-
Anonim
Slyszalam ze isnieje, czy ktos moglby potwierdzic te plotke? jestem bardzo zaineresowana... jak to w ogole wyglada? -
Anonim
Istnieje. Opinie są podzielone:)
Jest nawet fakultet "fotografia przyrodnicza"
-
Anonim
podobno istnieje... szukałam i nie znalazłam, mam jakąś str internetową ale nie lata !
ah ta szkoła ! -
Anonim
Pogadajcie z niejakim dr.(?) Paderewskim
Katedra matematyki i statystyki(?) budynek 37 -
-
Anonim
a czy jest ktos glebiej zwiazany z owym kolem i moglby przyblizyc dzialalnosc?
ps jaka znasz strone?
-
Anonim
Jutro Ci napiszę pasuje?Mogę się spytać znajomych którzy uczęszczali. -
Anonim
jutro wybywam na dzialke na weekend (nie mam zajec w piatki :))) ale jak wroce, przeczytam, dzieki -
♪ ----Mi---- ♪
-
Anonim
Informacje od jednej osoby cytuję:
"to kółko wzajemnej adoracji"
"oni to koło zrobili chyba sami dla siebie"
"kawka pogaduszki o naowo zakupionym sprzęcie"
Ja nie zabieram głosu bo nie uczęszczałem.
Tak było przed rokiem...
Jak czegoś jeszcze się dowiem dam znać. -
Anonim
dowiedz sie dowiedz, bo chcialabym w koncu sie nauczyc robic jakies porzadne zdjecia, a nie...cyk i zrobione...bleah...staralam sie ogarnac stary aparat taty - lustrzanke - ale sama sie boje, bo jak cos zepsuje to mnie przeciez wydziedziczy...:)
pozdro -
Anonim
Nie zepsujesz.Jak ja nie zepsułem to tobie też się nie uda:)No chyba, że bardzo "wybitna" jesteś;) -
Anonim
wybitna...;)...w kazdym badz razie wolalabym to robic pod okiem kogos, kto sie zna :P chyba, ze macie jakas ksiazke do polecenia o fotografowaniu - wtedy jest jeszcze szansa, ze sie postaram cos wymodzic sama. -
Anonim
-
Joanna S.
Oj ja tez bym chętnie się nauczyła robić dobre zdjęcia... Kocham pstrykanie i bardzo mi źle z tym, ze nie mam o tym pojęcia!
Pan Paderewski??? Prowadzi kółko fotograficzne??? Kto by pomyślał... Miałam z nim ćw ze Statystyki, hihi :) Smiesznie było :) nikt nic nie kumał, on coś gadał na zajeciach sam do siebie, nikt go nie rozumiał... Fajny facet :P Że fotograf?? :P -
Anonim
-
Anonim
Polecam fakultecika z foto przyrodniczej pod okiem dr. Strużyńskiego:))))Wykręcony gość i jeszcze bardziej wykręcony fakultecik; ))))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne