-
Anonim
ja na Donalda
a tak pozatym cieszmy sie i radujmy bo Cimoszenko odszedl stajac sie politycznym Zombie :)
http://wiadomosci.onet.pl/1163786,,... -
:D
-
Anonim
-
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
a widzieliscie Leppera (czlowieka z charakterem; p ) z wasikami i brodka? pasuje jak ulal:) -
-
Grono.Net
ogladaliscie debate u Lisa - Tusk vs Cimoszewicz??
nie wiem jak mozna uwazac, ze Tusk bedzie dobrym prezydentem, skoro jego odpowiedzi na pytania nie roznily sie niczym od demagogii pozostalych kandydatow.
jasno sformulowane pytanie Lisa a Tusk zaczyna opowiadac historie swojego zycia:/ -
ja tego nie ogladalam...ale skoro uwazasz, ze nie bedzie dobrym prezydentem, to dlaczego masz zamiar na niego w ogole glosowac? (nawet w drugiej turze?) Pewnie z takiego samego powodu co wszyscy....nie ma innego kandydata.... -
Anonim
Donald w tej debaice byl troche spiety i dlatego :).
A jesli chodzi o plakaty wyborcze andrzeja to ten jest najlepszey :)
http://strony.aster.pl/amanek/andrz... -
Grono.Net
bo wole oddac glos jak to sie przyjelo w naszym kraju przy okazji wszystkich wyborow na "mniejsze zlo".
a w wyborach parlamentarnych na kogo bedziecie glosowac?? -
Anonim
w wyborach parlamentarnych hmm chyba tez na PO bo jestem zwolennikiem podatku liniowego :P -
bo w tym momencie naprawde nie ma zbyt duzego wyboru, a trzeba przeglosowac takie osoby, ktore chce Giertycha lub Solarke na prezydenta :)
-
-
Grono.Net
vat z 7 do 15%?????
choc prawda, ze na niektore artykuly spadnie z 22%
-
Anonim
no właśnie 7% VAT, to ludzi na bank weźmie, ale to jest zajebista ściema, nigdy te barany nie zmniejsza podatku, predzej 15% jest mozliwe, ale jak zobaczą 7 to sie podjaraja i zagłosuja na PiS. fuck -
Żuczek
-
Onsen
-
Annie
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne