- 1
- 2
-
Anonim
pisal ktos moze podanie do rektora o umorzenie platnosci za warunek?? co wnim trzeba takiego napisac moze ktos cos ma?? a itrzeba go pisac do rektora czy do dziekana?? -
Anonim
nie pisalem ale koledzy pisali
idzie sie do dziekana,u nas na wydziale(rolnictwo i bilogia)to chyba nawet mozna sobie odpracowac.nie wiem jak jest gdzie indziej. -
plewen
do dziekana od spraw studenckich czyli prodziekana składasz podani i bardzo ładnie prosisz:) -
Anonim
-
-
Anonim
a ja Ci Pawel powiem ze u nas to nawet podan pisac nie musisz :).Pani Malgosia robi promocje :)
Ja mialem do zaplaty 800 zl za 2 warunki to powiedziala ze jak zaplace za 1 to drugi wyczysci w kompie i tak bylo :) -
plewen
-
Anonim
Piszesz do Podlaskiego, zostawiasz w swoim dziekanacie i czekasz...ja pisałam udało się zejść z dwóch stówek, czyli o połowę mniej.... -
Anonim
no tak ale mi z dziekanatu kazala isc od razu do podlaskiego i jak dostane dopiero podpis to wtedy moge je do dziekanatu przyniesc przynajmniej tak ja zrozumialam ale nie wiem co mam w takim podaniu umiescic by bylo dobre -
Anonim
hmmm..no to nie wiem ja pisałam do Podlaskiego ale zostawiłam je w swoim dziekanacie i kobieta je posłała dalej...a co pisałam?? takie blablabla o trudnej sytuacji, że to pierwszy warunek, że nigdy nie miałam problemów z innymi przedmiotami, że robię dwa kierunki....ogólnie wszystko co przyszło mi do głowy a mogłoby pomóc.... -
Anonim
mi tam pani Malgosia mowila ze sciemnianie o niskich zarobkach nic nie daje bo trzeba to udowodnic :) -
Anonim
no mi się akurat udało bez dowodów...ale w końcu z całej kwoty nie zjechali.... -
Anonim
aha
czyli trzeba cos wymyslic jakos to bedzie moze sie uda chociaz z czesci kwoty:) -
Mroczna Dama
Chyba trzeba walnąć takim jakimś tesktem "ze względu na cieżką sytuację finansową"...a dopóki nie chcą dowodu na to, to dobrze:D -
Anonim
z tym to chyba nie bedzie problemu bo zalapalam sie na stypendium socjalne wiec wszystko latwo mozna sprawdzic
-
Anonim
EeE to jak masz socjalne to tym bardziej powinien pozytywną decyzję wydać... -
Mroczna Dama
Też mi sietak wydaje, że jak masz socjalne, to podanie powinno byćrozaptrzone pozytwnie:-) -
Anonim
Od nowego roku akademckiego zmienia się prorektor do spraw dydaktyki i będzie teraz jakaś babka z Żywienia, więc musisz się dowiedzieć do kogo pisać - do Podlaskiego czy już do niej, ba ja nie wiem kiedy dokładnie oni się zmieniają.
-
Anonim
pisze do podlaskiego bo musze o decyzji rektora powiedziec do konca czerwca bo tak chciala babka w dziekanacie -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne
Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Grona tematyczne:
Miejsca grona (9)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
MIESZKANIE Wiolinowa 2, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-