

dziwne, nie slyszalam,zeby mowili o mnie na miescie swinia :P
    pokemony rulez!!!
  • Zuz

"miedzy nami jest szyba..nie widzicie jej, ale ona jest-taaaka przezroczysta!!!" szanowna kobieta od anatomii
  • Joanna S.

"...a japoński jest zdecydowanie japoński, i jest... japoński."

Fakultet "Turystyczne walory roślinności w krajobrazie", bardzo miły siwy pan doktor :) Pan dr omawiał modrzew japoński...
  • Mumsi

Entomologia: " O psia kulka gdzie ja polozylem tego karalucha"
  • ILV

synu wissisz na krawedzi przepasci na jedny m paluszku i teraz od ciebie zalezy czy sie podciagniesz czy nie - stry zgarbiony kwazimodo
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)