SGGW-Żywienie Człowieka [1778]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yamanaka_x

My mielismy test :) na ktorym byly zarowno zadania jak i teoria. Zadania czasami mialy dziwna tresc jak o latajacym nietoperzu itp. Dobra strona byla mozliwosc posiadania legalnej sciagi wielkosci A4 na ktorej umieszczalo sie wszystkie mozliwe informacje :) Zycze powodzenia
  • Sylwia

mam pytanie do starszych rocznikow: jak wyglada kolokwium z chemii u just- brochockiej? spawdza kto wchodzi na egzamin i czy da sie sciagac?
  • MaGda

U nas się niebardzo dało;] Hmm...ale piszesz o egzaminie, tak? A nie o kolokwium...
    Były sprawdzane legitymacje, a niektóre osoby dostąpiły zaszczytu obejrzenia ich indeksu przez samą Brochocką, bo w czasie pisania chodziła sobie po auli i sprawdzała część.
  • Sylwia

aha dobra to dzieki:) czyli pozostaje mi tylko nauka. super:)
  • tallyweijl18

mi się udało skorzystać ze ściąg, bo siedziałam na samej górze; )
  • Karola!

mam pytanko kto mial egzamin z chemii z dr kosinska??
  • Marysia; )

mam pytanie o progi pkt. w tym roku zdalam maturke... i ciekawa jestem jak bylo w tamtyk roku ile % trzeba bylo miec z matury z chemii rozszerzoenj by sie do was dostac?
  • Magda

A ja mam pytanie do tych, którzy są na mgr (niestacjonarnych). Słyszałam, że warto zrobić I stopień na tym wydziale, ale na drugim to podobno powielanie materiału. Czy to prawda? Skończyłam UWM (inż) i teraz myślę nad dalszą nauką.
  • Karola!

heja

moze mi ktos powiedziec jakie przedmioty są na 2 roku/?
  • tallyweijl18

przedmioty WnoŻCiKu 2009/2010 na pierwszym roku różniły się nieco od przedmiotów naszych rok starszych kolegów, więc nawet jak odpiszą, to nie oznacza to, że będziemy mieli takie same.
  • Aga

Mieliście dokładnie takie same przedmioty jak my;]
    W semestrze zimowym:biochemia, maszynoznastwo, chemia żywności, prawo żywnościowe, bhp, marketing, rachunkowość, Statystyka

Semestr letni:Fizjologia człowieka, biochemia żywności, Higiena prdukcji potraw, technologia gastronomiczna, OTZ2
  • Anonim

a ja mam takie małe pytanie odnośnie badań lekarskich
    każdy musi zrobić badania, ale jakie konkretnie?
    i czy w jakimś konkretnym miejscu przy SGGW, czy każdy w swoim zakresie?
  • tallyweijl18

Konkretnie to zależy od gabinetu w którym robisz badania, bo to może się nieco różnić w różnych placówkach. Mi robiono spirometrię, badanie krwi i ciśnienia z tego co pamiętam. I to raczej jest norma.
    Można zrobić za darmo w przychodni przy SGGW, ale tam są długie kolejki zwykle we wrześniu, w przychodni przy SGGW jest tez lista placówek z Warszawy i okolic, w których można zrobić badania bezpłatnie. Możesz tez zapłacić za te badania u obojętnie jakiego lekarza medycyny pracy, ważne, żeby podpisał papierek.
  • Nonkonformistyczny meloman.

A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Mianowicie o stołówkę w naszym budynku, ile kosztuje, czy jest dobre jedzenie i ogólnie czy warto tam się stołować.
  • Zielony

Witam. Czy mam szanse dostać się na wnożczik dziennie lub zaocznie z poniższymi wynikami z matury:
    matma podst 80%
    pol rozsz 80%
    ang podst 62%
    biol podst 70%?
    Pozdrawiam
  • Justyna

Hej,

Mam do Was pytanko... czy można iść na uzupełniające studia magisterskie na technologie żywności i żywienie człowieka po innym kierunku? Jest to kierunek pokrewny, jest trochę wspólnych przedmiotów. Interesują mnie studia zaoczne.