Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jaszczurkA

...heeejże-jAAAm jestem przyszłą socjolożką-właśnie "piszę" pracę licencjacką,więc łatwo wywnioskować,że tkwię na 3roQ.a wWy;?moje studia są jedną wielką przyjemnością-chcę przez to powiedzieć,że mimo iż studiuję dziennie,to nazwałabym ten tryb wakacyjnym;]...trza przyznać,że mimo iż nie mam nic wspólnego z rolniczą socjologią,to jednak na sggw naszym cudnym nie da się takowych przedmiotów ominąć,ale da się przeskoczyć je sposobem[jak całą resztę;]-a jak u wAs mija studiowańe na naszej zacnej uczelni;?
    POZDRAWIAM[;]
  • Kinia K.

o tak! ja stwierdzam ze mam ciagle wakcje...tylko od czasu do czasu przerywane nieszczesna sesja...:)

studiowanie idzie powoli,ale nie wiem czy mam sie na przyszlosc polecac:)
    no i 2gim roku jestem..ostatni musielismy wybrac specjalizacje..na chybil trafil zaznaczylam komunikowanie i doradztwo:)

pzdr
  • jaszczurkA

...oj-chodziło mi ogólńe o kierunek studiowania,ale widzę z twej specjalizacji,że też nalezysz od grona przyszłych socjologów;]jAAAm również na tejże specjalizacji,dlatego też życzę wakacyjnego zaliczania wszelkiego wszystkiego;]
  • Kinia K.

juz mi mozg siada wiec za nieporozumnienia z gory przepraszam:))))
    w pt egzamin z fiolzofii..wiadomo u kogo:(
    i nie wiem jak to bedzie ..czarno widze swoja kariere;)
  • Grono.Net

Nie wiem Aniu jak u Ciebie.. ale u mnie wakacje sie wlasnie skonczyly.. a dokladnie koniec wakacji mam 7 lutego:(
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)