-
yamanaka_x
My mielismy test :) na ktorym byly zarowno zadania jak i teoria. Zadania czasami mialy dziwna tresc jak o latajacym nietoperzu itp. Dobra strona byla mozliwosc posiadania legalnej sciagi wielkosci A4 na ktorej umieszczalo sie wszystkie mozliwe informacje :) Zycze powodzenia -
Sylwia
mam pytanie do starszych rocznikow: jak wyglada kolokwium z chemii u just- brochockiej? spawdza kto wchodzi na egzamin i czy da sie sciagac? -
MaGda
U nas się niebardzo dało;] Hmm...ale piszesz o egzaminie, tak? A nie o kolokwium...
Były sprawdzane legitymacje, a niektóre osoby dostąpiły zaszczytu obejrzenia ich indeksu przez samą Brochocką, bo w czasie pisania chodziła sobie po auli i sprawdzała część. -
Sylwia
-
-
tallyweijl18
-
Karola!
-
Marysia; )
mam pytanie o progi pkt. w tym roku zdalam maturke... i ciekawa jestem jak bylo w tamtyk roku ile % trzeba bylo miec z matury z chemii rozszerzoenj by sie do was dostac? -
Magda
A ja mam pytanie do tych, którzy są na mgr (niestacjonarnych). Słyszałam, że warto zrobić I stopień na tym wydziale, ale na drugim to podobno powielanie materiału. Czy to prawda? Skończyłam UWM (inż) i teraz myślę nad dalszą nauką. -
Karola!
-
tallyweijl18
przedmioty WnoŻCiKu 2009/2010 na pierwszym roku różniły się nieco od przedmiotów naszych rok starszych kolegów, więc nawet jak odpiszą, to nie oznacza to, że będziemy mieli takie same. -
Aga
Mieliście dokładnie takie same przedmioty jak my;]
W semestrze zimowym:biochemia, maszynoznastwo, chemia żywności, prawo żywnościowe, bhp, marketing, rachunkowość, Statystyka
Semestr letni:Fizjologia człowieka, biochemia żywności, Higiena prdukcji potraw, technologia gastronomiczna, OTZ2 -
Anonim
a ja mam takie małe pytanie odnośnie badań lekarskich
każdy musi zrobić badania, ale jakie konkretnie?
i czy w jakimś konkretnym miejscu przy SGGW, czy każdy w swoim zakresie? -
tallyweijl18
Konkretnie to zależy od gabinetu w którym robisz badania, bo to może się nieco różnić w różnych placówkach. Mi robiono spirometrię, badanie krwi i ciśnienia z tego co pamiętam. I to raczej jest norma.
Można zrobić za darmo w przychodni przy SGGW, ale tam są długie kolejki zwykle we wrześniu, w przychodni przy SGGW jest tez lista placówek z Warszawy i okolic, w których można zrobić badania bezpłatnie. Możesz tez zapłacić za te badania u obojętnie jakiego lekarza medycyny pracy, ważne, żeby podpisał papierek. -
Nonkonformistyczny meloman.
A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Mianowicie o stołówkę w naszym budynku, ile kosztuje, czy jest dobre jedzenie i ogólnie czy warto tam się stołować. -
Zielony
Witam. Czy mam szanse dostać się na wnożczik dziennie lub zaocznie z poniższymi wynikami z matury:
matma podst 80%
pol rozsz 80%
ang podst 62%
biol podst 70%?
Pozdrawiam -
Justyna
Hej,
Mam do Was pytanko... czy można iść na uzupełniające studia magisterskie na technologie żywności i żywienie człowieka po innym kierunku? Jest to kierunek pokrewny, jest trochę wspólnych przedmiotów. Interesują mnie studia zaoczne.