Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Slyszalam ze isnieje, czy ktos moglby potwierdzic te plotke? jestem bardzo zaineresowana... jak to w ogole wyglada?
  • Anonim

Istnieje. Opinie są podzielone:)
    Jest nawet fakultet "fotografia przyrodnicza"
  • Anonim

podobno istnieje... szukałam i nie znalazłam, mam jakąś str internetową ale nie lata !
    ah ta szkoła !
  • Anonim

Pogadajcie z niejakim dr.(?) Paderewskim
    Katedra matematyki i statystyki(?) budynek 37
  • Anonim

a czy jest ktos glebiej zwiazany z owym kolem i moglby przyblizyc dzialalnosc?
    ps jaka znasz strone?
  • Anonim

Jutro Ci napiszę pasuje?Mogę się spytać znajomych którzy uczęszczali.
  • Anonim

jutro wybywam na dzialke na weekend (nie mam zajec w piatki :))) ale jak wroce, przeczytam, dzieki
  • ♪ ----Mi---- ♪

OoOoo to ja nawet bym sie i zapisala :) wiec czekam na info....
  • Anonim

Informacje od jednej osoby cytuję:
    "to kółko wzajemnej adoracji"
    "oni to koło zrobili chyba sami dla siebie"
    "kawka pogaduszki o naowo zakupionym sprzęcie"

Ja nie zabieram głosu bo nie uczęszczałem.
    Tak było przed rokiem...
    Jak czegoś jeszcze się dowiem dam znać.
  • Anonim

dowiedz sie dowiedz, bo chcialabym w koncu sie nauczyc robic jakies porzadne zdjecia, a nie...cyk i zrobione...bleah...staralam sie ogarnac stary aparat taty - lustrzanke - ale sama sie boje, bo jak cos zepsuje to mnie przeciez wydziedziczy...:)
    pozdro
  • Anonim

Nie zepsujesz.Jak ja nie zepsułem to tobie też się nie uda:)No chyba, że bardzo "wybitna" jesteś;)
  • Anonim

wybitna...;)...w kazdym badz razie wolalabym to robic pod okiem kogos, kto sie zna :P chyba, ze macie jakas ksiazke do polecenia o fotografowaniu - wtedy jest jeszcze szansa, ze sie postaram cos wymodzic sama.
  • Anonim

Podstaw podobno tam uczą...
  • Joanna S.

Oj ja tez bym chętnie się nauczyła robić dobre zdjęcia... Kocham pstrykanie i bardzo mi źle z tym, ze nie mam o tym pojęcia!

Pan Paderewski??? Prowadzi kółko fotograficzne??? Kto by pomyślał... Miałam z nim ćw ze Statystyki, hihi :) Smiesznie było :) nikt nic nie kumał, on coś gadał na zajeciach sam do siebie, nikt go nie rozumiał... Fajny facet :P Że fotograf?? :P
  • Anonim

Obawiam się, że na zajęciach z fotografi może być podobnie:P
  • Anonim

Polecam fakultecika z foto przyrodniczej pod okiem dr. Strużyńskiego:))))Wykręcony gość i jeszcze bardziej wykręcony fakultecik; ))))
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)