Elite Crew SGGW [7640]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pisal ktos moze podanie do rektora o umorzenie platnosci za warunek?? co wnim trzeba takiego napisac moze ktos cos ma?? a itrzeba go pisac do rektora czy do dziekana??
  • Anonim

nie pisalem ale koledzy pisali
    idzie sie do dziekana,u nas na wydziale(rolnictwo i bilogia)to chyba nawet mozna sobie odpracowac.nie wiem jak jest gdzie indziej.
  • plewen

do dziekana od spraw studenckich czyli prodziekana składasz podani i bardzo ładnie prosisz:)
  • Anonim

czyli mam isc do podlaskiego tego od spraw dydaktyki ??
  • Anonim

a ja Ci Pawel powiem ze u nas to nawet podan pisac nie musisz :).Pani Malgosia robi promocje :)
    Ja mialem do zaplaty 800 zl za 2 warunki to powiedziala ze jak zaplace za 1 to drugi wyczysci w kompie i tak bylo :)
  • plewen

Michał bo nasz wydział ma pewnie najwiecej warunków na całym SGGW...
  • Anonim

Piszesz do Podlaskiego, zostawiasz w swoim dziekanacie i czekasz...ja pisałam udało się zejść z dwóch stówek, czyli o połowę mniej....
  • Anonim

no tak ale mi z dziekanatu kazala isc od razu do podlaskiego i jak dostane dopiero podpis to wtedy moge je do dziekanatu przyniesc przynajmniej tak ja zrozumialam ale nie wiem co mam w takim podaniu umiescic by bylo dobre
  • Anonim

hmmm..no to nie wiem ja pisałam do Podlaskiego ale zostawiłam je w swoim dziekanacie i kobieta je posłała dalej...a co pisałam?? takie blablabla o trudnej sytuacji, że to pierwszy warunek, że nigdy nie miałam problemów z innymi przedmiotami, że robię dwa kierunki....ogólnie wszystko co przyszło mi do głowy a mogłoby pomóc....
  • Anonim

mi tam pani Malgosia mowila ze sciemnianie o niskich zarobkach nic nie daje bo trzeba to udowodnic :)
  • Anonim

no mi się akurat udało bez dowodów...ale w końcu z całej kwoty nie zjechali....
  • Anonim

aha
    czyli trzeba cos wymyslic jakos to bedzie moze sie uda chociaz z czesci kwoty:)
  • Mroczna Dama

Chyba trzeba walnąć takim jakimś tesktem "ze względu na cieżką sytuację finansową"...a dopóki nie chcą dowodu na to, to dobrze:D
  • Anonim

z tym to chyba nie bedzie problemu bo zalapalam sie na stypendium socjalne wiec wszystko latwo mozna sprawdzic
  • Anonim

EeE to jak masz socjalne to tym bardziej powinien pozytywną decyzję wydać...
  • Mroczna Dama

Też mi sietak wydaje, że jak masz socjalne, to podanie powinno byćrozaptrzone pozytwnie:-)
  • Anonim

Od nowego roku akademckiego zmienia się prorektor do spraw dydaktyki i będzie teraz jakaś babka z Żywienia, więc musisz się dowiedzieć do kogo pisać - do Podlaskiego czy już do niej, ba ja nie wiem kiedy dokładnie oni się zmieniają.
  • Anonim

pisze do podlaskiego bo musze o decyzji rektora powiedziec do konca czerwca bo tak chciala babka w dziekanacie
  • Anonim

W każdym razie - POWODZENIA!!!!
  • Anonim

hehe no i sie udało umorzono mi cała kwote ale sie ciesze
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich studiujących w SGGW czyli w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego :) Regulamin: ...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (9)