-
Anonim
Hej.
myśle że miło by było trochę się poznać zanim rozpocznie się rok akademicki...
i od razu z grubej rury... czy wiecie kiedy jest inauguracja roku dla zaocznych I roku magisterkisch?....
-
Katarzyna U
Inauguracja roku jest 30 września o godzinie 11 w Auli Kryształowej. Natomiast 1 zjazd zgodnie z planem mamy 25 września. Plany zajęć będą aktywne od września.
Pozdrawiam :) -
Anonim
z tego co ja sie doczytalem to I zjazd jest 11 wrzesnia, ale bede jakos na poczatku miesiaca w dziekanacie to sie dopytam wszytskiego :) -
Katarzyna U
Zjazdów zazwyczaj jest 8, a z tym zjazdem z 11.09 wychodzi 9, więc zakładam, że tego zjazdu nie będzie. Zresztą na ogólnej stronie SGGW zawsze jest tak dziwnie rozpiszane, a te rzeczywiste zjazdy będą na stronie wydziałowej, aktywne od września. Jak do tej pory ten 1 zjazd był pomijany, więc liczę, że tak będzie i tym razem. -
-
Anonim
w sumie wczesniej nie bylem na zaocznych wiec nie wiem dokladnie :P zobaczymy jak to bedzie pozniej :) -
Anonim
hejka...
czy może ktoś coś już wie na temat pierwszego zjazdu?
a plan kiedy, nic jeszcze nie wiadomo...:/ -
Katarzyna U
Do dziekanatu co prawda nie udało mi się dodzwonić, ale przeczytałam post innego roku i osoba, która go pisała, twierdzi, że rozmawiała z Panią Elą z dziekanatu i zaczynamy 25 września. Ten plan jest dla całego SGGW, a nasz wydział zawsze rezygnuje z 1 zjazdu.
A plany w/g komunikatu aktywne będą we wrześniu, a kiedy................. kto to może wiedzieć!Pewnie na 3 dni przed zjazdem. -
Anonim
Bylem w dziekanacie i pani powiedziala ze zjazd jest dopiero 25, plany zajec maja byc jakos w nastepnym tygodniu, ale z tego co sie dowiedzialem to zajecia beda od piatku od 8 rano :(
aaaa i pani powiedziala ze postara sie przygotowac nam legitymacje na 25.. -
Anonim
ejj...ten piątek to lekka przesada...myślałam że może chociaż w piątek to jakoś te zajęcia od 15.00 będą...a tu taka niespodzianka...:/
no cóż trudno... -
Katarzyna U
Piątek od 8 do 20.30 to standatd!! Sobota też raczej nie krócej i to obowiązkowa bo ćwiczenia zapewne będą cały dzień, jedynie w niedzielę mozna liczyć na zajęcia TYLKO do 15. -
Gapa
Hello, witam przyszłych współtowarzyszy "piątkowych niedoli"; ), które mnie też przerażają....Czyli już raczej na 100% nie będzie zjazdu 11.09? -
Anonim
no właśnie ... czy na bank nie ma zjazdu w piątek 11.09?... Towarzysze:P -
Katarzyna U
Nie ma na 100% Na tym wydziale zawsze jest tylko 8 zjazdów i 9 to sesja. Zaczynamy 25 września -
Anonim
-
roszą
-
Anonim
no mam nadzieje, że piatki to tylko wykłady, bo nie wyobrażam sobie wstać na 8; ) -
Katarzyna U
Tak, w piątki jak do tej pory były tylko wyklady i mam nadzieję, że tak zostało :) -
Kasia
-
Anonim
-
Gapa
no właśnie. o co chodzi, że jedni widzą ten plan, a inni nie..:( wybrańcy jacyś czy co?...