SGGW-Żywienie Człowieka [1778]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zu

w końcu egzamin,na który z chęcia (czytaj: w ogóle) będe się uczyć :D
  • Gejsza Satisfaction

Jakie macie podreczniki do dietetyki?
  • zu

skrypt; ]

Mam pytanie: jakie były tematy wykładów z 29.03 i 26.04? musze to sobie poukładać :P
  • Bart Bart

Podręczniki:
    Kowrygo, Górska-Warsewicz, Świątkowska - Podstawy organizacji i zarzadzania przedsiebiorstwem

Koźmiński, Piotrowski - Zarządzanie - Teoria i Praktyka
    jakos tak:|
  • merkuria

fajnie, że wreszcie coś z sensem :)
    szkoda tylko że tak mało czasu na tyle matariału

apropos, jakby jeszcze ktoś nei wiedział, to na egzamin z Dietetyki przychodzą klejno, na:
    9:00 - grupa 1, 2, 3
    10:20 - grupa 4, 5, 6
    11:30 - grupa 7, 8, 9
    grupy 10 i 11 przychodzą według tego co usłyszą od swoich starostów, na podane przez nich godziny
  • LOvCiu :)

no i będą się powtarzać testy!
    bo na wieczorowych się powatarzaly!A wątpie że będzie chciało im się układać specjalnie dla nas!!!:D
    ale poczyta się miło....
  • Anonim

skąd będą się powtarzać..?
  • LOvCiu :)

z naszych testów:)))
  • Anonim

no to spoko:) Paula czytałaś to o kolorach jakie mają być w autocadzie zastos? pokaz to Piotrkowi:)))
  • zu

ja jestem z gr.8 i podobno przychodzę na 11:40; |
  • Poziomka

tak 11:40 ale ogólnie was prosze żeby każdy był wcześniej bo albo będzie poślizg albo możesię wcześniej zacząć
  • Bart Bart

Zuzia ty nie przychodzisz - od razu masz 5,0 :P
  • zu

;]
  • Karolek

jaki byl ostatni temat ne m wykladach?
  • Poziomka

choroby przewodu pokarmowego wielka xerówka od dr lange
  • Anonim

a w testach co mamy z dietetyki nie ma osteoporozy,a sa alergie,ale alergie nie obowiazuja??
  • Anonim

a wieczorowi mieli już diet!!!moze ktoś moze sie od kogoś z nich czegoś dowiedzieć!!!
  • Anonim

alergie NIE obowiązują:-)...przynajmniej tak powiedział dr Bujko przepraszając nas za to, że nie ma z nich wykładu...Bujko to jest w sumie dobry człowiek...tylko troszeczkę niezorganizowany;-)
  • Anonim

dzięki,wolałam się upewnić:)
  • Ana

z tego co wiem to u wieczorowych sporo pytan sie powtarzalo.pisali wczoraj a dzis juz mieli wyniki.ciekawe ze u nas pracuja ludzie ktorzy posiadaja zdolnosci do ekspresowego sprawdzania egzamow:)no ale w sumie ich jest malo i to bylo test wiec...:)